Φίλε μου, δεν έχει τίποτε άλλο , παρά μόνο το κουμπί (Unlock again)Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάτω από τα κόκκινα γράμματα current account κτλ, έχει κάποιες οδηγίες...τις έκανες ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πάτα δέκα φορές miui version , πήγαινε πίσω additional settings, developer options , enable usb debbuging, enable oem unlock ( εάν υπάρχει)
Βάλε λογαριασμό mi στο κινητό ίδιο με τον λογαριασμό που έχει δικαίωμα να ξεκλειδώσει. Τρέξε ένα find device στον υπολογιστή στο mi cloud, δοκίμασε να ξαναξεκλειδώσεις. -
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάτω από τα κόκκινα γράμματα current account κτλ, έχει κάποιες οδηγίες...τις έκανες ?
-
Λετε να κανω και εγω το μεγαλο βημα και να ρουταρω ; Μου δινετε ενα λινκ με οδηγιες ;
-
γεια χαρα, ξερει κανεις ποτε θα φερουν ξανα η κοσμοτε και ο γερμανος την προσφορα redmi note 4X και mi band 2 μαζι?
-
Τωρα που ειπες προσφορα , απο Δευτερα βαζουμε στον κωτσοβολο το 4Χ 32G στα 199....Τι να πω και εγω που μου κοστισε 270...
-
Έκανα ότι μου είπατε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά άλλαξε το μήνυμα λάθους που μου έβγαλε τώρα (βλέπε συνημμένη Φωτό)
-
Ο/H Leolipop έγραψε:
Λετε να κανω και εγω το μεγαλο βημα και να ρουταρω ; Μου δινετε ενα λινκ με οδηγιες ;
Τι ρομ φοράς τώρα;
@geo221 μια χαρά είσαι, περιμένεις 72 ώρες αναγκαστικά τώρα, για να ξεκλειδώσεις. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Leolipop έγραψε:
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Έκανα ότι μου είπατε, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε, απλά άλλαξε το μήνυμα λάθους που μου έβγαλε τώρα (βλέπε συνημμένη Φωτό)
-
Ο/H Leolipop έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Leolipop έγραψε:
-
Με ΟΤΑ μου ηρθε , δεν εχω πειραξει τιποτα , ακομα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα