Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 579.

• Φίλε Achilleas1956 , εύχομαι να είναι έτσι, αλλά να μας πει κάποιος σίγουρα που έχει κάνει μεταφορά (όλων) από το ένα κινητό στο άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.!!!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Καταργείται γιατί απλά στις άλλες χώρες, έχουν παντού οικονομικό ίντερνετ και ακούνε ψηφιακά ραδιόφωνο που είναι και ανώτερης ηχητικής ποιότητας. ” Φίλε μου, ισχύει εν μέρει η εκδοχή που λες, αλλά η κύρια αιτία είναι (ίσος) από τις εταιρίες κατασκευών επεξεργαστών.Σαν παράδειγμα είναι η Sony που στα κινητά της βάζει πάντα ραδιόφωνο. =============== Αυγ 22nd 2017, 9:23pm =============== Κάνω μια πρόταση: Να βάζουμε σ΄αυτό εδώ το νήμα, για όλα τα κινητά που έχουν ραδιόφων…

• Παρακαλώ τη γνώμη σας: (Για Backup - Restore) - Από (το Mi-3) προς το (Redmi Note_4). Μπορεί να γίνει μεταφορά (όλα με μια κίνηση) ; Αλλά μάλλον δεν γίνεται , διότι έχω (το Mi-3 που έχει Dev-Miui) - Android-6 και (το Redmi Note_4) που έχει Stable Miui και Android-7. Προβλέπω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω μόνο τις τηλεφ. επαφές μέσω Google με συγχρονισμό.

• Φίλε Bandit , μου έλυσες όλες τις απορίες μου, σε ευχαριστώ πολύ.

• Παρακαλώ μια απλή ερώτηση: Μόλις μου έγινε το ξεκλείδωμα Bootloader από την Xiaomi (για το Redmi Note_4 - Mido). Θέλω προς το παρόν να μείνω με Stable-Rom, ώστε να μου έρχονται οι αναβαθμίσεις αυτόματα. Η ερώτησή μου είναι, για το αν μπορώ να περάσω TWRP , χωρίς να χάσω την αυτόματη αναβάθμιση της Stable-Rom, από την xiaomi.

• Πολύ καλό το Mi Max 2 , αλλά δεν έχει ραδιόφωνο (όπως το Mi Max 1 που έχει).

• Αλλά απ ότι έχω ενημερωθεί με ένα μεγάλο ΜΕΙΟΝ (δεν θα έχει Ραδιόφωνο)

• Πήρα το Redmi Note 4 3/32 - Mido (59 €) από Ελλάδα , για δύο λόγους: α) Ήθελα Duo-Sim. β) Ήθελα οπωσδήποτε Ραδιόφωνο , (ειδάλλως θα είχα πάρει το Mi-5s) Μέχρι τώρα (εδώ και τρία χρόνια έχω το Mi-3), πολύ καλό κινητό με εξαίρεση το μικρόφωνο και το μεγάφωνο που έχουν χαμηλή απόδοση. Δεν ήθελα να πάω με τίποτε σε σειρά Redmi, αλλά εδώ και πολύ καιρό (όλες οι Ναυαρχίδες απ΄ όλες τις μάρκες) έχουν εγκαταλείψει το τσιπ του ραδιοφώνου (δεν το προβλέπει κυρίως το Hardware των επεξεργαστών αιχμής ίσως).…

• Ο.Κ. Φίλοι μου , έτσι πρέπει να είναι, απλά με μπέρδεψε το sms , που έγραφε ότι ξεκλειδώθηκε. (Ευχαριστώ όλους)

• Πρέπει να μου ερμηνεύσει κάποιος από την εμπειρία του για το sms της xiaomi, διότι λέει ότι εγκρίθηκε το αίτημα ξεκλειδώματος. Αλλά όταν τρέχω στο PC το Mi-Unlock μου βγάζει μήνυμα : Μετά από 72 ώρες.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geo221: “Έκανα ότι μου είπατε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά άλλαξε το μήνυμα λάθους που μου έβγαλε τώρα (βλέπε συνημμένη Φωτό) ” Δεν είναι λάθος, σωστό είναι, υπομονή 72 ώρες και μετά θα ξεκλειδώσεις ” Φίλε NasDriver, τελικά έχεις δίκαιο (εγώ μπερδέφτηκα), με το μήνυμα που μου έστειλε η Xiaomi με sms , τελικά δεν ήταν ο κωδικός ξεκλειδώματος αλλά ο κωδικός μου στο Mi Account μου . Το μήνυμα από την Xiaomi γράφει: You've been granted the permission to un…

• Έκανα ότι μου είπατε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά άλλαξε το μήνυμα λάθους που μου έβγαλε τώρα (βλέπε συνημμένη Φωτό)

• Παράθεση από NasDriver: “Κάτω από τα κόκκινα γράμματα current account κτλ, έχει κάποιες οδηγίες...τις έκανες ? ” Φίλε μου, δεν έχει τίποτε άλλο , παρά μόνο το κουμπί (Unlock again)

• SOS - Βοήθεια !!! ,Μου ήρθε ο κωδικός ξεκλειδώματος της αίτησης που έκανα στην Xiaomi και μου μπλοκάρεται στο μέσον της διαδικασίας του Mi-Unlock του νέου κινητού μου (Redmi-Note 4 (Mido), Stabel-Rom. Μου βγάζει μήνυμα (βλέπε συνημμένη Φωτό) Βοήθεια φίλοι μου , πως θα βρω το (Miui-Settings)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Είχα και εγώ μια εμπειρία με το κατάστημα Gearbest και τελικά καταλήξαμε σε συμφωνία με πληρωμή από την μεριά μου (+15 €) ενώ το προϊόν είχε 51€. Δηλαδή, είχα αγοράσει ένα TV-Box και όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι είχε πρόβλημα στον ήχο. Μετά περίπου από τρία email ερωτο-απαντήσεων που είχα με την Gearbest, μου είχαν προτείνει τρεις λύσεις , αλλά σε καμία δεν περιλάμβανε 1οο% επιστροφή χρημάτων ή αποστολή καινούριου. όμως προτίμησα την λύση να κρατήσω το προϊόν και να δώσω (+15€) και μου έστειλ…

• Μπράβο σε όλους μας Αλλά πιο πολύ μπράβο στην ομάδα διαχείρισης του site και φυσικά όλους Moderators !!!!

• Μπράβο και πάλι μπράβο, πολύ χρήσιμη η λίστα σου. (Η ευτυχία και χαρά)

• Για το Mi-3, όλα καλά βαίνουν με την καινούρια Miui 16/17-2ου-2017. Έχω ένα ερώτημα, γιατί εξαφανίστηκε το εικονίδιο του Updater, είδη από τις τελευταίες δύο αναβαθμίσεις.

• Αποδεικνύεται ότι δεν μετρούν τα πάρα πολλά megapixel μόνο, αλλά και η μεγάλη φωτεινότητα του και των δύο καμερών (εμπρός και πίσω).