Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 288.
-
Παράθεση από petran7777: “@dargo Το έχω πάρει για συγγενή το lite από Κίνα στα 140€.Όσο το είχα στα χέρια μου η κάμερα του δεν είναι στα επίπεδα του note 5. Είναι πάντως πολύ καλό κινητό. Το προτείνω όποιος θέλει υποστήριξη Google 2 χρόνια, είναι μαζεμένο τηλέφωνο για κάποιον που δεν θέλει μεγάλο τηλέφωνο. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που το προτίμησε σε σχέση με το note 5. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 140 μιλάς για το 3/32 ή το 6/64 ; Γιατί για το συγκεκριμένο τ…
-
Παράθεση από Aurumnus: “Ουσιατικά το ίδιο τηλέφωνο δεν είναι; Απλά η Global έκδοση έχει την Β20 και έχει λανσαριστεί ως Mi A2 Lite; Επειδή και γω θέλω να το πάρω, έτσι έχω καταλάβει. Αν και δεν βλέπω κινητικότητα για αυτό το τηλέφωνο και λίγο προβληματίζομαι. gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite…i_6_pro)-9247.php#a2-lite ” Σαν Hardware ναι , σαν software προφανώς όχι . Android καθαρο 8.1 το Α2 , λογικά Miui 9 το άλλο λογικά android 8.x . Προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να προτιμήσω ως προς την ρομ και …
-
Σύντροφοι , έχει νόημα να τσιμπήσω αυτό και να βάλω ένα Miui launcer μια και έχω συνηθίσει το σύστημα της XIaomi ; Τι πλεονεκτήματα παρουσιάζει το "καθαρό" android ; Θα πάρει πχ android 9 ή 10 ; Root γίνεται εύκολα ; Αυτά που διαβάζω για τα bloatware και τα extra που και καλά βαραίνουν τα άλλα λειτουργικά ίσως είχαν εφαρμογή μια εποχή με μονοπύρηνα και διπύρηνα με μισό και 1 GB μνήμης . Οπότε και υπήρχαν τα nexus σαν καθάρα android επιδόσεων. Με 4/64 δεν νομίζω να είναι θέμα πλέον . Επίσης η miu…
-
Xiaomi Mi A2 / A2 Lite: Οι πρώτες τιμές στην Ευρώπη για τις συσκευές που παρουσιάζονται αύριο
ΜήνυμαΤο 3100/4000 στην μπαταρία τι σημαίνει ?
-
Παράθεση από anarxaki: “Μπες στο History του Battery use και σιγουρέψου ότι δεν είναι μόνιμα awake. ” Λίγο πιο λιανά αυτό ; Γενικά δεν το επανεκκινώ χωρίς λόγο , μια φορά κάθε 4 με 5 μέρες ίσως και παραπάνω όποτε δηλαδή κρασαρει ο αισθητήρας αποτυπώματος . Δεν είναι ότι τρώει σημαντικά παραπάνω μπαταρίας , μάλλον σε φυσιολογική φθορά της το αποδίδω .
-
Σύντροφοι έχει μπει κανένας στον κόπο να αλλάξει μπαταρία ; Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό , πως κυρίως λόγω κυρίως του 4G , ίσως και της 9.5 σταθερής πως το βράδυ είμαι με 20 % εκεί που παλιά με εβγαζε 2 μέρες . Πήρα απο gearbest ενα σετ κινεζιες εργαλεία για κινητά αλλά με τις πένες δεν ανοίγει με τίποτα . Δεν είναι ακόμα η ώρα του αλλά δεν αργεί κιόλας . Λογικά η 10αρα θα είναι και ακόμα πιο ενεργοβόρα . Η πλάκα είναι πως καλόμαθα πια και βλέπω κινήτα με μπαταρίες 3100 και λιγοτερο καΙ γελάω . …
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Stan_D: “ ” ” Το μόνο θέμα είναι ότι ακούγεσαι χαμηλόφωνα στον συνομιλητή σου, υπάρχουν φορές που πρέπει να φωνάξεις για να σε ακούσουν. Είναι στην συσκευή μου μόνο ή υπάρχει σαν θέμα στο 3s? ” Πολύ δυσκολο το βλέπω να φταίει η rom , εκτός και αν διαπιστωμένα με αλλες ρομ σου παίζει καλύτερα . Και εμένα συχνά μου κάνουν παράπονα αλλά μενω σε σπίτι ημιυπόγειο και ίσως κάπου και το σήμα παίζει ρόλο .
-
Παράθεση από Stan_D: “Τελικά είχαμε κάποια εξέλιξη για το 3S; Ποιά ROM προτείνετε; Να περιμένουμε για την καινούργια καλύτερα; ” Δεν ξέρω τι έχεις αλλά εδω και καιρό έβαλα την 9.5 global και ξεμπερδέψα με φλασαρίσματα και σκοτούρες . Δεν σπάει δεν χαλάει . Αρνητικά ίσως ο βοηθός που δεν φεύγει και οτι τα εικονίδια πάνε το πολύ 4 Χ 4 και έτσι δημιουργούνται πολλές επιφάνειες . Μπαταρία αξιοπιστία ταχύτητα φουλ σε βαθμό που αδιαφορώ υπερπλήρως για την 10
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δικιά μου παράλειψη που δεν διευκρίνισα είναι ότι μιλάω για ΟΤΑ απο το κινητό μέσω της δικιάς του rom και οχι με φλασαρίσμά της δικιά μας απο εδώ . Δεν θα μπλέξω με ξένο τηλέφωνο . Ο άνθρωπος θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει την δουλειά του με ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα , μενού κλπ . Ευχαριστώ .
