Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 579.

• Παράθεση από caeser: “Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο? Το λινκ με οδηγεί μέσα στο δικό μου λογαριασμό Google Drive... ” Φίλε ceaser και gkalen , είχατε δίκαιο , διορθώθηκε. 1η-Αθηναϊκή-Συγκέντρωση (28-5-2016)

• Και το δικό μου video από τη συγκέντρωση μας. drive.google.com/file/d/0B0wvB…mS0N4a1k/view?usp=sharing

• Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συγκέντρωση ήταν πετυχημένη, πολύ φιλικό το κλίμα και ο σκοπός μας που ήταν να γνωριστούμε από κοντά πέτυχε. Ο χώρος της υπαίθριας καφετέριας ήταν φανταστικός, ίσως όμως θα βοηθούσε περισσότερο για τέτοια εκδήλωση ένας κλειστός χώρος , ώστε οι συζητήσεις για το χόμπι μας που είναι φυσικά τα Xiaomi να ήταν πιο εποικοδομητικές.

• Κάνω μια πρόταση, μήπως να ήταν καλύτερο να είχαμε γραμμένο πάνω μας και το nickname μας, για να γνωριζόμαστε καλύτερα με μια ματιά?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Και στο δικό μου Mi3 όλα καλά. Ευχαριστώ όσους δούλεψαν. Με ανησυχεί λίγο ο χρόνος της φορτισμένης μπαταρίας , νομίζω ξεφορτώνεται γρηγορότερα.

• Βάλτε και μένα μέσα στην κατάσταση παρουσίας. Καλή αντάμωση.

• Μπράβο σου, άψογο review.

• Σίγουρα η σειρά μοντέλων (Mi) υποστηρίζονται καλύτερα και προπάντων ταχύτερα. Αυτό το είδαμε με την νέα έκδοση Android 6.01. Ανακοινώθηκε ότι θα πάρει από την πρώτη φουρνιά για το Miui-8 Κάνω πρόταση για να φτιαχτεί ένας πίνακας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των Xiaomi συσκευών, ώστε να ξέρουμε που υστερούν και υπερτερούν τα μοντέλα μεταξύ τους.

• Συμφωνώ με τον Maddoctor για περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, ίσως είναι περιττό στα κινητά. Αλλά μου κακοφάνηκε που δεν έχει ραδιόφωνο, όπως όλα τα καινούρια μοντέλα όλων των εταιριών.!!!!! Οι εταιρίες νομίζουν ότι όλοι έχουμε τζάμπα internet, και το έχουμε στο ΟΝ όλο το εικοσιτετράωρο.!!! Καλό μου και αξιόπιστο Mi-3 θα σε έχω για πολύ καιρό ακόμη.

• Antutu score από τα xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μέτρηση με Antutu την 12-5-2016. smiley242.gif.pagespeed.ce.CwKVvfV_Od.gif Λίγο μικρότερο σκορ από την προηγούμενη ΡΟΜ , αλλά χωρίς καμιά προεργασία αποφόρτισης εφαρμογών από την αυτόματη έναρξη

• Ευχαριστούμε πολύ. (Ευτυχία και χαρά) Εγώ που έχω παλιό Bios , δεν γνωρίζω σε τι θα μου είναι χρήσιμο.!!!!

• Meizu Pro 6 με μεταλλικό σώμα και δεκαπύρηνο επεξεργαστή 2dreutz.jpg Η Meizu ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα Pro 6, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει λίγο πρόωρα το Pro 5 το οποίο είχε ανακοινωθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το Meizu Pro 6 διαθέτει μεταλλικό σώμα αλλά μικρότερη οθόνη. Αντί για την 5,7 ιντσών οθόνη του Pro 5 εδώ έχουμε οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED διαγωνίου 5,2 ιντσών, με προστασία Gorilla Glass 3 και ανάλυσης 1920 Χ 1080 pixels. Α…

• Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

3η Μέτρηση με το Antutu με την 5-5-2016. xX+nZR9Df+S4wAAAAAElFTkSuQmCC smiley242.gif.pagespeed.ce.CwKVvfV_Od.gif smiley246.gif.pagespeed.ce.XwwmwJJ-7O.gif smiley255.gif.pagespeed.ce.nn0GG0A5qM.gif Τελικά όταν ενεργοποίησα την ενέργεια στο ΟΝ , όλα άλλαξαν και ξεπέρασα το άπιαστο σκορ των 51.932 μονάδων Άρα δεν έφταιγαν οι Android 6.01 εκδώσεις , αντίθετα το κινητό πετάει εν σχέσει με τις εκδόσεις (4.44)

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

3η Μέτρηση με το Antutu με την 5-5-2016. Τελικά όταν ενεργοποίησα την ενέργεια στο ΟΝ , όλα άλλαξαν και ξεπέρασα το άπιαστο σκορ των 51.932 μονάδων Άρα δεν έφταιγαν οι Android 6.01 εκδώσεις , αντίθετα το κινητό πετάει εν σχέσει με τις εκδόσεις (4.44)

• Εφ΄ όσον οι ίδιες οι κεραίες κινητών τηλεφώνων σε ακτίνα μεγάλη γύρω τους έχουν πολύ μεγάλη μετρημένη ακτινοβολία. Παλιά με τα αρχικά Nokia μας κοκκίνιζε και ζεσταινόταν το αυτί μας !!!! Φυσικά έχω ως δεδομένο (δεν ξέρω από ιατρική απλά η γνώμη μου είναι) ότι η συσσώρευση ακτινοβολίας στο σώμα μας , μας εξασθενεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και αλλοίωση των κυττάρων του οργανισμού μας Τέλος πάντων, όλα είναι θέμα marketing και διαφήμισης , από τις καθοδηγούμενες μελέτες και ανακοινώσεις που αφή…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από geo221: “Mi-3 - Απογοητευτικά σκορ με τις τελευταίες rom ” Δεν γίνεται να έχεις τόσο λίγο Δες το λίγο και έχεις 10-12 000 κάτω ” Και όμως πάντα έτσι ήμουν στα σκορ (απλά λίγο καλύτερα με την Android 4.44. Ίσως φταίει που το έχω υπερ φορτωμένο πολλές (30 εφαρμογές) , (10 παιχνίδια μικρά) , (4 εφαρμογές GPS), κ.λ.π. Τι άλλο να πω δεν ξέρω, αλλά είναι γεγονός ότι το κινητό πάει σφαίρα και δεν κωλώνει ποτέ.!!! Διόρθωση : (Τέλος καλά όλα καλά βλέπε το άλλο μου νή…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είναι το 2ο τεστ Antutu που κάνω με την νέα ρομ (5.5.2016). - Δεν το είχα στο ρεύμα να φορτίζει. - Απεγκατέστησα όλες τις αυτόματες ενάρξεις των προγραμμάτων. - Το άφησα κάποιο χρόνο να κρυώσει και μετά να έτρεξα το Antutu , μετά το πέρασμα της νέας ρομ. Οπότε εν σχέσει με την 1η μέτρηση είχα αύξηση του σκορ κατά 4.000 περίπου. Αλλά και πάλι είναι λιγότερο το σκορ , εν σχέση με τα μέγιστα σκορ που έπιανα με το Android 4.44. Διόρθωση : (Τέλος καλά όλα καλά βλέπε το άλλο μου νήμα)

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geo221: “Mi-3 - Απογοητευτικά σκορ με τις τελευταίες rom . sad.png icon_cry.gif evil.png icon_lol.gif Δεν ξέρω τι φταίει , αλλά είναι περίπου στα ίδια ή και χειρότερα επίπεδα σκορ που είχα πριν και με την έκδοση Android 4.44 ” Όντως δεν έχεις άδικο με ποια rom έκανες το τεστ 6.4.21 ή 6.5.5? η μπαταρία ήταν πάνω από 85%? στην αυτόματη έναρξη τα έχεις απενεργοποιήσει τα προγράμματα? το άφησες κάποια ώρα να κρυώσει? Εγώ αυτό κάνω και φυσικά μετά από instail rom…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 - Απογοητευτικά σκορ με τις τελευταίες rom . sad.png icon_cry.gif evil.png icon_lol.gif Δεν ξέρω τι φταίει , αλλά είναι περίπου στα ίδια ή και χειρότερα επίπεδα σκορ που είχα πριν και με την έκδοση Android 4.44 Διόρθωση : (Τέλος καλά όλα καλά βλέπε το άλλο μου νήμα)