Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H gvoi έγραψε:

Αν ρίξεις μία ματιά σε προηγούμενες σελίδες του θρεντ θα δεις γενικότερα τι παίζει αυτή τη στιγμή στην αγορά.
      Από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
      Το κόστος βέβαια είναι λίγο πάνω.
      Υπάρχουν πλέον κ δυνατότητες αγοράς απο κινα με "τριγωνικη" αποστολή όπου κ πάλι δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
      Τριγωνικη εννοώ πρώτα αποστολή από κινα σε συνεργαζόμενη αποθήκη εντός eu και μετά ελλαδα.
      Το κάνουν δύο εταιρείες και μία από άλι εξπρές.
      Για ότι χρειαστείς απλά ρωτάς!

Στάλθηκε από το MI 5s μου

Σε μενα αυτο δεν έπιασε αποστολή απο everbuying μέσω post nl πλήρωσα τελωνείο.....

Sent from my iPad using Tapatalk
    • @satizen άλλη η αποστολή με ευρωπαϊκή εταιρεία απευθείας από κινα και άλλή η τριγωνική, μην σε μπερδεύει.
      Συνήθως είναι με courier εταιρεία και έχει μεγαλύτερο κόστος.
      Πχ στο άλι είναι 26€, προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει αν δεν βρίσκεις αυτό που θες σε ευρωπαϊκή αποθήκη.

• Ο/H gvoi έγραψε:

@mass22 κάτι που ξέχασα είναι να ζητήσειςτο κινητό να έρθει sealed. Ή εργοστασιακή ρομ μας γλιτώνει ένα βήμα για το ξεκλείδωμα.

τι ειναι το sealed? πως ακριβως θα τους το πω?τελικα θα παω απο honorbuy ευρωπαικη αποθηκη dhl!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mass22 έγραψε:

Ο/H gvoi έγραψε:

@mass22 κάτι που ξέχασα είναι να ζητήσειςτο κινητό να έρθει sealed. Ή εργοστασιακή ρομ μας γλιτώνει ένα βήμα για το ξεκλείδωμα.

τι ειναι το sealed? πως ακριβως θα τους το πω?τελικα θα παω απο honorbuy ευρωπαικη αποθηκη dhl!
      Όπως έρχεται από το εργοστάσιο, σφραγισμένο. Δες και το vickmall λίγο ποιο πίσω 1 ή 2 σελίδες κάποιος πήρε συσκευή μέσω μιας καινούργιας υπηρεσίας τιμή συσκευής Κίνας + 20 ευρώ η courier.

=============== Δεκ 16th 2016, 1:03am ===============
      Vickmall με Europe Express χωρίς τελωνείο. @mass22
    • απο vickmall με europe express χωρις τελωνειο ειναι ασφαλης?ποσο καιρο κανει?γιατι αν μπορω απο vickmall χωρις θεμα τελωνεια κτλ και γρηγορα παω vickmall..παω να τσεκαρω λεπτομερειες
    • Δεν ξέρω λεπτομέρειες το διάβασα και στο μετέφερα δες λίγο ποιο πίσω δίνει λεπτομέρειες δεν θυμάμαι πολλά.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Σε εμένα έφτασε πια 7 ημέρες στο τελωνείο ακίνητο, σε λίγο όσο έκανε να έρθει από Κίνα θα κάνει να βγει και από το τελωνείο, και στο τηλέφωνο μου λένε δικαιολογίες του τύπου φόρτος εργασίας λίγα άτομα και κάτι απεργίες .......... :thumbdown: :-x

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μονο?
      υπαρχουν και χειροτερα!!!

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-20 :17ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 06-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

και για οποίον θέλει πληροφορίες για τα πραγματα του
      τηλ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2103538122 - 2103542331 θα σας παραπέμψουν στην αποθήκη ελτα
      τηλ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΛΤΑ 2103538116 -117 -127
      Στα τηλεφωνα της αποθήκης των ΕΛΤΑ μου είπαν να ζητήσω να μιλήσω με κάποιον από το τελωνείο που βρίσκεται εκεί και εκτελωνίζει για να μου δώσει πληροφορίες . Εδώ σημειώνουμε οτι το τελωνείο δεν έχει αποθήκες!!
    • Διαφήμιση
    • απο vickmall με europe express(τι κουριερ ειναι αυτη?) παει στα363,72,ενω honorbuy απο ευρωπαικη αποθηκη dhl 397,43
    • Ο/H mass22 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα μαγαζιά αποφάσισα να ψωνίσω (του αδερφού μου) ένα κινητό που θέλει xiaomi mi 5plus από HONORBUY ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Μπορείτε να μου πειτε εμπειρίες από αυτό το μαγαζί;τι να προσέξω τι να τους πω και αν περνάω ΤΕΛΩΝΕΙΟ έρχεται γρήγορα; . το mi3 που εχω το είχα πάρει από VICKMALL με το κινέζικο ταχυδρομείο. Δεν είχα θέμα . έκανε 1 μήνα όμως. Απλά ο αδερφός μου δεν θέλει να το ρισκαρει και έτσι έγινε επιλογή από ευρωπαϊκή αποθήκη και το HONORBUY. Σας ευχαριστω πολυ και σας παρακαλώ την βοήθεια σας.
      καλησπερα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο HONORBUY απλωσ εχουν ακριβα μεταφορικα ,,παραγγελνεις την δευτερα κ πεμπτη ειναι επαρχια που μενω εγω...ολα ηταν γρηγορα κ χωρισ αλλο προβλημα..
    • Ο/H divo έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Σε εμένα έφτασε πια 7 ημέρες στο τελωνείο ακίνητο, σε λίγο όσο έκανε να έρθει από Κίνα θα κάνει να βγει και από το τελωνείο, και στο τηλέφωνο μου λένε δικαιολογίες του τύπου φόρτος εργασίας λίγα άτομα και κάτι απεργίες .......... :thumbdown: :-x

Μονο?
      υπαρχουν και χειροτερα!!!