-
Καλησπέρα . Φιλος ψάχνει να πάρει κινητό 3/32 5αρι . Το 4χ είναι και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό . Επειδή είμαστε σε νησι βολευει εξαιρετικα να παμε να το πάρουμε απο το Γερμανο . Κανα 20αρι πιο πανω απο το σκρουτζ βγαίνει . Εχει κανείς ιδέα με τι rom θα έρχεται αυτό το πράμα ; Το μόνο που λέει στο site είναι για Miui 8 . Θα πάρει την 9 τουλάχιστον ; Ευχαριστώ
-
Το οποίο Miui 10 θα στηρίζεται σε ποιο android ακριβώς ? Πχ στο redmi 3s 8 και 9 πaτάγανε σε 6 . Αν είναι και το 10 πάλι σε 6 μιλάμε για ρετους και όχι ουσιαστική αναβάθμιση λογισμικού . Καλή και άγια η xiaomi , αλλά το τηλεφωνάκι μου δεν έχει δει νέο android σε βάθος διετίας ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι διαφορετικό Source από Global και μπορείς να περνάς την αναβάθμιση απευθείας από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater). Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. ” Προφανώς εννοείς να κατεβάσω χύμα την νέα rom και να την εγκαταστήσω από αυτή την οθόνη και όχι από το twrp . Ακόμα και να ήθελα να το κάνω έτσι δεν με πάει παρακάτω όμως . Δεν προβλέπεται για μένα ή απλά το ΟΤΑ fix που διάβασα πιο πιο πάνω είναι μόνο για vip . Πληροφοριακά ρωταώ μια και με το twrp την κάνω την δουλεία μου…
-
Εβαλα και εγω σε redmi 3s την 9,5,1,0 malmifa συμφωνα με το update που ανέβηκε εχτες στο android host file . Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχω εντοπίσει . Μονό που και πάλι όπως και στην προηγούμενη βερσιον όταν πάω "ενημέρωση συστήματος " δεν κάνει τίποτα . Σαν να είναι απενεργοποιημένο . Δεν θα επρεπε να βγάζει την εικόνα με το 9 , και κάτω να λέει την έκδοση ? Καταλαβαίνω ότι το ΟΤΑ το λαμβάνουν οι vip αλλά δεν θα έπρεπε να περνάω στην επόμενη οθόνη τουλάχιστον ? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Anritsu: “Υπάρχουν αλλες δοκιμασμένες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσω ? Ευχαριστώ ” Έχεις λάβει ήδη απαντήσεις , δεν είναι ανάγκη να αναφέρεις όλο το πρόβλημα πλην του ότι ψάχνεις κάποια συμβατή εφαρμογή για το redmi 3S...για τα υπόλοιπα υπάρχουν απαντήσεις εδώ ---> Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land) ” Η μία απάντηση ήταν να αναφερω το πρόβλημα εδώ . Η άλλη να .... κουμπώσω την κάμερα χειροκίνητα . Γι 'αυτό και το μετέφερα αυτούσιο να βοηθήσω αν κάποιοι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Anritsu: “ ” ΠΡΟΣΟΧΗ με τις παραθέσεις παρακαλώ... ” Συγνώμη δεν το ήξερα το θέμα . Δεν θα ξαναγίνει .
-
Καλημέρα σύντροφοι . Έχω εδώ και καιρό ένα θέμα με τον κινητό όσο αφορά στην κάμερα και δεν μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται για αδυναμία του υλικού ή φταίει η rom Τώρα είμαι με stable 9.5 αλλά και με dev xtrv πάλι το θυμάμαι χωρίς να μπορώ να να προσδιορίσω πότε εμφανίστηκε αρχικά . Εκτιμώ με την miui 8 δεν υπήρχε Το πρόβλημα είναι στο focus . Ειδικά σε μακρινές αποστάσεις , κάνω tap κάπου για focus , ακουγεται η επιβεβαιώση του focus , τραβα της φωτο και μετά βλέπεις ότι είναι ανεστιάστη . Με πο…
-
Καλημέρα . Το FR ισχύει και για μας που τρέχουμε ήδη την 9.5 ? Εγώ πχ με redmi 3s έχει κάποιο νόημα να την περάσω αν δεν έχει κάποιο fix για το δικό μου και τα προβλήματα που έχω προαναφέρει στο νήμα ; Παράθεση από Fotis_Greece: “Φιλε μου, μπορεις να δεις εαν εχεις ενεργο το backup device στο micloud? Εαν ναι, για δοκιμασε να το απενεργοποιησεις ” Ευχαριστώ για την υπόδειξη . Αν εννοείς τον συγχρονισμό με το mi account μου όπως φαίνεται και στην φωτο στην το είχα ενεργό και το απενεργοποίησα μήπ…
-
Καλησπέρα σύντροφοι . Έχω εδώ και καιρό ένα θέμα με τον κινητό όσο αφορά στην κάμερα και δεν μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται για αδυναμία του υλικού ή φταίει η rom Τώρα είμαι με stable 9.5 αλλά και με dev xtrv πάλι το θυμάμαι χωρίς να μπορώ να να προσδιορίσω πότε εμφανίστηκε αρχικά . Εκτιμώ με την miui 8 δεν υπήρχε Το πρόβλημα είναι στο focus . Ειδικά σε αποστασεις που τείνουν στο άπειρο (ας πουμε πάμε πάνω απο 2-3 μέτρα ) , κάνω tap κάπου για focus , ακουγεται η επιβεβαιώση του focus , τραβα της…