Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 288.
-
Ευχαριστώ . Το raw δεν είναι ακριβώς φορμα, είναι το αρχικό αρχειο του αισθητήρα ασυμπίεστο και βαρύ . Που μετά το δουλευούμε στο lightroom γιατι ειμαστε μανιοκαταθλιπτικοι . Σε Nikon το λένε .NEF σε canon .CR2 . Επίσης με το 9τ δεν εχω καταλαβει αν τελικά τραβάει full 48MP η κάνει τα 48MP ->12MP 4000χ3000 οπως το νοτε 7 πχ . Κάτι μου λέει πως ισχύει το 2ο . Μολις σκάσει το 128 στα 250€ θα το βουτήξω ...
-
Καλέ μου άνθρωπε , με τρώει το δάχτυλο να το παραγγείλω . Λύσε μου δύο απορίες (για αρχή τουλάχιστον) Gcam παίρνει χωρίς root κλπ q=; Αν το πάρω θα το πάρω global και θα μέινω με την στοκ rom γιατι καλές χρυσές οι Ελληνικές αλλά περάσα αρκετους κρύους ιδρώτες με τα φλασαρισματα σε 3s και δεν με παίρνει να κάνω τα ίδια σε πιο ακριβόo κινητό . Raw τραβάει ; Και απο που το πήρες αν επιτρέπεται ; Εχει πέσει στα γνωστα κινεζομάγαζα κάπου στα 260 το 64αρι και 290 το 128 . Τα 64 μου ψιλοφαίνονται λίγα …
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από Anritsu: “ ” εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες από locoss, ήρθε σε 2-3 μέρες ” Λέω να κάνω λίγο υπομονή ακόμα γιατί ετοιμαζεί πολλά η redmi . Απο τα σκρουτζομάγαζα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο με δίετη εγγύηση και ας είναι λίγο πιο ακριβό ? Γιατί κάπου είδα στην wind το δίνουνε 250€ με εγγύηση infoquest βέβαια .
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα σύντροφοι . Μία τα φώτα σας γιατί χάθηκα στην μετάφραση. Βγάζει το redmi 7 pro με 48Mp πραγματικά και sd675 αλλά δεν βγαίνει global . Εδώ έρχεται το απλό που είναι ίδια κατασκευή με sd 660 και 48Mp που γίνονται 12 μια και το SoC δεν υποστηρίζει τα 48 MP. Διαβάζω τώρα ότι έρχεται το 7s το οποίο και καλά έχει βελτιώμενη κάμερα : Redmi Note 7 s . Προς στιγμή νομίζω πως θα είναι το pro που δεν βγήκε global με άλλο όνομα . Κοιτάζω στο GSM arena και βλέπω ένα ίδιο και απαράλλαχτο τηλέφωνο με…
-
Παράθεση από makislog: “Σε custom rom έχει ως 9. Για την αλλαγή μπαταρίας δες βίντεο YouTube, δεν είναι δύσκολη διαδικασία Παράθεση από Anritsu: “ ” Sent from my Redmi 3S using Tapatalk ” [procontra][/procontra] 9 θα εννοεις miui της κοινοτητας που βασιζεται στο 6 . Αν μιλας εκτος κοινοτητας δεν το εχω ψαξει
-
Λέμε και καμιά λαμακία να περναέι η ώρα βεβαίως !! Μια χαρά το τελεφόν αλλά και εγώ θα το αλλάξω . Αγορασμένο 130 € Οκτ του 16 μπορω να πω ότι του πήρα την ψυχή . Φυσικά λέω να το χρησιμοποιήσω πλέον σαν gps αυτοκινήτου για την συζυγο που δεν έχει data να βάζει το maps . Το μόνο πρόβλημα που έχω με το 3s είναι πως έχει θέμα στο focus της κάμερας . 7 στις 10 φωτό είναι ανεστίαστες . Με κλικ στην οθόνη πετυχαίνει focus και μετά κάνει ενα "βήμα" πίσω και το χάνει . Ειχα ρωτήσει και το μόνο που μου …
-
Παράθεση από geoanto555: “Κατά 99% ειναι θέμα hardware . Απορώ και πως άντεξε τόσο. Κάποια στιγμή θα δουλεύει μόνο με δίκτυα GSM όπως και το 90% αυτών που κυκλοφορούν. ” Για προσέχετε τι λέτε . Σε λίγο κλείνω τριετία και ευελπιστώ να φτάσω την 5ετιά . Ντουφέκι 4G 1,5 Mbyte , σήμα καμπάνα σε διπλά υπόγεια μπαταρία 2 μέρες . Ντουφεκάει λέμε !!!
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαGcam παίρνει χωρίς root ; Ξέρουμε ;
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά από ένταση κουδουνιού - δόνησης πως πάει ? Μέσα σε ένα τσαντάκι - μπανάνα θα ακούγεται ?
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΣτα καλά νέα μέρα της ημέρας , έχει πέσει στα 190 στου τσιγκούνη . Με μια επιφύλαξη για διαθεσιμότητα γιατί με ένα μαγαζί που μίλησα , πότε έφερε μια παρτίδα , πότε φύγανε δεν κατάλαβα ...
-
Καλημέρα και συγνώμη για την ανασκαφή . Είμαι με ένα ρωμαλέο redmi 3 S και σταθερό άρωμα 9.5.1 . Miui 10 από ότι βλέπω δεν θα δούμε μια και μας παράτησε η μαμά Ξιαόμι . Ήθελα να ρωτήσω μια και βλέπω πως υπάρχει και μια μεταγενέστερη 9.5.5 , η συγκεκριμένη έχει κάποιο change log να δω αν έχει κάποιο σημαντικό όφελος να την περάσω ? Ευχαριστώ .
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπ ' έξω αν επιτρέπεται πόσο το βρήκες ? Στο σκρουτζ ξεκινάει κάπου 179 νομιζω και GB το ίδιο νομίζω πάει πάνω κάτω . Εγώ με μεταφορικά και αντικαταβολή περίπου 205 από γνωστό κατάστημα στην εξωτική Αρτα . Σημερα - αύριο λογικά θα το έχει ...
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Για να δούμε τι θα λέει και αυτό λοιπόν.... Μόλις το χτύπησα..... Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για πες εντυπώσεις μάστορα . Το παράγγειλα πριν λίγο από Ελληνικό κατάστημα με 2ετή εγγύηση για ένα θείο μου σε μπλεδάκι . Ισως το χτυπήσω και για μένα αν τελικά όπως φαίνεται δεν έρθει το PRO με τα πραγματικά 48 MP . Το παρέλαβες ή το περιμένεις ;
-
Πληροφοριακά δοκίμασα τόσο μέσω DE όσο και μέσω HK με Priority . Φθάνω στο παράθυρο του Paypal και δεν πατάω κάτι περισσότερο γιατί νομίζω στο επόμενο βήμα ολοκληρώνεται η παραγγελία . φαινεται πως τα μεταφορικά πάνε μέχρι τέλους ...
-
Καλημέρα . Δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικό νήμα για το Geek οπότε γράφω εδώ . Στα promotions : xiaomi-miui.gr/geekbuying-black-friday-deals/ με ενδιαφέρει το Mi band 3 . To link σε πάει στην αποθήκη της Γερμανίας , ίσως εκ παραδρομής . Τόσο από Γερμανία me USPS όσο και απο HK με HK/EU priority στο βήμα place your order θέλει κάπου 15 € . Στην σελίδα του promotion λέει ξεκάθαρα " το Geekbuying ΔΕΝ έχει επιπλέον έξοδα αποστολής όταν επιλέγουμε HK/EU Priority Line, έτσι η τιμή που πληρώνουμε είναι η τελ…
-
Καλημέρα παιδιά . Επειδή 113 σελίδες μου πέφτουνε κάπως βαριές για επανάληψη , θα ήθελα απο κόσμο που τρέχει / κάνει ποδήλατο να μου πει αν σαν καρδιογράφος δουλευεί το ίδιο αξιόπιστα με καρδιογράφο απο τους οικονομικους του ebay . Προφανώς όχι συγκριτικά με ακριβά μοντέλα garmin κλπ . Θα με ενδιέφερε να καταργήσω τον καρδιογράφο με τη ζώνη και να συνδέσω το band με strava και runkeeper . Το έχει κάνει κάποιος να μοιραστεί εντυπώσεις ; Ευχαριστώ .
-
Παράθεση από Tasos Venizelos: “Θα διαφωνήσω στο οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές. Αν και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος το android auto δεν παίζει . Και για μένα είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή ” Εκτός απο το android auto το οποίο δεν με απασχολεί στο ελάχιστο , κάπου άλλου πρόβλημα ή ανάγκη για root υπάρχει ; Σε τραπεζικές εφαρμογές κλπ ;
-
Παράθεση από dargo: “Καλησπέρα φίλε ,ναι το 5plus το είχα για 5 μήνες ,το ξέρω ότι στα χαρακτηριστικά είναι ίδια αλλά στην καθημερινότητα μου βλέπω μικρές διαφορές υπέρ το mi a2 lite Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδή ενδέχεται να με απασχολήσει κατα τα Χριστούγεννα η εν λόγω συσκευή , δοκίμασες να βάλεις miui τύπου launcher ; Επίσης φαντάζομαι η σύσκευή είναι χωρίς root . Που έχει αυτό επιπτώσεις σε εφαρμογές δυνατότητες ;