Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 414.
-
με την 6.1.28 πήγα να δω ένα βίντεο daily motion και μου έβγαλε σφάλμα. Επίσης πολλές φορές σταματά το SwiftKey.. Και πρέπει να κλείδωνω το τηλ και να το ανοίγω ξανά
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα6.1.28 ... Καλά τα πάει.. Γρήγορη Ρομ.. Κανένα πρόβλημα απολύτως.. 10/10 Παράθεση από gripas4: “Αν ο Χάιλαντερ είχε κινητό, Mi3 θα είχε! ” Λογικά είναι με cm αυτό το σκορ έτσι;
-
Antutu score από τα xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα6.1.28 ... Καλά τα πάει.. Γρήγορη Ρομ.. Κανένα πρόβλημα απολύτως.. 10/10
-
κάμερα δεν δουλεύει σε mi3..πίσω γρήγορα στην cm... Και εκκαθάριση έκανα και από recovery.. Τίποτα όμως
-
μετα από πολύ καιρό στηνcm13 και android 6 είπα νά δοκίμασε τήν νέα Ρομ καθώς ήcm έχει πολλά προβλήματα ακόμα.. Έμεινα υπέρ ευχαριστημένος μέ τήν ελληνική είναι πολύ γρήγορη. Το μόνο κακό ότι δεν λειτουργεί τόswiftkey όλα τά άλλα ρολόι καί τό Ρουτ. Μαρεσει το νέο recovery επίσης. Μία ερώτηση τήν επόμενη Ρομ την περναω από ρεκοβερι ή από τό updater?
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαακριβώς το ίδιο είχα πάθει και γω δεν είναι θέμα συσκευής αλλά ρομ. Πιστεύω. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι στείλε το σε κάποιο παιδί από δω που γνωρίζει καλά από αυτά να προσπαθήσει. Γνώμη μου.. Πάντως εγώ με fastboot το είχα φτιάξει. Και ναι το λάθος ήταν δικό μου.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαγιατί πιστεύω ότι ήταν δικό σου λάθος που χάλασε; είσαι σίγουρος δεν έκανες κάτι;.
-
χρονια πολλα καλη χρονια!!η καμερα ειναι οντως καλη οχι σαν της miui ...διορθωθηκε και ειναι καλυτερη στην cm13.για να μπει αυτη ομως θελει ρεκοβερι (ivan) και οχι της cm. αλλο ενα αρνητικο οτι θελει πολυ ωρα να φορτισει..σαν ρομ ειναι πολυ ποιο γρηγορη απο της miui οχι ομως σαν εμφανιση και χρωματα...εχει υπερτερη η miui..
-
ψήφισα και γω καλή τύχη!
-
Βγείκε η cm 13 Android 6.. Είναι πολύ καλή έχει ραδιόφωνο επιτέλους. Το μόνο θέμα είναι ότι αν πας την κάμερα σε HD κόλλησε η κάμερα και δεν φτιάχνει. Η κάμερα κανονική ανάλυση είναι καλύτερη από της προηγούμενης έκδοσης. Ξαναπηγα στην τελευταία cm12 μέχρι να λυθούν τα bugs. Επίσης για να περάσεις τα gapps στην cm 13 θέλει άλλα σε σχέση με τις 12 και θέλει άλλο ρεκοβερι αποτι είχε η cm12. Άλλο ένα κακό αν πας playstore να κατεβάσεις παιχνίδια πρόγραμμα κτλ υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς καθώς …
-
Εντάξει σας ευχαριστω πολυ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τα μηνύματα που δημιουργούν εντάσεις χωρίς λόγο αλλά είναι και Off Topic μεταφέρθηκαν ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10063 Παρακαλώ κρατήστε το νήμα καθαρό από εδώ και πέρα... ;)” Παρακαλώ την άμεση διαγραφή μου από την κοινότητα. Για να μην σας βαζω σε κόπο αν γινεται να το κάνω εγώ από το προφίλ μου πειτε μου πως. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παρακαλώ να με διαγράψετε από το φόρουμ. Ευχαριστώ.
-
Φίλε ούτε μόρφωση έχεις καλύτερη από μένα ούτε παιδεία ούτε πολιτισμό κτλ κτλ... Δεν με ξέρεις οπότε δεν θα μιλάς για τέτοια πράγματα. Εγώ είπα ας ήταν καλύτερη ή δουλειά και ας δίναμε και κάθε μήνα συνδρομή.. Όσο για το τι είναι το φόρουμ εσύ το πες όχι εγώ. Υγ *φαίνεται πως σε έχουν μεγαλώσει οι γονείς σου. Αφού συζήτηση εννοείται δεν μπορείς να κάνεις παρά μόνο να ειρωνευεσαι. Και όποιος τολμήσει να πει ότι η δουλειά που γίνεται είναι στασιμη προς το κακό θα έλεγα αμέσως να τον φάμε. Ευτυχώς …
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
mass22 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι μένα θα μου άρεσε αλλά έχει πολλααααααα κολλήματα. Οι άνθρωποι της cm έχουν κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά! Και η μπαταρία καλύτερη και δεν σου καίει τα αυτιά από την ζέστη το κινητό. Και δεν είναι μόνο η βαθμολογία σε antutu αλλά και στην χρήση. το σχόλιο σου με το αμάξι για να συγκρινεις ήταν αστοχο εντελώς φυσικά!
-
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ καταπληκτική cyanogenmod 12 απλά πετάει και σπάει ρεκόρ. Τέτοια σκορ με xiaomi mi3 και την ρομ από την μάνα του ούτε καν. *υγ δεν υπάρχουν κολλήματα. Το μόνο μείον το ραδιόφωνο που δεν παίζει πολύ καλά