Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 511.

• Παράθεση από ianpan24: “Λοιπον, η ram ειναι βασικη ΚΑΙ στα android και στα windows. Απλα λειτουργει καπως διαφορετικα...Σε android συσκευες ΠΛΕΟΝ (με καλυτερο hardware + καλυτερο software απ οτι 4-5 χρονια πριν) αν εχεις μια συσκευη με 2gb+ ram δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα ειτε βλεπεις 40% free ειτε 60%. Και σε ρωτησα πριν ευθεως αλλα δεν μου απαντησες "παρατηρείς κάποια διαφορά στη χρήση όταν πηγαίνεις τη ραμ από το 55% στο 45%". Δε νομιζω.. Κοιτα φιλε αντωνη.. ισως να μην τα εξηγω κι …

• ευχαριστω...περασα την beta κινεζικη.τωρα περιμενω κωδικο ξεκλειδωματος.πειραζει που οταν εκανα εγγραφη ειχα unofficial?

• Παράθεση από iAmLiakos: “@Antonios Gagas Έχεις unofficial rom και θα πρεπει να εκτελεσεις τον οδηγο εγκατάστασης official ROM απο unofficial για το Redmi Note 3 HENNESSY. ” που τα βρισκω αυτα;δωσε λινκ.ευχαριστω.

• Παράθεση από makis1024: “Ποιά έχεις τώρα; XTRV the Greek miui definition ” ακομη ειναι οπως το αγορασα δεν εχει μπει τιποτα επανω .τι πρεπει να κανω απο την αρχη ειναι.η developer που κατεβασα ειναι αυτη εδω [miui_HMNote3ProGlobal_6.12.15_9afefc05a4_6.0.zip ]γιατι γραφει pro εγω μπηκα στο RN3 οχι στο RN3PRO

• εμενα δεν με αφηνει να περασω την developer 6.12.15 με πεταει εξω μετα απο λιγο απο το updater μιλαω για RN3.τι να κανω;

• Παράθεση από tasosko: “γιατι δεν θα μπορεσει να σου τρεχει τις εφαρμογες σου...αμα βαλεις πχ windows xp me 512 ram και βαλεις το mozilla με το που θα πας να τον ανοιξεις θα κολλαει το ιδιο θα ειναι και στο κινητο περισσοτερη μνημη περισσοτερες εφαρμογες. ετσι νομιζω αμα κανω λαθος... ” αυτο λεω και εγω φιλε συμφωνω.στον @ianpan24 πεστα .οχι σε μενα.

• Παράθεση από ianpan24: “Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram. ” αφου δεν παιζει ρολο η RAM γιατι δεν παιρνουμε ολοι συσκευες με 512 mb ram; και χαλαμε τα λεφτα μας τζαμπα.νομιζω οτι η ram ειναι πιο βασικη στα αντροιτ .παρα στα windows.

• παρατηρησα οτι σε RN2 με την xtrv stable δεν μπορω να κανω disable πολες εφαρμογες συστηματος ,,,,ενω με την [STABLE][ROM-gkalen THUNDER της εκανα ολες ακομη και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,,τωρα τι εγινε? κανατε τα permission [δικαιωματα] να μην τα αλαζει καμια εφαρμογη? οπως πχ,το apps2sd με αυτη τα αλαζα και με το sdmaid πως γινετε να διορθωθεί αυτο ?το λεω αυτο γιατι ετσι κερδίζω ram απο 55% παω στο 45% κάνοντας disable καποιες εφαρμογες συστήματος,,,αν γινετε να διωρθωθει αυτο το bugs θα ειμαι ευγ…

• Παράθεση από takisfrag: “ Παράθεση από Antonios Gagas: “ξερετε γιατι δεν στελνει sms το κινητο μου με WIND.εχω κοιταξει ρυθμισεις ,αλλα δε βγαζω ακρη. πριν βαλω την xtrv stable,εστελνε κανονικα. ...........……………................….................. τελικα εγινε .εβγαλα μπαταρια και αλαξα θεσεις στης sim και ολλα οκ... ” Παράθεση από Xaris Skr: “ ” ” εμενα γιατι με βαζεις σε παραθεσεις???αφου απαντησα ολλα οκ...

• ξερετε γιατι δεν στελνει sms το κινητο μου με WIND.εχω κοιταξει ρυθμισεις ,αλλα δε βγαζω ακρη. πριν βαλω την xtrv stable,εστελνε κανονικα. ...........……………................….................. τελικα εγινε .εβγαλα μπαταρια και αλαξα θεσεις στης sim και ολλα οκ...

• Παράθεση από galiatsosgio: “Σε hermes rn2 δεν κάνει σύζευξη το τηλεχειριστήριο, δεν υπάρχουν κατηγορίες στις καθημερινές ταπετσαρίες και ή εφαρμογή meteogram που έχω για τον καιρό, για κάποιο λόγο δεν βρίσκει την τοποθεσία μου. Μην παρεξηγηθώ, ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που κάνετε, συνεχίστε έτσι. ” εχω απαντησει πιο πανω σε αυτο ..διαβασε [Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !">

• Παράθεση από andreasp: “Το θέμα μου είναι, να κάνω restore τώρα απο το Mi Backup ? Είτε Local είτε Remote?Λέω.? ” εγω θα εκανα Local....restore

• Παράθεση από mike: “Παιδιά κάποιος άλλος με το πρόβλημα με theme?και τηλεχειριστήριο??σε RN2!δε βγάζω ακρη.μου έρχεται να την αλλάξω:/ ” εγω σε RN2 δεν εχω κανενα προβλημα λειτουργουν κανονικα και τα δυο που λες μια χαρα ολλα. κατι λαθος κανεις... Eχω δυο (2) RN2 ,και στα δυο δουλευει τελεια η [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip]

• Παράθεση από psilos: “εχει μεγαλύτερη κατανάλωση η μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο περίεργο.. ισως ψάχνει δίκτυο γιατί υπαρχουν κάτι διακυμάνσεις στο σήμα αλλά σίγουρα δεν δικαιολογούν τόσο μεγάλο ποσοστό... ” γιατι πριν δεν εψαχνε για δικτυο? δεν το εχω ξανακουσει αυτο που λες,,,,

• η PISEN που εχω το μονο που κανει οταν ειναι πληρες φορτισμενο και σε παρουν τηλ. πρεπει να το βγαλεις απο την φορτιση ,αλιως κανει ρεσταρτ...δυστηχως....

• Παράθεση από strumf13: “παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την nohon μέχρι τώρα δεν την πολυχριάστικα οπότε δεν την χρησιμοποιούσα σήμερα όμως που την δούλεψα κλείνει συνέχεια. Είχα κλήση έκλεισε μετά το άνοιξα πήρα εγώ τηλ και όταν μιλούσα έκλεισε , το άνοιξα πριν να βάλω το pin ξαναέκλεισε μετά έκλεισε και μια φορά όταν ήμουν fb ...πάλι σε ελαττωματική έπεσα ? ” ολες οι ΝΟHΟΝ ετσι κανουν .τα ιδια σε ολους.μην αγχώνεσαι την γνησια εχεις....

• Παράθεση από Thracia: “@Antonios Gagas Άμα βρεις τον τρόπο ποσταρισε τον ” τελικα η λυση ειναι να απεγκαταστήσεις τον Chrome και να το ξαναεγκαταστήσεις δυστηχως =============== Δεκ 1st 2016, 8:39am =============== οσον αφορα την μπαταρια να πω οτι: εγω εχω NOHON και PISEN η δευτερη ειναι λιγο καλυτερη απο την πρωτη...

• Παράθεση από makis1024: “Εάν το επιλέξεις δεν σε αφήνει να το ακυρώσεις; κάνε ένα reboot και θα στρώσει. XTRV the Greek miui definition ” εχω κανει τα παντα δεν φευγει με τιποτα.....////

• στην μπαρα ειδοποιησεων μου βγαζει συνεχεια εδω και 3 μερες απο το chrome ενα download pending και δεν κατεβαινει ποτε.πως γινετε να το ακυρωσω να μην φαινετε;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24630/

• Παράθεση από vaggelisp7406: “Εχει βγεί κάποια καινούργια ώστε να βάλω? Το τηλ μ ειναι RN3 το απλό οχι το pro ” στο πρωτο ποστ γραφει τα παντα...αλλα αν θες περιμενε να βγει η XTRV