Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 511.

• Παράθεση από kandilak: “Η official pro έκδοση του sdmaid ,που έχω εγώ, δεν ενεργοποιεί μόνιμα το Documents. Τώρα αν το κάνει η μαύρη έκδοση που λες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. ” εχεις κανει αυτες της ρυθμισεις στο SDMAID? αν οχι καντες μιαλω για της 4 τελευταιες νομιζω αυτες κανουν την διαφορα..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21311/

• jpastos wrote: Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!! ” Μπορεις να μου πεις πως γίνετε η ρύθμιση απο το SDMAIN ? ” δεν υπαρχει ρυθμιση .απλα το κανεις enable απο disable .και αυτο ηταν.. πατας πανω στην εφαρμογη και το κανεις [ΞΕΠΑΓΩΜΑ].....απο παγωμενο που ειναι.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kandilak: “@Antonios Gagas εμένα με root και με το sdmaid δεν το κρατάει. ” βάλε την και την pro έκδοση από μαύρη αγορά αν δεν το έπιασες το υποννοούμενο... έλα στο chat.. ” αυτο ακριβως pro έκδοση από μαύρη αγορά .αλιως παπαλα μονο προ και παντα ενεργο το DOCUMENTS

• Παράθεση από pechr: “Στο δευτερο τρόπο έτσι το έκανα τόσο καιρό αλλα μετά απο κάθε επανεκκινηση εφευγε.Δεν είμαι root οπότε πάει για unistall το SDMAIN ” ναι ειμαι ροοτ,δε γινετε αλιως ,γιαυτο το κραταει για παντα ενεργο !!!!

• Παράθεση από pechr: “αφότου την ενεργοποιήσεις με την εφαρμογή που αναφέρεις.Όταν κάνεις επανεκκίνηση ξανα χρειάζεται ενεργοποίηση ή μένει η ρυθμιση; ” εγω μια φορα κανω ενεργοποιηση και ειναι παντα ενεργο .και μετα απο επανεκκίνηση

• Παράθεση από kandilak: “@pechr τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω. Δημιουργείται πρόβλημα στην λειτουργία κάποιων εφαρμογών που χρειάζονται πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα μνήμης. ” εγώ την κάνω ενεργoποποιηση με το SDMAID απο το PLAYSTORE

• Παράθεση από Angelatsakas: “Το προβλημα λυθηκε!! ” αρα το ειχες συνδεσει καποια στιγμη σε λειτουργια μονο φορτιση.?? αμα το ελεγες απο αρχης θα ηταν πιο ευκολα να βρεθει λυση

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από kandilak: “@Angelatsakas ” ” Διαγραφή όλων των drivers τρέχοντας ως διαχειριστής ΑΥΤΟ το αρχείο τόσες φορές μέχρι να βλέπει στο αποτέλεσμα μηδενικά. Επίσης διαγραφή όλων των USB που έχουν σχέση με Qualcom και xiaomi τρέχοντας ΑΥΤΟ το αρχείο. Επανεκκίνηση τον υπολογιστή. ” τα εχω δοκιμασει ολα αυτα δε γινετε τιποτα.μια βδομαδα δοκιμαζα ολα τα κολπα τζιφος....

• Παράθεση από kandilak: “@Angelatsakas Αύριο που θα μπορείς εγκατέστησε το μετα συνδεσε το τηλέφωνο στo pc και άνοιξε στο τηλέφωνο το παραπάνω πρόγραμμα. ” το εχω παθει και εγω το ιδιο μην παιδευστε θελει φορματ το pc

• Παράθεση από Angelatsakas: “ ” μην παιδευεσαι ουτε εμενα το βλεπει το pc καπου γινεται μπερδεμα του pc με τα usb-mtp drivers .το μονο που εχω βρει σαν λυση ειναι το φορματ στο pc .μετα το βλεπει το κινητο κανονικα .για να εισαι σιγουρος βαλτο και σε αλλο pc αν το δει ειναι αυτο που ειπα εγω...

• Παράθεση από eti666: “@Antonios Gagas σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις link θέλω κ γω ” φιλε εστειλα ΠΜ για την μπαταρια οτι απορια εχεις .εδω ειμαι

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “.αλλα δεν με πειραζει .οταν εχω κληση βγαζω το καλωδιο και απαντω στην κληση. . ” φίλε εγώ στη θέση σου θα την πετούσα.Πάρε μία άλλη να ηρεμήσεις και να είσαι πιο ασφαλής ” εχω παραγειλη ηδη καινουργια μπαταρια μαρκα PISEN BM45 3020mah, στα 13 ευρω βγαινει...

• Παράθεση από pechr: “@Antonios Gagas έχεις thunder;; Επίσης δοκίμασε να βάλεις την παλιά xiaomi μπαταρία να δεις αν κάνει κι εκεί restart;; ” η μπαταρια nohon τα κανει το ξερω.δεν φταιει η rom.εχω κανει ολα που λες.η μπαταρια nohon φταιει.αλλα δεν με πειραζει .οταν εχω κληση βγαζω το καλωδιο και απαντω στην κληση. .

• εμενα παλι με NOHON μπαταρια οποτε το εχω σε φορτιση 100/00 .και παω να απαντησω σε κληση κανει απενεργοποιηση απο μονο του.!!!! αλλο κολπο αυτο...!!!!αν αποσυνδεσω το καλωδιο ολα οκ μιλαω κανονικα.

• συμφωνω η ROM πρεπει να ειναι αδεια, και να βαζουμε οτι θελουμε

• Παράθεση από gkalen: “@mixaliscy Ανάλογα τη συσκευή , αν και δε θα'πρεπε να το κάνεις ... Στο RN2 ξεκινάνε τα πανηγύρια αν βάλεις τη THUNDER πάνω από τη GTV .. Όσοι το κάνανε αυτό είχαν τα ίδια προβλήματα με κρασαρισματα κ.λ.π. , την πέρασαν με Factory reset και μετά όλα καλά ... ” εγω εχω βαλει THUNDER πάνω από τη GTV,σε δυο RN2 και πανε σφαιρα και τα δυο,ουτε κρασαρισματα τιποτα ολα οκ.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20640/ με NOHON μπαταρια 6 μηνων

• Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Stavrostsik: “. ” Παράθεση από Antonios Gagas: “αμα βρεις λυση ενημερωσε και εμενα να ξερω..το ιδιο εχω παθει και εγω ,η μονη λυση ειναι φορματ στον υπολογιστη,καπου εχει μπερδεψει τους drivers [MTP-usb] και δεν επανερχεται με τιποτα .μονο φορματ,,,,,εαν διαβασεις πιο πισω θα δεις.... ” Αντώνη το δεν σου δούλεψε; ” το usb settings δεν δουλευει στην προκειμενη περιπτωση.σε αλλες ναι.

• Παράθεση από Stavrostsik: “Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητο, κατέβασα το mi pc suite και μία βλέπει το κινητο μία δεν το βλέπει. Help me Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποι ” αμα βρεις λυση ενημερωσε και εμενα να ξερω..το ιδιο εχω παθει και εγω ,η μονη λυση ειναι φορματ στον υπολογιστη,καπου εχει μπερδεψει τους drivers [MTP-usb] και δεν επανερχεται με τιποτα .μονο φορματ,,,,,εαν διαβασεις πιο πισω θα δεις....

• Παράθεση από pechr: “ηθελα να ελεγξω αν δουλευει ο flash player. Ετσι λοιπον ανοιξα το flash και δοκιμασα να μπω σε σελιδες που για να δεις τα βιντεο χρειαζονται να τρεξεις τον flash player. Δοκιμασα σε 2 σελιδες αλλα δεν καταφερα. Παραθετω τα 2 flash links παρακατω ultrasounds.com/US.html Simatic ” αυτα παιζουν μονο με τον flashfox