Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 288.
-
Μήπως το ξεχάσανε και δεν μπήκε στο μείγμα ? Μικρό το κακό . Μήπως μπορούμε να φλασάρουμε από πάνω ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “σε redmi 2 παρατηρησα οτι δε μου περασε το sms mod του @dnomikos....” Μια και το ανέφερες ούτε στο δικό μου redmi 3s με Ελληνικά έχω 160 χαρακτήρες . Μόνο λατινικά Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Michael120: “Φίλε @George Kaggelaris σε ευχαριστώ για την απάντηση, της οδηγίες και τα λινκ. Απλά επειδή δεν θέλω να βάζω σε μπελάδες κανένα παλικάρι πάλι για να ξεμπρικαρουμε το redmi, το ψάχνω όσο μπορώ πριν κάνω κάποια κίνηση. Ο bootloader είναι ξεκλειδωμενος. Τώρα που μου έχεις γράψει τα βήματα σε συνδυασμό με κάποιον αναλυτικό οδηγό πιστεύω πως θα βγάλω άκρη... Αν όχι θα σας ζαλίσω... ” Πάντως μια και μπήκες στην διαδικασία ξεκλειδώματος , και εφόσον θα βάλεις twrp είναι κρίμα …
-
Ευχαριστώ αλλά δεν θα βιαστώ. Ούτε έχω όρεξη για factory reset και ξανά μανά από την αρχή. Μόνο για miui 9 ή nougat θα μπω σε αυτή την διαδικασία
-
Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Πάμε λίγο από την αρχή φίλε μου .. Ποια aroma έβαλες ( version )??? Που ακριβώς χρησιμοποιείς ροοτ , ποιες εφαρμογές ακριβώς ??? ” Εβαλα αυτήν του νήματος . Root δεν χρησιμοποιώ κάπου , τουλάχιστον όχι ακόμα , αλλά σύντομα θα βάλω κάποιο adblock . Τελικά έκανα όπως υποδείχθηκε πιο πάνω , έβγαλα την την 2.79 που είχα κάνει update μέσω market σε 2.82 μέσα από το ίδιο το SuperSU , κατέβασα και flasharα την 2.82 από το πιο πάνω λινκ . Το root check δειχνει rooted και μ…
-
Έχει επιλογή να γίνει unistal μέσα απο την ίδια την εφαρμογή ή εννοείς απο ρυθμίσεις -εφαρμογές -supersu - απεγκατάσταση ? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Anritsu: “Πρώτη φορά με άρωμα . Εβαλα το SuperSu και με το καλημέρα μου ζητάει update . Το προχωράω ή οχι ? Και αν οχι πως μπορώ να το σταματήσω να μου ζητάει update ? Ευχαριστώ ” Προχώρα στο Update, και δεν θα έχεις πρόβλημα με ARΩΜΑ ROM ” Καλημέρα . Το αναβαθμίσα . Στην συνέχεια κατέβασα και ετρέξα το πρώτο στο Play Root check και μου βγάζει πως το τηλέφωνο ΔΕΝ είναι rooted . Το supersu απλά το εγκατέστησα μέσα απο τη ROM και το αναβά…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Anritsu: “Πρώτη φορά με άρωμα . Εβαλα το SuperSu και με το καλημέρα μου ζητάει update . Το προχωράω ή οχι ? Και αν οχι πως μπορώ να το σταματήσω να μου ζητάει update ? Ευχαριστώ ” Προχώρα στο Update, και δεν θα έχεις πρόβλημα με ARΩΜΑ ROM ” Καλημέρα . Το αναβαθμίσα . Στην συνέχεια κατέβασα και ετρέξα το πρώτο στο Play Root check και μου βγάζει πως το τηλέφωνο ΔΕΝ είναι rooted . Το supersu απλά το εγκατέστησα μέσα απο τη ROM και το αναβάθμισα μέσω PLAY . Πρέπε…
-
Καλησπέρα Πρώτη φορά με άρωμα . Εβαλα το SuperSu και με το καλημέρα μου ζητάει update . Το προχωράω ή οχι ? Και αν οχι πως μπορώ να το σταματήσω να μου ζητάει update ? Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Anritsu: “Σε συνέχεια αυτού του θέματος xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%B5%CF%81%CE%B7-xtrv/ προσπαθήσα να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη XTRV ( του Μαίου) χωρις aroma . Την κατέβασα στο κινητό και παρατηρώ τα εξής ¨ 1. To team win 3.1.0 ο xiaomi.miui,GR ξεκινάει και μου βγαζει πορτοκαλι επικεφαλίδα ¨Mount decrypt Data" και απο κάτω ζητάει κωδικό . Εγώ δεν θυμάμαι να κωδικοποιήσα κάτι κάπου 2. Συνεχίζω με cancel Και μου βγάζει ένα κατεβατο σχετικά με το να το κρατήσει το σύστημα rea…
