Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 208.

• Παράθεση από AnnaKar: “Ευχαριστω για το καλωσορισμα! Το τηλ ειναι xiaomi redmi note 3 /32gb gold. Συγνωμη για το μπερδεμα... Πως γινεται το καταστημα να το πειραξε οταν η ζελατινα απ εξω ηταν αθιχτη??? Χαχα τελικα ολα γινονται. Οταν κανω την εγκατασταση της νεας rom θα χασω οτι εχω περασει ηδη στο κινητο; Και αυτο δεν εχει καμια σχεση με root σωστα; ουτε θα επιρρεασει την μπαταρια;;; ” Ίσως να πέρασαν κάποιο είδος ζελατίνας οι ίδιοι..ποιός ξέρει. Από το εργοστάσιο πάντως δεν έρχεται με ελληνικά …

• Παράθεση από nikos_v: “Ξέχασα να πω οτι δεν λέω για ελληνική. Έτσι κι αλλιώς το δικό μου είναι κλειδωμένο. Για την ώρα έχω αγγλική και έλεγα αν έχει βγει Αγγλική 7.2.4 Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Αγγλική εννοείς τη multilanguage? Ούτε αυτή έχει. Η μόνη που έχει OTA είναι η official Αγγλoκινέζικη

• Παράθεση από nikos_v: “Καλησπέρα! Έχει βγει η 7.2.4 για Redmi 3? Αν ναι, δεν θα έπρεπε να μου την εμφανίζει στο updater?? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Οι ελληνικές rom δεν έχουν OTA (δεν αναβαθμίζονται αυτόματα), τις περνάς χειροκίνητα

• Παράθεση από AnnaKar: “Καλησπέρα. Μόλις χτες παρέλαβα τη συσκευή και την άνοιξα και είναι στα Ελληνικά. Το κουτί ήταν σφραγισμένο φουλ. Δηλαδή ήρθε πειραγμενο; Δεν καταλαβαίνω.... Επίσης, ενώ είναι στα Ελληνικα, στις ρυθμίσεις όταν μπαίνω σε ήχους, θέματα, ταπετσαρίες είναι όλα κινέζικα και σε κάποια γράφει κινεζικα-αγγλικα, (οπότε κατέβασα εφαρμογή απο το google store που ηταν ηδη μεσα και κανω τη δουλεια μου. Απλα αν υπαρχει αλλη λυση θα το ηθελα για να μην τρωω χωρο χωρις λογο.? Ενώ συχρονισα…

• Επιλογή ROM

antonius - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από kpaps: “ Το ερώτημα μου είναι οτι μετά είδα οτι υπάρχει και 7.2.3.. ??? Γιατι υπάρχει αυτή? είναι δοκιμαστική? Επειδη λέει stable, παρόλα αυτά οι ειδοποιήσεις (Νεα Ρομ κατεβάστε απο εδώ) σε πάνε στην 6.3.10. Ποια βάζουμε και γιατι?? Επίσης η υπηρεσία της Xiaomi find my device μεσω cloud, παίζει μόνο με 7άρα Ρομ? ” Στο ΜIUI υπάρχουν 2 είδη roms, οι stable και οι developer. Στις developer η xiaomi κάνει διάφορες δοκιμές για βελτίωση χαρακτηριστικών, προβλημάτων καθώς και νέες δυνατότη…

• Σπασμένη οθόνη

antonius - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από PanosLa: “Παιδια οσοι δεν εχετε πειρα μην κανετε αποπειρα επισκευης. Μπορει να μην ειναι κ εγχειριση καρδιας αλλα θελει αρκετη λεπτομερεια κ προσεκτικες κινησεις τις οποιες μονο καποιος με εμπειρια μπορει να τις κατεχει. δεν λεει για μια λαθος κινηση να χασετε τα 30-40 ευρω του ανταλλακτικου. Για οσους παλι επιμενουνε να το προσπαθησουνε μονοι τους, να προσεξουνε τι τροπο θα διαλεξουνε για το κολλημα γυρω γυρω του νεου digitizer. Καποια μετριας ποιοτητας αυτοκολλητα ξεκολλανε με την…

• RE:

antonius - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Woodak: “Να ρωτήσω αν ξέρετε. Κάνεις αίτηση για unlock σου έρχεται το sms και το προχωράς με το γνωστό τρόπο ( την εφαρμογή, σύνδεση και πατάμε unlock , και με τον ίδιο λογαριασμό Mi σε κινητό και στην εφαρμογή για unlock) Πρέπει να έχεις αγγλοκινέζικη rom ; Γιατί με την multi που έχω εγώ δεν το ξεκλειδώνει. Τι άλλο πρέπει να κάνωq” Πρέπει να έχεις την official αγγλοκινέζικη για να ξεκλειδώσεις.

• RE:

antonius - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Pagio: “Παιδιά έκανα application για ξεκλείδωμα προχτές αλλά μου έρχονται στο κινητο στην εφαρμογή της xiaomi κάτι μηνύματα στα κινέζικα. Καμμιά ιδέα πως μπορώ να τα διαβάσω μήπως λένε κάτι σημαντικό? Ευχαριστώ!” Δοκίμασες να κάνεις το κινέζικο μήνυμα copy και μετά paste (επικόλληση) στο google translate;

• Παράθεση από Sarakatsanos: “Παρήγγειλα την Τετάρτη στο minideal eu warehouse το redmi note 3 pro , ωστόσο ως και σήμερα δεν έχω tracking number της παραγγελίας. Όταν τους ρώτησα σε πόσες μέρες θα το έχω στα χέρια μου , μου απάντησαν σε 2,5 εργάσιμες ημέρες.Γνωρίζετε μήπως πόσες μέρες θα χρειαστούν? ” Η ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal είναι στην Ελλάδα..λογικός είναι ο χρόνος παραλαβής.

• Παράθεση από nikos_v: “Καλημέρα! Ο μόνος τρόπος δηλαδή για να περάσουμε ελληνική ΡΟΜ, είναι να τους στείλουμε μήνυμα να μας το ξεκλειδώσουν;; Sent from my iPhone using Tapatalk ” Δυστυχώς ναι..χρειάζεται ξεκλείδωμα πρώτα

• Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την οργάνωση του διαγωνισμού! Εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό --> coolicool.com/xiaomi-red-rice-…hexa-core-55-inch-g-43071 αλλά περιμένω να πέσει η τιμή γιατί είναι πολλά..

• "Πρόβλημα" με Google play

antonius - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από anasmel: “ευχαριστώ έγινε. να εισαι καλα. και πώς το κλείδωσα; για να μαθαίνω. ευχαριστώ ” Με τον ίδιο τρόπο που το ξεκλείδωσες. Αν το σύρεις προς τα κάτω θα κλειδώσει πάλι

• "Πρόβλημα" με Google play

antonius - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Το έχεις κλειδώσει εσύ (προφανως κατα λάθος) και μένει μόνιμα ενεργό. Αν θέλεις να το ξεκλειδώσεις και πάλι σύρε το εικονίδιο προς τα κάτω

• Βοηθεια για αγορα mi5

antonius - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Quasar96: “Παράθεση από antonius: “Θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό --> Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Το τηλέφωνο που ψάχνεις θα το βρείς και φθηνότερα από γνωστά καταστήματα ” επειδη προκειται για thread 40+ σελιδων μπορεις να μου πεις ονομαστικα καποια εμπιστα sites?εχω κοιταξει σε merimobiles και minideal που εχω ξαναγορασει στο παρελθον αλλα το πουλανε πολυ ακριβοτερα ” Αν επρόκειτο να δώσω ένα τέτοιο χρηματικό ποσό εγώ θα διάβαζα όχι 40... αλλά…

• Κατ' αρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικά και όχι greeklish όπως ορίζει άλλωστε και ο κανονισμός τους φόρουμ. Διάβασε λίγο προσεκτικά αυτό τον οδηγό --> Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό --> Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Το τηλέφωνο που ψάχνεις θα το βρείς και φθηνότερα από γνωστά καταστήματα

• Παράθεση από giorgosmc: “Παιδια καλησπέρα, έχω τη τελευταία stable και ενώ όλα δουλεύουν άψογα και ρολαρει τέλεια ή συσκευή σήμερα μου έκανε πρώτη φορά (με stable) μια επανεκκίνηση, που μπορεί να οφείλετε αυτό? Πάντως δεν έκανα κάτι εκείνη την ώρα ούτε μουσική ακουγα μιας και στη micro sd έχω περασμένα τα τραγούδια μου και κάποιος μου είχε πει απ το φόρουμ εδώ πριν καιρό ότι μπορεί να οφείλετε και στη micro.sd μου ή οποία είναι χαμηλής ταχύτητας λόγω ότι την έχω πάρει αρκετά παλιά, θα ήθελα πάντ…

• Το είδα πριν από λίγο το review που είχες κάνει για το Ulefone.. Το Oukitel το πρότεινα βέβαια σκεπτόμενος την τιμή του THL που ανέφερες αρχικά για να μην ξεφύγω από το συγκεκριμένο πεδίο τιμών. Αν βέβαια αποφασίσεις να "παίξεις" review σε ακριβότερη κατηγορία πιστεύω μετά ότι Meizu και Oneplus θα πρέπει να είναι σίγουρα στη λίστα σου (είναι και πιο άμεσοι ανταγωνιστές της Xiaomi και έχουν και αυτοί το δικό τους κοινό (fans) στην Ελλάδα). υ.γ. παρατήρησα ότι το εικονίδιο youtube που έχεις κάτω α…

• Xiaomi Mi5 Lte Ελλαδα

Μήνυμα

Παράθεση από GaggiaBC: “Βρισκομαι στην Κινα και σκεφτομαι μπας και προλαβω στις 8 του μηνα που ειναι η επομενη διαθεση του. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα προλαβω γιατι δεν εχω το χρονο να κρεμαστω στη σελιδα και να προσπαθω.... Οσον αφορα το 4g δε με νοιαζει απλα την ειχα πατησει με 2 4αρια που ειχα φερει σε φιλους και ειχαν ξεμεινει με edge.... Και το 3g αρκει ” Προφανώς είχες αγοράσει TDD έκδοση (για Κίνα μόνο δηλαδή) τα οποία δεν ήταν ξεκλείδωτα να δουλεύουν στις δικές μας συχνότητες. Κανονικά…

• Xiaomi Mi5 Lte Ελλαδα

Μήνυμα

Παράθεση από GaggiaBC: “Καλημερα Σκεφτομαι να αγορασω το mi 5 την αλλη βδομαδα αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο με τα Ελληνικα δικτυα οσον αφορα 3g. Απ'οτι τσεκαρα οι συχνοτητες και τα bands ταιριαζουν αλλα δεν ξερω αν μου ξεφςυγει κατι ” Όχι μόνο θα έχεις 3g, θα έχεις και 4g σε όλους τους παρόχους. Το μόνο θεματάκι που μπορεί να έχεις είναι να μην έχεις 4g στις περιοχές που ο πάροχος δίνει μόνο στην μπάντα των 800mhz (θα γυρίζει σε 3g) αλλά αυτό πρέπει να είναι σπάνιο.