[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Όχι, πως γίνεται αυτό??
Αλλά πως όμως δουλεύει το sSU ??
Επίσης μήπως πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση πάλι απο την αρχή ? -
@Peter# οι οδηγίες ήταν σαφείς. Αν και μόνον αν δεν δουλέυει ο Root Manager της rom φλασάρουμε το SuperSu. Επρεπε να πας στο Κεντρο Ασφαλείας και να δείς αν υπάρχει ακόμα η επιλογή για τον Root Manager όπως και να τρέξεις ενα root checker.
Αν είχες προβλημα και ο root checker σου έβγαζε την συσκευή Not Rooted θα φλάσαρες το SuperSu. Επειδή κάνουν την ίδια δουλειά τα 2 αν δουλεύουν και τα 2 τότε βλέπεις αυτά που βλέπεις εσυ. Μια να δουλεύει και μια να μην δουλεύει.. -
-
σημερα εμενα δεν μου χτυπησε το ξυπνητήρι...και ηταν ενεργοποιημένο κανονικά...
-
Σε Xiaomi 1s, στις φωτογραφίες μου βγάζει ένα συννεφάκι κάτω δεξιά σε κάθε φώτο, προφανώς ότι δεν έχει συγχρονιστεί με το mi cloud και προσπαθώ να τη διαγράψω, αλλά η φώτο ξανά εμφανίζεται!!
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
σημερα εμενα δεν μου χτυπησε το ξυπνητήρι...και ηταν ενεργοποιημένο κανονικά...
Σύμπτωση ;;;;;; -
όπως κ με την προηγουμενη ρομ,ετσι κ με αυτή η μπαταρια φευγει νερο,και ακομα χειροτερα:με 1Ω 15Λ ενεργη οθονη, στο 43% η μπαταρια!!!!κ η ελευθερη μνημη μετα από καθαρισμο 600-700mb.
-
το here maps δεν εγκαθίσταται καθόλου ούτε πρώτη ούτε δεύτερη εγκατάσταση ,τίποτα
-
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν πήρα απάντηση. Εδώ και καιρό μου παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι ακούγομαι με κοψίματα και παραμορφώσεις. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί το κάνει και με hands free. Έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργεί η αλλαγή καταστολής θορύβου από 2 μικρόφωνα σε 1. Το αλλάζω σε 1 και επανέρχεται στα 2. Υπάρχει άλλος που να το έχει παρατηρήσει σε MI4W; Δείτε το λίγο κάποιος υπεύθυνος παρακαλώ...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ξέρει κανείς γιατί το link στη πρώτη σελίδα με τις stable σε βγάζει στις 7.1 και όχι στις 7.2;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα