Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 380.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από pechr: “Oι eu πλέον έχουν και αυτές TWRP αντί του mi-recovery. Απλά έχουν άλλου developer TWRP.. Οπότε αν φορούσε μία από τις τελευταίες eu όπως και φορούσε..είχε TWRP και μπορούσε να κάνει ότι κι εμείς ” Χρήστο, αυτό δεν ήξερα... Ποιά TWRP φοράνε οι eu? Μήπως ξέρεις?” Δε ξέρω. Απλά είχα προσέξει ότι το είχαν αλλάξει μπορεί το ίδιο να έχουν Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ βλέπω ότι είναι πολύ καλή. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Miui και gtv είναι ίδιες, μόνο που η gtv είναι mixed source, από xiaomi.eu και en.miui, δηλαδή συνοθύλευμα των δύο με πλήρη εξελληνισμό. Με recovery πειραγμένο δηλ twrp αντί για mi recovery. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Εγω είχα 3 μήνες την eu έτσι ήρθε τις εβδομαδιαίες τις εκανα,ήθελα να βάλω την ελληνική όλοι λένε πέρασε καθαρή, recovery και διάφορα άλλα, εγω ιδέα δεν έχω. Τελικά προχθές την πέρασα απο την αναβάθμιση την 6.3.24 gtv πανω από την 6.3.24 eu κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από teobitoulas: “απο τον φορτιστη καθεται στραβα το βαζω κανονικα αλλα με το που το βάζω στην πρίζα παλι καθεται στραβα ” προσεξε μόνο να είναι κουμπωμένος καλα μην πάθεις καμιά πλάκα !!!!” Εγώ το κόλλησα με μια γερή κόλλα έγινε ένα σώμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι επιλογές στις φωτογραφίες άλλες είναι στα ελληνικά και άλλες στα αγγλικά. Το μενού με τα άλμπουμ δεν είναι ωραίο έτσι ας δώσουν επιλογή να το αλλάξουμε εμείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agmg: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από agmg: “Το δικό μου Prime σε χρώμα dark grey έφυγε προχθές από το Vickmall. Ανυπομονώ να έρθει και να του αλλάξω τα φώτα Μέχρι τότε διαβάζω από την αρχή το θέμα αυτό για να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα και να είμαι έτοιμος... ” Μπράβο σου Ότι καλύτερο είχες να κάνεις είναι αυτό Και να κάνω και τον μάντη. Όταν έρθει θα σου φανεί παιχνιδάκι... ” Ευχαριστώ φίλε μου! Κοίτα έχω αρκετή εμπειρία με φλασαρίσματα τόσο με SP Flash tool όσο και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Χρηστος Αλεξιου ” Χρήστος Αλεξίου απο που?” Φλώρινα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρηστος Αλεξιου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Πρώτα από όλα δεν γράφεις ποια rom ενδιαφέρεσαι να περασεις και πανω σε ποια??? - δες πρώτα αν εχεις TWRP. Αν εχεις τότε θα χρειαστεί να κάνεις factory reset, που κατα την γνώμη μου είναι ευκαιρια για ενα absolute wipe - αν εχεις mi-recovery τότε θα χρειαστεί να περασεις TWRP και μετά την νέα ROM Υ.Γ, συμπληρωσε το κινητο σου στο προφιλ για να ξερουν και οι αλλοι για ποια συσκευη αναφερεσαι” Έχω την eu 6.3.17 developer. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δες χαρές που κάνει ο χιονάνθρωπος, λες και είναι δικό του. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Χαχαχα ωραίος Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezos69: “Όσοι βάλανε την 6.3.3. τι έχουν να πούνε σχετικά με την διαχείριση της μπαταρίας συγκριτικά με τις προηγούμενες rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για μια μέρα που την έχω την βλέπω καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαa154e2309488f4dd000f042906032faf.jpg eu 6.2.25 developer Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε καλή τύχη σε όλους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannisT: “Για το what's up έχει γραφτεί πως στην περίπτωση που δε δουλεύει τότε 1. Κανείς απεγκατασταση την εφαρμογή 2. Βγαζεις και τις δύο sim 3. Τοποθετεί τη sim που έχει what's up στη θέση sim 1 4 Εγκαθιστας εκ νέου την εφαρμογή του what's up 5. Αφού δουλέψει κανονικα μετά προσθετεις και τη δεύτερη sim Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ευχαριστώ δούλεψε αμέσως. Το ote tv go δε δούλεψε ούτε με την μια καρτα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk