Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 264.
-
Kαι εγω έχω μια απορία. Περιμένοντας το Mi5 και διαβάζοντας τους οδηγούς γι' αυτό το κινητό, δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω πρώτα πρώτα με το που το παραλάβω. Φαντάζομαι ότι θα του έχουν περάσει moufa-rom (και καλά international) είτε ΜΙUI7 είτε MIUI8 η οποία μπορεί να έχει κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader. Αν έχει ξεκλείδωτο τότε μπορεί να μην είναι επίσημα ξεκλειδωμένος. Καλά μέχρι εδώ? Ας πούμε ότι θέλω να περάσω την Global Stable rom (πχ Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8)) τότε τι …
-
New mi5
tzifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Atom: “ @demakhs ή όποιος άλλος ξέρει, κάπου εδώ μέσα διάβασα και τώρα δεν το βρίσκω ότι για να ξεκλειδώσεις τον Bl δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά την developer αλλά ή αυτή ή την china stable. (8.1.3.0) να συνεχίσω ή να περιμένω ντεβ. να κατέβει? ” Δεν είμαι από αυτούς που ξέρουν αλλά, .... αφού μέχρι να "αποσυρθεί" το τηλέφωνο από την χρήση θα του έχεις φλασάρει αμέτρητες rom τι σε πειράζει τώρα να φλασάρεις την rom που προτείνουν οι περισσότεροι μέχρι να το ξεκλειδώσεις ?
-
Gps με Ελληνικα
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “το sygic σπασμενο που υπαρχει ρε παιδια; ” Καλά, το απο πάνω ακριβώς post του διαχειριστή, δεν το είδες ? Παράθεση: “Συντονισμός από kok8 ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο Σχετική πρόβλεψη "Γενικοί όροι λειτουργίας του Forum και οι κανόνες που ακολουθούμε όλοι." ” ΜΑΤΙΑ βγάζει !! χχααχαχαααα
-
Παράθεση από rafailo: “ Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους. Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία, τοτε θα πω αίσχος στη МАМА XIAOMI ” Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι έρχετε να καρπωθεί έτσι όπως το θέτεις. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ότι και οι δύο (forum + InfoQ) θα βγούν κερδισμένοι ειδικά μάλιστα αν συνεργαστούν γιατί δεν υπάρχουν αντικροόμενα συμφέροντα, εγώ μάλιστα δεν μπορώ να διακρίνω κανένα. Εγώ είχα xiaomi π…
-
Antutu score από τα xiaomi
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠου πάτε ρε με τα "σαπάκια" στα 160Κ ??? :p :p ΤΕΡΑΣ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25750/
-
Eυχαριστω, τα καταφερα αφου εκανα φορματ το system !!! ολα καλά. χιλια ευχαριστω Edit: δεν έχασα ούτε μια φωτογραφία ή τιποτα άλλο από το storage και σίγουρα κάτι έπαιζε με τα partitions. Το storage δεν ήταν κρυπτογραφημένο. Κάπου διάβασα ότι με CWM έχεις adb και μπορείς να δεις και πως είναι τα partitions και να τα αλλάξεις αν θέλεις, αλλά δεν ξέρω πως να περάσω CWM. Τεσπα πολύ ασχολήθηκα. Τελικό συμπέρασμα: είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τηλέφωνο το MI2s και ας έχουν περάσει κοντά 4 χρόνια από τότε που βγ…
-
189E και 229Ε είναι οι επίσημες τιμές (προτεινόμενες τιμές) λιανικής. Μέσα σ' αυτές είναι το κέρδος του μαγαζιού. Δεν αποκλείετε να δούμε στο skroutz χαμηλότερες τιμές από αυτές από τα μαγαζιά που συνεργάζονται με InfoQuest. Ελπίζω μόνο να αναφέρει το κάθε κατάστημα αν παίρνει από την "επίσημη" InfoQuest ή από κίνα/παραεισαγωγή για να μην την πληρώσουν οι αγοραστές που δεν ξέρουν από που κρατά η σκούφια της συσκευής τους. Πολύ ζαχαρώνω πάντως την 65άρα TV (όχι την κυρτή) της Xiaomi
-
Παράθεση από parispap89: “Αν γίνει η αποστολή με NL post δεν πληρώνεις τπτ... ” Για δικαιολόγησέ το μου αυτό? Εδώ ξέρεις εσύ από το tracking R.....NL number του δέματος που είναι το δέμα σου, λες τα ΕΛΤΑ / Τελωνεία να νομίζουν ότι το δέμα σου έρχεται από Ευρώπη (Ολλανδία) και όχι από Κίνα? Σε δίπλα φόρουμ, δώσανε παιδιά tracking numbers με NL post που φαίνεται καθαρά ότι τα σταμάτησαν τελωνείο! =============== Δεκ 15th 2016, 5:13pm =============== Παράθεση από venioni: “3€ ειναι τα έξοδα Στάλθηκ…
-
Εγγύηση αντιπροσωπείας
ΜήνυμαΔεν είναι αντιπροσωπεία η InfoQuest στα Xiaomi. Είναι επίσημος (διανομέας) έμπορος. Θα απευθυνθείς εκεί που το αγόρασες και θα σου πούνε. Υποστήριξη περιμένεις δηλαδή μόνο από mygad και όχι από InfoQuest.
-
Παράθεση από vsk: “Εγώ που αγόρασα προ ημερών το Redmi 3s από το e-shop έκανα βλακεία ή θα καλύπτομαι από την εγγύηση της Infoquest; ” Δεν θα καλύπτεσαι. Και γιατί να καλύπτεσαι άλλωστε ? Δεν το εισήγαγε η InfoQuest. Ασε που μπορεί να έχεις αγοράσει 3S που δεν είναι international version. Και εσύ όπως και εγώ με το MI5 που περιμένω, στον κινέζο/e-shop αν τύχει κάτι.