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 06-12-20 :17ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 06-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

και για οποίον θέλει πληροφορίες για τα πραγματα του
      τηλ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2103538122 - 2103542331 θα σας παραπέμψουν στην αποθήκη ελτα
      τηλ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΛΤΑ 2103538116 -117 -127
      Στα τηλεφωνα της αποθήκης των ΕΛΤΑ μου είπαν να ζητήσω να μιλήσω με κάποιον από το τελωνείο που βρίσκεται εκεί και εκτελωνίζει για να μου δώσει πληροφορίες . Εδώ σημειώνουμε οτι το τελωνείο δεν έχει αποθήκες!!

Ωχ κατάλαβα πάμε για το 2017 :) :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ωχ φίλε έπεσες σε περίπτωση , μπλέξιμο μεγάλο σίγουρα η αστυνομία δεν πρόκειται να σου δώσει τέτοιο χαρτί από την στιγμή που δεν αποδεικνύεται , τι να πω καλά ξεμπρεδέματα , εύχομαι να μην ήταν κάτι μεγάλης αξίας !!

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Αντίγραφο αναφοράς συμβάντος θέλουνε οχι την γνώμη της αστυνομίας για το θέμα. Θα πας και θα αναφέρεις αυτό που έγινε και θα το περάσουν στο βιβλίο συμβάντων. Ζήτα ένα αντίγραφο, μετάφρασέ το και στείλτο. Το όλο θέμα δεν πρεπει να σου στοιχίσει πανω από 25 Ευρώ και μερικές ώρες από τον χρόνο σου. Εσύ αποφασίζεις αν αξίζει τον κόπο φυσικά. :)

Ο/H nflo έγραψε:

Ο/H Red21 έγραψε:

Η ερωτηση λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια
      Μου έχει συμβεί η ίδια περίπτωση με ένα ρολόι που παράγγειλα, όταν παρέλαβα και άνοιξα το κουτί δεν υπήρχε το ρολόι μέσα αλλά απλά μόνο η συσκευασία του.Έκανα claim/dispute στο paypal και όντως μου ζήτησαν την αναφορά της αστυνομίας. Πήγα λοιπόν στο Α.Τ.της περιοχής μου και υπέβαλα μήνυση για απάτη. Μου είπαν να περάσω την επόμενη μέρα για να πάρω τη σχετική βεβαίωση. Την επόμενη μέρα πήγα στο Α.Τ. πήρα την υπογεγραμμένη με σφραγίδα της Αστυνομίας βεβαίωση, πήγα σπίτι την σκάναρα και την έστειλα στο paypal (στα Ελληνικά χωρίς μετάφραση). Μετά από λίγες ώρες μου έγινε το refund όλου του ποσού που είχα πληρώσει.
      Οπότε θα σε συμβούλευα να κάνεις την ίδια διαδικασία.

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Δεν ξέρω αν χρειάζεται μυνηση. Απλά πηγαινε και πες τους τι έγινε, όπως σου έγραψα πιο πάνω, κανά χαρτόσημο για το αντίγραφο μόνο θα πληρώσεις. Δοκίμασε και να το στείλεις χωρίς μεταφραση όπως λέει ότι έκανε ο Νίκος και δες τι θα σου πούνε. Αν δεν χρειάζεται μετάφραση, θα την βγάλεις αρκετά φτηνά, μόνο θέλει λίγο τρέξιμο.

Λοιπον εχουμε νεοτερα απο την υποθεση!!! :o :o

Μετα απο ολη αυτη την ιστορια, τα μυνηματα μου με το κεντρο εξυπηρετησης του banggood (10 μερες), τα δημοσια ποσταρισματα μου στο φορουμ τους οπου περιεγραφα το περιστατικο και τους ελεγα απατεωνες και το τελικο χθεσινο claim μου στο paypal σημερα στο ξεκαρφωτο πριν λιγο ελαβα μυνημα στο μαιλ μου απο το banggood οτι αποφασισαν οτι εχω δικιο και θα μου κανουν refund τα χρηματα μου σε 48 ωρες!!! :razz: :lol:

Οποτε τελικα μαλλον (αν δεν αλλαξουν παλι γνωμη και μου πουν κατι αλλο αυριο) δεν θα χρειαστει η αστυνομια!!! =O :P

Ηθελα και να ξερα απο την στιγμη που το εβλεπαν ξεκαθαρα στο unboxing που τους εστειλα γιατι δεν το εκαναν εξαρχης αλλα με αναγκασαν να μπω στη διαδικασια να κανω ολα αυτα!!! ?(

Ειναι μαζοχιστες τα κινεζακια η τους αρεσει η διαδικασια?? :lol: :lol:

Εγω παντως για καλο και για κακο το claim στο paypal δεν το ακυρωνω μεχρι να δω τα λεφτα μου πισω!!! 8o :)
    • Διαφήμιση
    • Τελικά ειναι πως θα σου κάτσει, παραγγελία 01/12 απο ali με sg post ενα κινητό για φιλο σημερα παραλαμβανω χωρις τελωνειο, μεσα σε 2 μερε; αλλαξε 4 στατους, εφτασε Ελλαδα εκλεισε αεροδρόμιο και πήγε Κεντρο διαλογης, ουτε express

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk