Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Τι ξεκινα....Βλεπω τοσο μακροσκελες ποστ και λεω θα θελει καμια μερα η διαδικασια....
Πρεπει πρωτα να περασει αλλη ρομ ; Η καταλαβα λαθος ; -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geo221 έγραψε:
Έκανα ότι μου είπατε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά άλλαξε το μήνυμα λάθους που μου έβγαλε τώρα (βλέπε συνημμένη Φωτό)
Το μήνυμα από την Xiaomi γράφει: You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 17.......9). Download Mi Unlock. (Μετάφραση - Έχετε λάβει την άδεια για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας) -------> Άρα τι γίνεται τώρα , ξεκλειδώθηκε ή όχι , τι εννοεί το sms της Xiaomi ?
Ευχαριστώ του φίλους μας εδώ σ΄αυτό το νήμα που βοήθησαν με τις απαντήσεις τους. Διότι έπρεπε να είχαν γίνει αυτές οι ρυθμίσεις που μου υποδείξατε.!!!! -
Δε χρειάζεται κωδικός για το ξεκλείδωμα, μόνο η άδεια στο λογαριασμό. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το MI unlock.
-
Πρέπει να μου ερμηνεύσει κάποιος από την εμπειρία του για το sms της xiaomi, διότι λέει ότι εγκρίθηκε το αίτημα ξεκλειδώματος. Αλλά όταν τρέχω στο PC το Mi-Unlock μου βγάζει μήνυμα : Μετά από 72 ώρες.
-
Τι δεν καταλαβαίνεις ? μετά από 72 ώρες θα ξεκλειδώσεις αυτό σου λέει
-
Είναι μια αναγκαστική αναμονή. Σε 72 ώρες θα επαναλάβεις το τελευταίο αυτό βήμα και θα ξεκλειδώσει.
-
Ο.Κ. Φίλοι μου , έτσι πρέπει να είναι, απλά με μπέρδεψε το sms , που έγραφε ότι ξεκλειδώθηκε. (Ευχαριστώ όλους)
-
Hδη ξενερωνω....
-
-
Κατσε να το δω....Με παιδευει γιατι μου πεταει στα κινεζικα για log in
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-