Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 288.

• καλησπέρα μου ρθε ένα μπιλιέτο για (VIP mail) MIUI V8 (Stable) XTRVbeta1-V8.1.4.0 ROM για το RedMi 3S (Land) Νόμιζα πως Παρασκευές κυκλοφορούν οι νέες και σαν τελευταία στο ρομ κόρνερ βλέπω αλλή αριθμήση 6.12 κλπ . Τι παίζει ?

• Σε Redmi 3S 3/32 πέρασε μια χαρά . Πλέον παρατηρώ αλλάζει και σε Nova launcher η ταπετσαρία , πράγμα ευχάριστο .Ολα τα άλλα μέχρι στιγμής οκ , όλη μέρα 4G , μπαταρία ατελείωτη , σήμα καμπάνα . Δεν κατάλαβα όμως γιατι η επιλογή Launcher άλλαξε σε Home Screen .Είναι διαφορετικά πράγματα . Τέλος αν κάποιος ξέρει ας μου πει με ποια λογική το MIUI launher τοποθετεί τα εικονίδια . Είναι εντελώς αχταρμάς . Μπορώ ας πούμε να τα κάνω αλφαβητικά ? Ευχαριστώ

• Καλησπέρα στην παρέα . Εγώ πριν παραλάβω , είχα κιόλας παραγγείλει (χωρίς πολύ ψάξιμο ομολογουμένως) τούτη εδώ τη θήκη :New Luxury Bumper TPU Soft Rubber Case Cover For Xiaomi Redmi 3 Pro / 3S . Για τζάμι επίσης χωρίς πολύ μελέτη παράγγειλα δύο τεμάχια από εδώ : TPU Soft Clear Case Cover for Xiaomi Redmi 3 PRO / 3S 5"+ Tempered Glass Guard . Παράγγειλα δύο γιατί και σχετικά τζάμπα είναι , και σίγουρος ήμουν πως όλο και και καμία τρίχα θα μου ξεγλιστρήσει κατά την εφαρμογή του πρώτου οπότε να έχω…

• RE:

Anritsu - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Anritsu: “Τώραααα . Αλλά όπως ήρθε έμεινε στο κουτί της ” Κανε log out στην εφαρμογή και ξανα log in! Θα δεις το νέο CCV. Διαγραφή της παλιας στο paypal και εγγραφή της νεας :thumbsup:” Εκανα και τα στοιχεία δεν άλλαξαν . Και είμαι 99% σίγουρος πως είναι ίδια με την πλαστική κάρτα καθώς όταν εκανα delete καί πήγα να την προσθέσω εκ νέου απο εκεί τα αντίγραψα . Τώρα την δέχτηκε το pp και περιμένω το 4ψήφιο . Ομοίως πρόσθεσα και μία go master card της Εθνικής να…

• RE:

Anritsu - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Anritsu: “Και τρώω άκυρο τύπου " card refused by issuer" ” Εχεις κανει αίτηση για φυσική καρτα;” Τώραααα . Αλλά όπως ήρθε έμεινε στο κουτί της . Χρήματα έχει μέσα . Εστειλα στο τσατ και μου αρχίσανε κάτι κουλά του στυλ "Unfortunately Paypal does not support Revolut officially " και " Also, many online many online stores do not accept pre-paid debit cards " και ολα αυτά ενώ εχω κάνει καμιά 30αρια συναλλαγές με ρεβολούτ . Μια πιστωτική που εχω στην εθνική visa θ…

• Ρε σύντροφοι μία βοήθεια . Εχω ρεβολούτ και όλα καλά κάνα χρόνο τώρα . Προσπαθω να πάρω κάτι ψιλολόγια από ebay και μου βγάζει λάθος 157 . Με τα πολλά βγαζω την κάρτα από το paypal και πάω να την ξαναβάλω αλλά με άλλη διευθύνση κατοικίας . Και τρώω άκυρο τύπου " card refused by issuer" . Δειχνει το paypal να τράβηξε ένα εβρώ για τον έλεγχο και τέλος . Καμιά ιδέα ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Anritsu - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από pyxtatolis: “Ok ευχαριστώ Τι γίνεται με αυτές τις εκδόσεις, έχουμε καταμπερδευτεί. Αν κατάλαβα καλά το Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB που στο Vickmall κοστίζει $139.99 είναι το ίδιο(εκτός της διαφοράς για την μπάντα Β20) με το XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery που κοστίζει $154.99, και όλα δέχονται κανονικά την αναβάθμιση του LAND Τότε γιατ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Να σαι καλα!Ευχαριστω” Τίποτα Τζων Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Παράθεση από Anritsu: “Οπότε πήγαινε ρυθμίσεις - δικαιώματα - αποθηκευτικός χώρος - συλλογή και ενεργοποίησε την πρόσβαση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατι τετοιο συμαβιανει μαλλον αλλα δεν μου βγαινει το μενου ετσι....εχω την global 6.11.24 και μαλλον πρπει να βρω το αντιστοιχο μενου (το βρηκα αλλα ψαχνω να βρω την συλλογη).δεν υπαρχει εικονιδιο αλμπουμ” Αν εχεις βρει το μενού permissions (δικαιώματα) τότε κάποια εφαρμογή θα πρέπει να αντιστοιχε…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα παιδια....μολις ανοιξα ενα redmi 3s(ολοκαινουργιο) και πατωντας μια μια τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες ,εφτασα και στο εικονιδιο της Συλλογης....πατωντας το ,εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι,κατι πατησα που δεν θυμαμαι, και τωρα πατωντας το εικονιδιο δεν ανοιγει η συλλογη και βγαζει ενα μηνυμα.......Συλλογη απενεργοποιημενη,δεν απαιτουνται αδειες ...τι ειναι αυτο και που πρπει να ψαξω για να νπιξει κανονικη η συλλογη.?Ευχαριστω” Συλλογή…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Καλησπερα παιδια....μολις ανοιξα ενα redmi 3s(ολοκαινουργιο) και πατωντας μια μια τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες ,εφτασα και στο εικονιδιο της Συλλογης....πατωντας το ,εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι,κατι πατησα που δεν θυμαμαι, και τωρα πατωντας το εικονιδιο δεν ανοιγει η συλλογη και βγαζει ενα μηνυμα.......Συλλογη απενεργοποιημενη,δεν απαιτουνται αδειες ...τι ειναι αυτο και που πρπει να ψαξω για να νπιξει κανονικη η συλλογη.?Ευχαριστω” Συλλογή εικονίδιο δεν εχω δει …

