Καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση από την έκδοση 6.3.3 στην 6.3.10 και μου έβγαζε ότι είναι λάθος η έκδοση της rom (redmi 2 td). Έκανα wipe το system κι έπειτα από 40min που έτρεχε το formating system using make_ext4fs του έκανα επανεκκίνηση (όπου τώρα δεν ξεκινά καν). Προσπαθώ να κάνω restore το backup που έκανα από το twrp.. δεν το κάνει.. Προσπάθησα να βάλω ξανά την 6.3.3 βγάζει το ίδιο σφάλμα.. Πάτησα wipe cache/devnik και ο χρόνος μετρά 10min+ Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Ο/H Tkrikos έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug αλλά στο μενου χρώματα και αντίθεση έχοντας την ρύθμιση στο αυτόματο δεν νε αφήνει να αλλάξω την θερμοκρασία των χρωμάτων.
Για redmi note 2
Επίσης και σε μένα το ίδιο πρόβλημα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Asdfoudios εγκατέστησε με την χρήση cmd & fastboot την προηγούμενη έκδοση TWRP (2.8.7.χχ) και μετά κάνε restore κανονικά το nandroid που έχεις..
-
μετα απο ενα battery calibration που ειχα να κανω και καιρο ειναι η καλητερη ρομ στο θεμα μπαταριας εδω και αρκετο καιρο.....κατα τα αλλα ολα οκ προς το παρων!!!
" Γεωπόνος”
-
Δοκιμαζω καθε εβδομαδα τη νεα ρομ , καθε φορα εχουμε και βελτιωση.
Φυσικα συμφωνω και εγω με τους προηγουμενους , ειναι η καλυτερη που εχει βγει εως τωρα για android 6 -
Παιδια μια ερωτηση
Καθε φορα που θελουμε να flashαρουμε μια νεα ROM πρεπει να ακολουθουμε την παρακατω διαδικασια? :
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 -
Ρυθμίσεις - εφαρμογές - άλμπουμ και κάνε μία διαγραφή δεδομένων.
Πάρε και ένα backup του φακέλου
Ο/H Tsetkin έγραψε:
Καθε φορα που θελουμε να flashαρουμε μια νεα ROM πρεπει να ακολουθουμε την παρακατω διαδικασια? :
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Θα κατεβάζεις την ROM και θα κάνεις το Update μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση της MIUI, ή καλύτερα από το TWRP Recovery Install την ROM. -
-
Επειδή η κατανάλωση μπαταρίας είναι πολύ σημαντική για εμένα έχω αναγκαστεί να παραμείνω στην Global Stable όπου με βγάζει πάνω από 1,5 μέρα με την χρήση που του κάνω. Όλες οι προηγούμενες GTV που έχω δοκιμάσει, επειδή είναι China Dev είχαν σημαντικά θέματα με την κατανάλωση της μπαταρίας....
Επειδή είχα κακές εμπειρίες αλλά θέλω επιτέλους να περάσω σε Marshmellow μπορεί κάποιος με ένα Mi4 που έχει περάσει την 6.3.10 να μου δώσει ένα screenshot με το γράφημα κατανάλωσης;
Θα χρειαστώ μια μεγάλη διαδικασία για την αναβάθμιση και θα θελα να έχω μια ιδέα για το αν αξίζει!
Ευχαριστώ προκαταβολικά! -
Τελικά το συμβάν με το ξυπνητήρι δεν επαναλήφθηκε. Βέβαια έκανα 2 επανεκκινήσεις και μια φορά διαγραφή cache.
Ακόμη ένα περίεργο, μετά την πρώτη επανεκκίνηση άλλαξε μόνο του το φόντο στο default (;)
Μετά από 2 μ'έρες χρήσης μπορώ να πώ ότι πάει καλά η μπαταρία. Σίγουρα καλύτερα από την προηγούμενη.
Επίσης όλο το βράδυ έχασε μόνο 3% . -
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το sms mod...το mod του dnomikos για τα sms λειτουργεί μόνο εφόσον τα γράμματα είναι κεφαλαία. Το mod από το sMiUI ROM Kitchen λειτουργεί είτε με κεφαλαία είτε με μικρά, με οποιαδήποτε σύμβολα κλπ. Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί η αλλαγή αυτή ώστε να μη χρειάζεται να είναι τα γράμματα κεφαλαία;
-
Ο/H metalmike έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το sms mod...το mod του dnomikos για τα sms λειτουργεί μόνο εφόσον τα γράμματα είναι κεφαλαία. Το mod από το sMiUI ROM Kitchen λειτουργεί είτε με κεφαλαία είτε με μικρά, με οποιαδήποτε σύμβολα κλπ. Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί η αλλαγή αυτή ώστε να μη χρειάζεται να είναι τα γράμματα κεφαλαία;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα