Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 579.
-
Η ρομ [GTV-6.7.28] όσον αφορά την χρονική διάρκεια της μπαταρίας στο MI-3 , είναι άψογη . Αυτή η εκτίμηση διαπιστώθηκε για την χρονική διάρκεια 8 ωρών της νύχτας, έχασε μόνο 2%. Αλλά γενικά όλη η ρομ είναι άψογη.
-
Fake wiew for internal Memory
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤέλος καλά - όλα καλά, έγινε το FastBoot και επανήλθε η εσωτερική μνήμη στα 64 GB. (η εσωτ. μνήμη προφανώς είχε γεμίσει από τα συνεχεί Backup που είχε ρυθμιστεί να κάνει αυτόματα , τα τελευταία δύο χρόνια) Αλλά το λάθος της ένδειξης για την ποσότητα της εσωτ. μνήμης (συνολική -Κατειλημμένη - ελεύθερη) , προφανώς προήλθε μετά το format και τα λοιπά Wipes που έκανα , που με είχε προειδοποιήσει με τα μηνύματα ''Unfortunatly, Spaces Manager Service'' . - Χωρίς την άμεση βοήθεια του @dnomikos για το …
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@maddoctor Γιατρέ σ΄ευχαριστώ, είναι άλλη η διεργασία του Fastboot από αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα. Θα ανατρέξω στις οδηγίες του site μας εδώ και θα το κάνω.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣυγνώμη αν γίνομαι κουραστικός , αλλά το Fastboot δεν το γνωρίζω.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@maddoctor Γιατρέ σ΄ευχαριστώ πολύ !!!! Δεν γνωρίζω ακριβώς ποια είναι η διαδικασία ''flashboot'' από πάνω, εγώ έκανα το εξής (δύο φορές και δεν έγινε τίποτα) : Από Reccovery / intstal / usb-otg κλπ. (Αφού προηγουμένως έχω κάνει Wipe -data-system-κ.λ.π.)
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@maddoctor Γιατρέ με γιάτρεψες (ειλικρινά) την απορία μου, για το τι συμβαίνει μέσα στην εσωτερική μνήμη, με το προγραμματάκι (DiskInfo PRO - free Edition). Όπου φαίνεται καθαρά στο Data(user data) = (64GB στο σύνολο) , (48 GB δεσμευμένα) και (8,3 GB free). Άρα γιατρέ, το σίγουρο πλέον είναι ότι το κατάστημα μου έστειλε το σωστό κινητό με τα 64 GB χώρο μνήμης) , (ευτυχώς για μένα τουλάχιστον τώρα όλες οι προσπάθειες θα είναι πως θα καθαρίσουμε την εσωτερική μνήμη. Γι αυτό παρακαλώ και με την βοή…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @Bodai , μπορεί να συμβαίνει και αυτή η περίπτωση (ότι καταρρέει η nand flash-μνήμη του κινητού μου), τίποτε δεν αμφισβητείται. - Αλλά εάν κατέρρεε η nand flash-μνήμη δεν θα σταματούσε σε ένα τοιχαίο Νο και όχι στα 16 Gb που σταμάτησε τώρα? - Έκανα install δύο φορές την νέα ελλην. ρομ (με ενδιάμεσα ξεκινήματα) και δεν άλλαξε η χωρητικότητα της μνήμης (είναι στα 16GB). - Παρατήρησα κατά το ρολάρισμα της εγκατάστασης τα γραφόμενα και διάβασα τα εξής: 1)Checking for MD5 file: Scipping MD5 chec…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @Bodai , εγώ δεν αποκλείω καμιά περίπτωση , να έχει συμβεί. - Ναι να ξαναβάλω ακόμη μια φορά με fastboot την τελευταία ελλην. ρομ (την οποία έχω τώρα μέσα), μπας και επανέλθει ο χώρος μέσα στην εσωτ. μνήμη. - Εχτές το έψαχνα στο Internet όλη τη μέρα σχετικά με τις εργασίες (format - mount - factory reset - διπλασιασμός χώρου) και δεν βρήκα κάποια σοβαρή πληροφορία, παρά μόνο για μικρή αύξηση του χώρου αλλά με δυσχέρειες στη λειτουργία του.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @maddoctor , τι να υποθέσω άλλο και εγώ ο αδαής. Το Format το έκανα μετά από το Wipe all μέσα στο reccovery για να βάλω το Miui-8 σε καθαρή εγκατάσταση και στο χώρο που ήμουν ήταν παγωμένος από τον κλιματισμό όπως και το κινητό. Το ερώτημα το μεγάλο είναι πως τόσο καιρό που το είχα , τα ειδικά προγραμματάκια αναγνώρισης hardware το βλέπανε ως 64 GB , ως επίσης και ο file explorer στο PC το ίδιο ? Για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα , πρέπει να σιγουρευτούμε για την σωστή διαδικασία format στις …
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα1) Μ΄αρέσει που επικεντρώνεστε στην τυχόν λάθος παραγγελία και όχι τι γίνεται με την διαδικασία του Format και αν πρέπει να ξανά διαμορφώσεις τον χώρο της μνήμης (όπως κάνουμε στους σκληρούς δίσκους στα PC. 2) Την τυχόν απατεωνιά του καταστήματος (με κρυφό software) δεν την λαμβάνεται υπόψιν (όπως έκανε και η VW με τους ρύπους) Το ευχάριστο για τον @maddoctor είναι ότι σ΄αυτόν πήγαν όλα καλά. Στα δύο χρόνια που το είχα ο καταλυμένος χώρος είχε φτάσει μέχρι 32GB (ασυνήθιστος μεγάλος χώρος γι αυτά…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΗ παραγγελία μου στο κατάστημα Mery Mobiles
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕίχα αγοράσει το Mi-3 με 64 MB μνήμη, από Mary Mobiles κατάστημα από την Κίνα πριν δύο χρόνια. Από την πρώτη μέρα που μου ήρθε το έκανα ένα σωρό ελέγχους (όπως εάν είναι γνήσιο και τεχνικά στοιχεία του Hardware), έδειχναν ότι όλα μα όλα ήταν όπως το παράγγειλα. Εχτές έκανα στο κινητό μου : α) Format μέσα στο twrp , 2) Εργορτασιακή ρύθμιση. Έδειχνε όμως ότι το κινητό δεν είχε 64 MB μνήμη αλλά 16 MB μνήμη. Ποιος μπορεί να μου πει με σιγουριά πια από τις δύο περιπτώσεις ισχύει: α) Το Format της μνή…
-
Βοήθεια Brick - Εγκατάσταση της Miui-6.7.21 μετά από wipe σχεδόν σε όλα (Cache-Data-Internal storage-system)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤελικό συμπέρασμα από τις ενέργειες που έγιναν για να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα που είχα. 1) Το πρόβλημα με τον κωδικό και το username στο Mi account. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν διπλές εγγραφές καταχωρημένες 2) Το πρόβλημα με το μήνυμα ''Unfortunatly, Spaces Manager Service'' and ''send bug report to Mi for analysis'' ----> ήταν από το Format που έκανα μέσα στο TWRP . Διορθώθηκε μετά την ενέργεια της εργοστασιακής ρύθμισης που έγινε. Τα παραπάνω προβλήματα λύθηκαν κατόπιν βοήθειας του (μοναδικ…
-
Βοήθεια Brick - Εγκατάσταση της Miui-6.7.21 μετά από wipe σχεδόν σε όλα (Cache-Data-Internal storage-system)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@geo221 το να προσθέτεις αυτή την στιγμή το @ μπροστά από το nickname μου μόνο σπαμ δημιουργεί στις ειδοποιήσεις και τίποτα παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα στην επίλυση του προβλήματος...θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις. ” Φίλε NasDriver δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, μάλλον παρεξήγησες τις προθέσεις μου. Επειδή κάποιος φίλος εδώ μου το ζήτησε να βάζω μπροστά από το όνομα του το (@), έτσι και εγώ το έβαλα σε όλους από καλή διάθεση προς εσάς όλους. Διότι μου είπε , ότι μόνο έ…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @NasDriver , το ψάχνει ο φίλος @dnomikos και σίγουρα υπάρχει κάτι που μπλέκεται και εμφανίζει μη αποδεκτό τον κωδικό Mi accound (μπλέκεται μόνο, όταν έχεις αλλάξει ρομ και πας να δηλώσεις το κινητό στην Xiaomi) -Τελικά όλο το μπέρδεμα με τον κωδικό ήταν διότι υπήρχαν δύο λογαριασμοί στο Mi Account.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @spideman3 , δεν βάλαμε μόνο την τελευταία ελληνική dev. rom, αλλά κάναμε flash και μια ειδική ρομ που είναι γι αυτές τις περιστάσεις ελέγχου. Αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @NasDriver , σίγουρα είναι το πρόβλημα με το Mi account, αλλά με μια διαφορά, παρουσιάζονται μόνο με εγκατάσταση άλλης ρομ. Με το πρόβλημα μου ασχολήθηκε και ο @dnomikos , και δεν εντοπίσαμε ακριβώς τι πρόβλημα έχει το Mi account , που δεν δέχεται τον ID κωδικό μέσα στο κινητό, ενώ τον δέχεται στο internet του PC. !!! - Τελικά όλο το μπέρδεμα με τον κωδικό ήταν διότι υπήρχαν δύο λογαριασμοί στο Mi Account.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @NasDriver Το πρόβλημα το δικό μου μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά τελικά δεν είναι: Αυτήν την στιγμή αλλά και πριν , στο κινητό δεν αναγνωριζόταν (τελικά) το username, διότι αποδείχτηκε ότι παρόλο που άλλαξα τον κωδικό του Mi Accound, συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα : wrong username or code. Και όπως είπα πιο πάνω η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται κατά τη δήλωση του κινητού στο Mi Accound , είναι η εισαγωγή του τηλεφ. νούμερου (και εξαφανίζεται μετά από τρία sec (είναι και αχνή = μη επεξε…
-
Lallasgr , σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εγώ τώρα ο αδαής, μου φαίνεται χρονοβόρο για όλα αυτά που μας λέει ο οδηγός (επειδή κάποιος θα ξεχάσει να αντιγράψει την νέα ρομ μέσα στο κινητό του) και δεν θα του φανεί κοπιαστικό να κάνει την παραπάνω όλη διαδικασία. Εκτός και μου διαφεύγουν και άλλες χρησιμότητες (διεργασίες) που δεν τις γνωρίζω σίγουρα. !!!
-
Μπράβο πολύ καλός οδηγός. Αλλά έχω μια ερώτηση; Τι διαφορά θα έχει εάν βάλω την νέα Dev. rom με Flash στο recovery/install/(όνομα.GTV Rom.6.7.24.zip) και δεν χρησιμοποιήσω τις εντολές adb. Επειδή εγώ μέχρι τώρα έτσι το έκανα (μέχρι και την ver. Miui-7).