Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 208.
-
Παράθεση από Sam: “Παράθεση από antonius: “Ενδιαφέρουσες συσκευές φαίνονται και της Oukitel που έχουν γίνει περισσότερο δημοφιλείς λόγω των μεγάλων σε χωρήτικότητα μπαταριών τους σε αντίστοιχα καλές τιμές. Ακούω ότι παίρνουν και ota updates και στα reviews βλέπω καθαρό android χωρίς bloatware. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά με αυτές τις τιμές ίσως το ρισκάρω κάποια στιγμή για συγγενικά πρόσωπα που θέλουν κάτι οικονομικό.. ” Ναι πολύ σωστός ,έχω εγώ εμπειρία με το Oukitel U8 (μπορώ να πώ φοβερή …
-
Ενδιαφέρουσες συσκευές φαίνονται και της Oukitel που έχουν γίνει περισσότερο δημοφιλείς λόγω των μεγάλων σε χωρήτικότητα μπαταριών τους σε αντίστοιχα καλές τιμές. Ακούω ότι παίρνουν και ota updates και στα reviews βλέπω καθαρό android χωρίς bloatware. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά με αυτές τις τιμές ίσως το ρισκάρω κάποια στιγμή για συγγενικά πρόσωπα που θέλουν κάτι οικονομικό..
-
Παράθεση από trifos: “Καλημερα νεο μελος και μολις σήμερα προπαραγγειλα το mi5 pro. ” Με το καλό να το παραλάβεις κιόλας Το καλό είναι ότι υποχωρεί πάλι η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου και βελτιώνει σιγά σιγά πάλι τις τιμές
-
Παράθεση από zisis1: “καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 2 η ρομ που εχω ειναι η 7.1.3.0 stable οταν συνδεομαι στο router μου μετα απο 5-10 λεπτα αποσυνδεεται απο μονο του zte ειναι το router του οτε ναι το παλιο μου κινητο nokia lumia 530 και ο υπολογιστης ειναι κανονικα συνδεδεμενα ” Χμμ...περίεργο..γιατί έχω την ίδια έκδοση rom και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Σου το έκανε από την αρχή ή συνέβη έτσι ξαφνικά; Κατ αρχήν δες αν σου το κάνει και σε άλλα δίκτυα wifi εκτός από του σπιτιού σου. Αν…
-
Κολλήματα redmi 3
ΜήνυμαΠαράθεση από gio232: “παιδια καλησπερα μια βηθεια και για μενα μολις παρελαβα απο minideal ζητησα official rom και εχω MIUI 77. | Stable 77.1.1.0(LHPCNCK) παω κατ αρχην στις γλωσσες και εχει επιλογη ελληνικα αλλα πληκτρολογιο εχει κινεζικα αγγλικα πως διορθωνεται αυτο γιατι ειναι πατατα να μην μπορεις να στειλεις μηνυμα με ελληνικα ” Μπες στο google play και κατέβασε το google keyboard. Με αυτό θα μπορείς να γράφεις ελληνικά. Τα μενού σου στο τηλέφωνο θα είναι αγγλικά αλλά τουλάχιστον θα μπορείς…
-
Παράθεση από Panilion: “ισως να περιμένεις κάνα μήνα που θα πέσει ,λογικά, λίγο ή τιμή. Και εμενα με ψήνει αλλά είναι τσιμπημενο. ” Η πλάκα είναι ότι οι τιμές των κινέζων είναι κάπως απρόβλεπτες και δεν επηρεάζονται από το χρόνο..αλλά από τη ζήτηση. Για παράδειγμα εγώ πήρα το Redmi Note 2 112 ευρώ και τώρα η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στα 120 ευρώ!..δηλαδή ανέβηκε! --ενα κινητό που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο-- Το ίδιο ισχύει και για άλλα κινητά της Xiaomi (π.χ. το Note 3 δεν λέει να πέσει αλλά...…
-
Παράθεση από peteremp: “Ξερει κανεις ποιος ειναι fcc id (δεικτης ακτινοβολιας) για redmi note 2; Εστειλα μηνυμα στην xiaomi και δεν μου απαντησαν . ” To "sar" εννοείς; Υπάρχει μέτρηση sar αλλά δε νομίζω ότι την έχει πραγματοποιήσει η FCC (Federal Communications Commission). Αν δεν κάνω λάθος αυτή πραγματοποιεί μετρήσεις σε κινητά που κυκλοφορούν στην Αμερική και το note 2 δεν κυκλοφορεί Αμερική επίσημα (απ όσο γνωρίζω) Οι μετρήσεις Sar που έχω δει να αναφέρονται για το redmi note 2 είναι : 0.602…
-
Λογικά πωλητής θα είναι..δεν φαντάζομαι κατάστημα να ρίσκαρε κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι όμως σε ποιό market κυκλοφορούσε αυτός ο πωλητής..
-
Παράθεση από volt13: “Γειά σας!!! Ενδιαφέρομαι για ενα απο τα δυο κινητα μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο και μηπως ξερετε κανενα καλο site απο κινα? Ευχαριστω...!!!! ” Ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία. Από πλευράς επιδόσεων το note 2 είναι καλύτερο εκτός από τη μπαταρία που στο redmi 3 είναι μεγαλύτερη. Το note 2 έχει ξεκλείδωτο bootloader και πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά rom ενώ το redmi 3 όχι . Από εκεί και πέρα είναι τι σε βολεύει εσένα όσον αφορά το μέγεθος της συσκευής.. Δες κ…
-
ΑΓΟΡΑ REDMI NOTE 3
ΜήνυμαΠαράθεση από georg1971: “Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του redmi note 3 απο την Παρασκευη,και ειμαι τελειως ασχετως με αναβαθμισεις.Μηπως υπαρχει καποιο καταστημα να μου κανει την ελληνικη αναβαθμιση?Ευχαριστω πολυ ” Τεχνική υποστήριξη δεν παρέχεται από κάποιο κατάστημα μιας και τα κινητά Xiaomi δεν εισάγονται επίσημα στη χώρα μας. Μην το βάζεις όμως κάτω γιατί οι οδηγοί που έχουν φτιάξει οι φίλοι του forum εδώ είναι αναλυτικότατοι. Να ξεκινήσουμε με τα εύκολα βήματα. Επειδή το κινητό σου έρχετ…
-
Root Redmi 3
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Οταν ξεκλειδώσεις τον bootloader μετά βάζοντας την ελληνική dev Ρομ θα είναι rooted αυτομάτως ” Αν κατάλαβα καλά αυτό εννοεί το παιδί..δεν υπάρχει όμως ελληνική dev rom για το redmi 3
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από antonius: “Βεβαιώσου ότι δεν σου δημιουργεί πρόβλημα κάποια εφαρμογή, γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 7.1.3.0 ” πανω κατω ποσο σου κραταει η μπαταρια? ” Αυτό είναι μια πολύ γενική ερώτηση..και η χρήση μου δεν είναι σταθερή. Μέρα θα βγάλω σίγουρα και φτάνει και για δεύτερη πολλές φορές αλλά αν δεν κάνουμε την ίδια χρήση εσύ και εγώ δεν μπορούμε να μιλάμε σε κοινή βάση. Αυτό που θέλω να πω σχετικά με την 7.1.3.0 είναι ότι ο ρυθμός με τον οποίο μειώνεται η…
-
Παράθεση από vabene73: “Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites! ” Βεβαιώσου ότι δεν σου δημιουργεί πρόβλημα κάποια εφαρμογή, γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 7.1.3.0
-
xiaomi ant new firmware bans
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με την ανακοίνωση του Mi5 στη Βαρκελώνη, να δούμε την Xiaomi ν' αρχίζει να πουλάει επίσημα ευρώπη/αμερική. Στην περίπτωση αυτή θα θέλει να διαχωρίσει τις κάμερες που αγοράζουμε από Κίνα, από αυτές που θα πουλάει εδώ η εταιρεία. ” Χα..αυτό έχει αρχίσει να με φοβίζει τελικά..σε λίγο θα ευχόμαστε να μην ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην Ευρώπη γιατί θα χάσουμε το πλεονέκτημα των αγορών από Κίνα..θα σου λέει πάρε από Ευρώπη με ενα καπελάκι +60-80%…
-
Φως πλήκτρων
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Πριν βάλω την ελληνική ρομ αναβαν, αλλά μετά όχι. Φορούσε μια κινεζική stable. ” Μήπως δεν έχεις το Redmi 2 αλλά το Redmi Note 2?...Γιατί το Redmi 2 δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα.. Το μόνο που έχει το Redmi 2 είναι μια βαφή στα πλήκτρα η οποία λαμπυρίζει υπο κάποιες συνθήκες.
-
xiaomi ant new firmware bans
ΜήνυμαΠαράθεση από vezouvios: “ Η αγαπητή εταιρίας μας xiaomi ΕΒΓΑΛΕ ένα νέο filmware το οποιο απλα κάνει ban σε όλες τις κινεζικες εκδόσεις της κάμερας. ” Για ποιό λόγο το κάνει αυτό; Τι κερδίζει ακριβώς με το να κάνει κάτι τέτοιο..;
-
Παράθεση από Jack: “Παιδια καλησπέρα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το redmi note 2 και κάθε απάντηση ή λύση θα ήμουν υπόχρεος. Αγόρασαν το κινητό Σεπτέμβριο και ήρθε τον Νοέμβριο. Όλα καλά, όμως εδώ και έναν μήνα όταν μιλάω στο κινητό δε με ακούει ο άλλος. Όχι εντελώς αλλά δυσκολεύεται σαν να είμαι στο βάθος. Εγώ ακούω κανονικά τον άλλον όμως ο άλλος παραπονιέται συνεχώς ότι δε με ακούει καλά. Μου είπαν ήδη 10 διαφορετικά άτομα. Φταίει το μικρόφωνο; Έχει κάποιος κάτι να προτείνει; ” Έκανες καμια αν…