-
Παράθεση από NasDriver: “Θα κάνεις αυτό ---> Format Data Υπόψη ότι θα χαθούν τα πάντα από την συσκευή σου ” Α ωραία , Αυτό ακριβώς που ήθελα να αποφύγω . Να ρωτήσω και κάτι ακόμα . Τέλη Ιουνίου υποτίθεται θα βγουνε stable αρωμάτα και για το δικό μας αν κατάλαβα καλά . Κάπου είδα που και εκεί χρειάζεται full system format . Μίλαμε πάλι για διαγραφή data ? ρωτάω γιατι τουλάχιστον μία εφαρμογή τράπεζας για κλειδιά θέλει κάθε φορά συνεννόηση τηλέφωνα κλπ . Ευχαριστώ
-
Σε συνέχεια αυτού του θέματος xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%B5%CF%81%CE%B7-xtrv/ προσπαθήσα να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη XTRV ( του Μαίου) χωρις aroma . Την κατέβασα στο κινητό και παρατηρώ τα εξής ¨ 1. To team win 3.1.0 ο xiaomi.miui,GR ξεκινάει και μου βγαζει πορτοκαλι επικεφαλίδα ¨Mount decrypt Data" και απο κάτω ζητάει κωδικό . Εγώ δεν θυμάμαι να κωδικοποιήσα κάτι κάπου 2. Συνεχίζω με cancel Και μου βγάζει ένα κατεβατο σχετικά με το να το κρατήσει το σύστημα read only ή να κάνω swipe …
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες λίγο αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Πολύ πιθανό να λείπει κάποια ρύθμιση από τις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα. ” Όντως και ήταν το runkeeper τόσο σε αυξημένη εξοικονόμηση στο παρασκήνιο όσο και από την ασφάλεια το runkeeper ήταν σε εξοικονόμηση . Και θα έλεγα πως έχει λυθεί το πρόβλημα αν δεν τα είχα ξανακάνει αυτά (τουλάχιστον όσο αφορά την ρυθμιση του runkeeper και όχι της λειτουργίας παρασκηνιού) και παλιότερα απλά …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε να περάσεις μια παλιότερη Chinese Fastboot Rom με παλιότερο miflash, π. χ. MI Flash Tool v20151028 μπας και επαναφέρει την Mac address. Εννοείται ότι παίρνεις backup! Όταν λέω backup βέβαια εννοώ φωτό βίντεο, επαφές, sms κτλ. Οτιδήποτε άλλο π.χ. εφαρμογές και ρυθμίσεις θα πρέπει να στηθούν εκ' νέου για να μην μεταφέρεις το πρόβλημα πάλι! Έχεις backup στο Mi Cloud έτσι; ” Καλημέρα Back up έχω και μέσω micloud και μέσω google . Δεν θα ήθελα να μπλέξω με φλ…
-
Καλησπέρα . Πολλού μήνες τώρα παρατήρησα πως η εφαρμογή runkeeper που χρησιμοποιώ καθημερινά για τρέξιμο και ποδήλατο βάραγε στο γάμο του καραγκιόζη . Λάθος μετρήσεις , σταματούσε στα καλά του καθουμένου , δεν έκανε refresh την ταχύτητα και την απόσταση παρά μόνο μετά από άνοιγμα -κλείσιμο της οθόνης και άλλα τέτοια . Εβαλα και το strava αλλά και αυτό τα ίδια κουλα έκανε πάνω κάτω . Αντίθετα εφαρμογή gps για αυτοκίνητο όπως το navigon δεν χάνει μέτρο . Εκανα unisntal το run keeper και ξανα insta…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Anritsu αν και πιστεύω ότι δεν θα συνεισφέρει σε τίποτα η μετάβαση σε Stable αν θέλεις να το κάνεις πρέπει να κάνεις Factory Reset” Reset και ξανα μανά αιτήσεις ξεκλειδώματα twrp και φλασαρίσμα ? Ο μον ντιε ! Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk