Καταλαβα τι λες Βασιλη. Οντως το hdr+ αυξανει κατα πολυ το dynamic range. Απλα στα ματια μου δεν μου αρεσουν τα χρωματα του και θα προτιμουσα το stock hdr. Αλλα αυτα ειναι βεβαια και θεμα γουστου.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Όταν έχεις πολλές σκιές κ πολυ φως σε ένα πλάνο και θες γρήγορα αποτελέσματα καλύτερα να αφήνεις το λογισμικό να κάνει αυτό που θα έκανες εσύ κ που μπορεί να μην πετυχαίνες. Tap to focus στα φωτεινά σκοτεινιάζει πολύ τα λιγότερο φωτεινά. Κ τούμπαλιν. Το note 4x στο auto με δυσκολεύει πολύ σε αυτό. Μέρα κάτω από τέντα ή σε σκιά τα φωτεινά τα σκίζει. Οπότε HDR κ καθάρισα. Δυστυχώς κ κει όμως αν βγάζεις παιδί θες 10 φωτό για να παρεις μια καλή.
-
Τελικά με το HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731 όλα δουλεύουν καλά και HDR και HHT.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Τελικά με το HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731 όλα δουλεύουν καλά και HDR και HHT.
Δουλευει και το hdr+ της google camera? -
Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα μόλις έσπασε η οθόνη του κινητού.. Είμαι από Αθήνα.. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί και πόσο κοστίζει?? Έχω xiaomi redmi note 4 snapdragon
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Τελικά με το HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731 όλα δουλεύουν καλά και HDR και HHT.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Πωπωπωπωπω !!! Ενα διαπλατο σατανικο χαμογελο ζωγραφιστηκε στη φατσα μου!!! Ευχαριστουμε για το tip. -
Ο/H alexgiov έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα μόλις έσπασε η οθόνη του κινητού.. Είμαι από Αθήνα.. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί και πόσο κοστίζει?? Έχω xiaomi redmi note 4 snapdragon
e-matrix.gr"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
-
Κάτω από τα κόκκινα γράμματα current account κτλ, έχει κάποιες οδηγίες...τις έκανες ?
-
Πάτησε επτά φορές επάνω στην έκδοση miui ώστε να αποκαλυφθούν οι επιλογές για προγραμματιστες και στη συνέχεια πήγαινε στις ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησε το oem unlocking και σύνδεσε το Mi Λογαριασμό σου με το Mi unlock status.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα