Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 414.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από makis1024: “Με 20€ παραπάνω στο vickmall, χμμμμ εγώ ψήνομαι για να το έχω και πιο γρήγορα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου. XTRV the Greek miui definition ” Στα σίγουρα αξίζει για οτιδήποτε γύρω στα 200 ευρώ και παραπάνω. Για λιγότερο, αν δεν βιάζεσαι είναι θέμα επιλογής. Εγώ παντως το έκανα και για το Redmi 3S που πήρα γιατην γυναίκα μου και ας έκανε 116 ευρώ. ” Σου ήρθε γρήγορα;
-
Αγορά κινητού από HONORBUY
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίμαι ηρακλειο κρητης εγώ. Σου ρθε με DHL? Η έγινε αλλαγή με άλλη εταιρία η ακόμα και ταχυδρομείο όταν μπήκε Ελλάδα?
-
Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα μαγαζιά αποφάσισα να ψωνίσω (του αδερφού μου) ένα κινητό που θέλει xiaomi mi 5plus από HONORBUY ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Μπορείτε να μου πειτε εμπειρίες από αυτό το μαγαζί;τι να προσέξω τι να τους πω και αν περνάω ΤΕΛΩΝΕΙΟ έρχεται γρήγορα; . το mi3 που εχω το είχα πάρει από VICKMALL με το κινέζικο ταχυδρομείο. Δεν είχα θέμα . έκανε 1 μήνα όμως. Απλά ο αδερφός μου δεν θέλει να το ρισκαρει και έτσι έγινε επιλογή από ευρωπ…
-
Αγορά κινητού από HONORBUY
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα μαγαζιά αποφάσισα να ψωνίσω (του αδερφού μου) ένα κινητό που θέλει xiaomi mi 5plus από HONORBUY ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Μπορείτε να μου πειτε εμπειρίες από αυτό το μαγαζί;τι να προσέξω τι να τους πω και αν περνάω ΤΕΛΩΝΕΙΟ έρχεται γρήγορα; . το mi3 που εχω το είχα πάρει από VICKMALL με το κινέζικο ταχυδρομείο. Δεν είχα θέμα . έκανε 1 μήνα όμως. Απλά ο αδερφός μου δεν θέλει να το ρισκαρει και έτσι έγινε επιλογή από ευρωπ…
-
Mi3 θέμα με φορτιση
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ θα το ψάξω. Γνωρίζει κανείς κάτι σε ηρακλειο κρητης; μιας και είμαι από εκεί?
-
Mi3 θέμα με φορτιση
mass22 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα με την συσκευή μου και όχι χρήματα δυστυχώς. Δεν φορτίζει με κανενα usb. Τελικά βρήκα ένα άλλα πρέπει όταν το βάλω να το πιεσω προς τα κάτω και να είναι το κινητό ακουνητο για όσο φορτίζει. Αφού δεν είναι θέμα usb καλωδίου πρέπει να είναι με την θύρα φορτισεις του κινητού να έχει φθαρει η κάτι τέτοιο. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει ανταλλακτικο; η αν κάποιο μαγαζί το αλλάζει; αν ναι μπορείτε να με βοηθήσετε; είτε σε ανταλλακτικο είτε να το στείλω σε μαγαζί. Το όλο κινη…
-
Από miui 5 σε miui 8
mass22 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά μία βοήθεια έχωππεράσει την ρομ ππουεείναι στην φώτο πως θα ππάω στην ττελευταία miui 8?
-
Πάω να κατεβάσω την ρομ για mi3 και μου βγαζει αποτυχία λήψης όχι μόνο από το δικό μου κινητό αλλά και σε άλλα.
-
Νόμιζα ότι και οι 4 ήταν σε λειτουργία πάντα όχι ότι λειτουργούν όποτε χρειαστεί.. Οπότε είμαι λάθος εγώ! Όλα καλά τελικά έχεις δίκιο απόλυτο ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μετά από ρισταρτ.
-
Σε mi3 δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες γιατί;
-
Λοιπόν συγχαρητήρια στα παιδιά! Η ρομ η καινούρια στο mi3 είναι πολύ καλή γρήγορη. Μου αρέσει ποιο πολύ σε σχέση με την προηγούμενη. Απλά κάτι που παρατήρησα όχι πως το πολυψαχνω κιόλας.. Όταν είναι πατημένο το κουμπί της ενέργειας για ενισχυμένη απόδοση.. Στην ουσία δεν μπαίνει καν. Μένει στην ισορροπημένη απόδοση. Και πρέπει να πάω από μέσα από την μπαταρία να το βάλω εγώ στην ενισχυμένη απόδοση. Πέρα από αυτό όλα τέλεια! να σται καλα για την δουλειά και το χρόνο σας και το μεράκι σας!
-
Το έκανα είναι οκ προς το παρόν. Αν υπάρξει τίποτα ξανά θα το αναφέρω. Επίσης θα βοηθήσει ένα καθάρισμα από recovery σε dalvick cache..?
-
Εξακολουθεί να μου κάνει αποσυνδεσεις στο WiFi, και επίσης σε κάποια WiFi δεν μπαίνει καν, δείχνει ότι κάνει σύνδεση και μένει εκεί ενώ αλλά κινητα μπαίνουν άρα δεν είναι θέμα των ρουτερ. Τι μπορώ να κάνω; υπάρχει κάποιο fix σε zip να το περάσω; (όλα τα άλλα στην ρομ είναι εντάξει) { σε xiaomi mi3}