Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 367.
-
Πρώτη αναφορά από τη Ρωσίδα. Μου έβγαλε στην αρχή σφάλμα στο viber αλλά δουλεύει κανονικά, μάλλον τυχαίο ήταν. Στο Άλμπουμ έκανε ενα δεκάλεπτο μέχρι να βρεί τις φωτό από την κάρτα (μου φάνηκαν τα δεύτερα ως ημέρες). Η πίσω κάμερα μου βγάζει εμφανώς πιο σκοτεινές φωτο σε εσωτερικό χώρο, ενώ της μπροστινής είναι κανονικές. Στα καλά αφήνει περισσότερη μνήμη ελε'υθερη (από 865ΜΒ έως 890ΜΒ), είναι γρήγορη στην απόκριση αλλά όχι όσο οι 6.4.21-28 σου που είχα δοκιμάσει. Όμως ΔΕΝ δουλεύει πάλι το LED στ…
-
Κατεβάζω και εγώ τη "Ρωσο-Ελληνική" σου. Θα την περάσω αύριο όμως, γιατί νυστάζω τώρα ..
-
Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά σε εμένα. Το LED ειδοποίησης δεν βλέπω να φτιάχτηκε. Μήπως δουλεύει σε κανέναν ;
-
Παράθεση από maddoctor: “Τι νέο θα έχουμε σήμερα.... MIUI 7 China Developer ROM 6.5.5 Full Changelog Security New - Added on/off switch for App lock (05-03) New - Customized settings for App lock (05-03) ” Σαίνια οι Κινέζοι. Πρώτα σου βάζουνε το app lock να σου σπάει τα ούμπαλα κάθε τρείς και λίγο και μετά θυμούνται να προσθέσουν και διακόπτη απενεργοποίησης. Απ'ότι βλέπω το Led ειδοποίησης δεν το διορθώνουν. Εύγε
-
Παράθεση από thomas01: “Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep. Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Κάτι βαθύτερο στο λειτουργικό προκαλεί το πρόβλημα. ” Σε εμένα δεν κλείνει αλλά δεν συγχρονίζει. Αν πάς στις ρυθμίσεις του προγράμματος μήπως έχεις ενεργοποιημένη την κοινή χρήση ; Δοκίμασε να την αλλάξεις. Πάντως εγώ πέρασα την custom ρομ του gkalen και λύθηκε το πρό…
-
Εγώ προσωπικά κάνω τοπικό backup μέσω του miui και έπειτα αν κάτι δεν πάει καλά επαναφέρω μόνο τις εφαρμογές και τη διάταξη οθόνης γιατί βαριέμαι να ξαναφτιάχνω τους φακέλους.
-
Παράθεση από chdarmas: “Παράθεση από gkoutrou68: “ ” ευχαριστώ. ” 'Οχι, απο το σύστημα. Πάς Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Αντίγραφα και επαναφορά > Τοπικά αντίγραφα > Δημιουργία τοπικού αντιγράφου Κάνει αντίγραφα εφαρμογών και ρυθμίσεων αλλά εγώ συνήθως κάνω επαναφορά μόνο τις εφαρμογές και την διάταξη οθόνης.
-
κατεβαίνει.... Καλή Ανάσταση σε όλους
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μα τη δείχνει και στις δύο περιπτώσεις με ένα μικρό εικονιδιάκι sim με ένα αριθμό 1 ή 2 ανάλογα από ποια sim κάλεσες ή σε ποια sim σε κάλεσαν ή σε καλούν. ” Λοιπόν Όντως. Έτσι είναι. Στο μητρώο κλήσεων το δείχνει αλλά στο τέλος της διάρκειας κλήσης και φαίνεται εφόσον το χωράει στη σειρά. Παρεμπιπτόντως στις κλήσεις που έγιναν με τη νέα ρομ 6.3.24 το μέγεθος του συναγωνίζεται αυτό του κεφαλιού καρφίτσας και φαίνεται σαν μουτζούρα.
-
Παράθεση από stefanos1985: “γεια σας νομίζω οτι είναι καλή ιδέα να "μπει" στης ρομ για δίκαρτα τηλ ένα τέτοιο mod να εμφανίζετε στην οθόνη σε ποια απο της 2 sim δέχεσαι κλήση υπάρχει βεβαία κάτι αντίστοιχο διαφορετικός ήχος σε κάθε sim άλλα πιστεύω καλύτερα να το δείχνει στην οθόνη ” Συμφωνώ και επαυξάνω. Επίσης καλό θα ήταν να μπει (αν υπάρχει τρόπος) και στο αρχείο κλήσεων του τηλεφώνου.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε GTV_6.3.24 και μπαταρία 69%
-
Πολύ καλή η νέα ρομ για μένα. Ανοίγουν πιο γρήγορα τα προγράμματα, έχει μια πιο γρήγορη απόκριση και ειδικά σε εμένα μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Λέω ειδικά γιατί παίζω Township και η μπαταρία έπεφτε 10% στο 5λεπτο με όλες τις προγούμενες ρομ, ενώ τώρα μόλις 2% στο 5λεπτο. Antutu 49.950 στο RMN2 Keep up the good work
-
Τελικά το συμβάν με το ξυπνητήρι δεν επαναλήφθηκε. Βέβαια έκανα 2 επανεκκινήσεις και μια φορά διαγραφή cache. Ακόμη ένα περίεργο, μετά την πρώτη επανεκκίνηση άλλαξε μόνο του το φόντο στο default (;) Μετά από 2 μ'έρες χρήσης μπορώ να πώ ότι πάει καλά η μπαταρία. Σίγουρα καλύτερα από την προηγούμενη. Επίσης όλο το βράδυ έχασε μόνο 3% .
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “σημερα εμενα δεν μου χτυπησε το ξυπνητήρι...και ηταν ενεργοποιημένο κανονικά... ” Και εμένα το ίδιο !!! Σύμπτωση ;;;;;;
-
Αυτό: coolicool.com/xiaomi-mi-band-1…rate-monitoring-f-g-42524 Το ζαχαρώνω