• RE:

Anritsu - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από Anritsu: “Οπως στην 17 έτσι και στην 24 δεν μπρορω να αλλαξω ταπετσαρία . Ούτε απο τις έτοιμες της miui ούτε από τα άλμπουμ . Βγάζει μήνυμα " Αδυναμία φόρτωσης εικόνας " . Ξέρουμε κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πιθανόν δεν έχεις τον default miui launcher. Βάλε αυτόν άλλαξε ταπετσαρίες και μετά γύρνα στον άλλον. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με τον nova.” Μέσα είσαι . Νοβα έχω . Μεχρι 2-3 προηγούνενα update (gtv) έπαιζε κανονικά .…

• Οπως στην 17 έτσι και στην 24 δεν μπρορω να αλλαξω ταπετσαρία . Ούτε απο τις έτοιμες της miui ούτε από τα άλμπουμ . Βγάζει μήνυμα " Αδυναμία φόρτωσης εικόνας " . Ξέρουμε κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε 3s δεν μπορω να αλλάξω ταπετσαρία . Είτε απο τα θέματα είτε από τα αλμπουμς , μόλις επιλέξω εικόνα πάει να την φορτώσει και μου λέει "Αδυναμία φόρτωσης εικόνας" . Ξέρουμε κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pyxtatolis: “Αυτο που εχει το vickmall με την ονομασια XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery είναι το LAND;” Με 430 υπάρχει 3s και 3s prime . 3 pro έχει αλλη cpu . Κάπου εχουνε μπερδέψει τα μπουτια τους Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από rosros: “Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ διαθέτω ένα μπάτζετ περίπου στα 140 ευρώ για παραγγελία από Κίνα δίκαρτο η μία περίπτωση που σκέφτομαι είναι το 3ς 3gb 32 και το άλλο redmi note 3 2gb 16g Για απλή χρήση τηλέφωνο. Ίντερνετ και βιντεοκλησεις msn vibe. Εχω δίκτυο wind για 4g θα έχω θέμα? Από θέμα επιδόσεων έχουν διαφορά αυτά τα δύο? Θα ζητήσω να έχει περαστεί global greek γλώσσα και Google play Γνώμες???” Αν θες μεγάλη οθόνη πας για το note και συμβιβάζεσα…

• Παράθεση από armadoran: “Εγω ετοιμαζόμουν να το στείλω πίσω , ήταν δραματική η κατάσταση. Δηλαδή η δεύτερη συσκευή γιατί είναι σαν να μήν έχει????? Ποιο είναι καλό tembered δηλαδή? ? ” εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει το ίδιο ακριβώς glass , το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως για κάποιο λόγο δεν είχε κάτσει καλά στο προβληματικό , άσχετα με το αν δεν έβλεπες κάποια διαφορά . Ή κάποιο θέμα έχει γενικά το συγκεκριμένο γυαλί .

• Επίσης αν ξέρει κάποιος , παρατηρώ ότι το TWRP στα back ups γράφει κουλές ημερομηνίες . Το παλιότερο μου βγάζει ημερομηνία 22-2-1970 και το τελευταίο 3-3-1970 . Από 6 GB το καθένα . Μπορώ να τα κάνω στο εξής μέσω TWRP μικρότερα ? Παράθεση από armadoran: “Νόμιζα οτι είχα πρόβλημα με την οθόνη γιατι δεν είχε καθόλου καλή απόκριση , τελικά έβγαλα το tempered glass kai το κινητό πάει αίμα..... Τo δεύτερο που έχω δεν μου κάνει τίποτα και ας έχει tempered ???? Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Anritsu: “(1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP ” τα 2 nandroid backup υπολογισε κοντα στα 10GB και παραπάνω αν επελεξες όλα τα κουτακια Δεν χρειάζεσαι 2 nandroid backup/. Ένα ειναι αρκετο.. ” ότι είχε προεπιλεγμένο το TWRP . Κάπου έλεγε και αν θέλω να γίνουν compress αλλά είπα να το αφήσω μην έχουμε θέματα . Τα περιέχομενα αυτού του φακέλου τώρα που βρίσκονται για να πέσει εκκαθάριση ?

• Σύντροφοι καλησπέρα και καλό ΠΣΚ . Για ρίχτε λίγο τα φώτα σας . Παρατήρησα πως ξέμεινα με 2GB χώρο στο κουνιστό . Πράγμα περίεργο καθώς είχα ΜΟΤΟ G με 8 G Rom και οριακά έφτανε με ελάχιστα λιγότερες αφαρμογές . Κάτι άλλο παίζει εδώ . Μέσα έχει μία ROM να υπάρχει (1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP . Μουσική βαριά να έχει κάνα 1 GB . Βλέπω αυτό τον περίεργο φάκελο με 12 GB που λέει O Back Up .Δεν τον ξέρω τον κύριο . Να τον ξαποστείλω ? drive.google.com/open?id=0B7BaESA5BYalOFg0NHdGOGdJRTQ