Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 511.
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Παιδιά, σε redmi note 3 pro, κρασαρουν οι ρυθμίσεις. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή είναι κάτι που αγνοώ; ” γιατι δεν βαζεις την 7.9.21 ?
-
Παράθεση από crezino: “Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση Εχω βαλει το καινουριο recovery και τωρα κανει boot συναιχεια στο recovery , δεν μπαινει στο system sad.png ” το εκανες εγκατασταση στο boot γιαυτο γινετε boot συναιχεια στο recovery ...επρεπε στο recovery να το βαλεις...περνα μια παλαιoτερη rom στο κινητο για να βγει το recovery απο το boot... =============== Οκτ 2nd 2017, 1:34am =============== Παράθεση από crezino: “Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση ” φιλε @crezino μην διορθώνεις της ερ…
-
Παράθεση από crezino: “Καλησπέρα και από μένα, έχω κάποια προβληματακια με το redmi note 2 μου και θέλω τα φώτα σας 1 έχω κατεβάσει την καινούρια ρομ και δεν μπορώ να την περάσω στο κινητό , πατάω αντιγραφή πάει μέχρι το 50% περίπου και μετά μου δείχνει ότι τελειώνει και δεν αντιγράφει το υπόλοιπο 2 έχω προσπαθήσει να κάνω factory reset από το recovery και απλά δεν κάνει , ξεκινάει τη διαδικασία και δεν κάνει reset , επίσης προσπάθησα να το κάνω και από την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Μια ερώτηση/απορία, όταν είναι κλειδωμένο το κινητό είτε με μοτίβο είτε με αποτύπωμα γίνεται να μη μπορεί κάποιος να κατεβάσει την κουρτίνα και να απενεργοποιήσει το ιντερνετ για παράδειγμα; Πες ότι σου κλέβουν το κινητό αυτός θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει το ιντερνετ και να μην μπορείς μέσω mi.com να σβήσεις/βρεις το κινητό.. Λέω μια περίπτωση.. Η κύρια απορία μου είναι αν γίνεται αυτό με την κουρτίνα.. ” αμα σου κλεψουν το κινητο στο κλεινουν και κανουν φορματ.…
-
Παράθεση από demakhs: “εσύ θα πρεπε να ξέρεις, καλύτερα απ' όλους μας!!! icon_eek.gif icon_eek.gif icon_e_surprised.gif icon_e_surprised.gif icon_eek.gif icon_eek.gif ” μαλον παει αναλογα με τον πληθυσμο !!! χαχχαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από ivaitsis1974: “Παράθεση από linuxilakis: “Χωρίς Xposed δεν θα έχεις κανένα θέμα... ” Κι όμως πριν λίγο κόλλησε πάλι. Κατά την διάρκεια της φόρτισης δεν αποκρίνονταν σε Fingerprint ούτε σε πλήκτρα. Πότε δεν είχα θέμα με miui 8 ή την DND (darkness redefined) rom με xposed ή χωρίς. ” το λεω με καθε επιφυλαξη...μηπως η miui 9 ειναι σκετη αποτυχια !!! ???
-
Παράθεση από Greektrooper: “Κοίτα, κανονικά ναι δεν χρειάζεται. Απλώς εγώ προσωπικά πλέον για να είμαι σίγουρος οτι η εκάστοτε rom θα κάτσει καλά κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παίρνω τα backup μου και ορμάω! ” η Stable-v8.0.2.0 δεν ειναι καλη ? υστερει σε κατι ?
-
Παράθεση από maxamch68: “Μπορεί να είμαι και off topic, αλλά αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα στην stock εφαρμογή, και στο blue Mail. Αντίθετα στο outlook δεν έχω τώρα πρόβλημα (ενώ παλιότερα είχα μερικά)... Και κάτι άσχετο: στο twrp μου βγάζει ένα μήνυμα τύπου Can't mount '/oem' (invalid argument). Καμιά ιδέα (τι σημαίνει και τι είναι) ” [ ---Can't mount '/oem' (invalid argument)---. αυτο αγνοησετο δεν μας ενδιαφερει ]
-
αν απενεργοποιησω την βελτιστοποίηση MIUI τι αλλαζει ?
-
Παράθεση από pelorth: “σε Mi Note 2 , με το που πέρασα την 7.9.21 XTRV, κρασάρει συνεχώς η εφαρμογή Κάμερα? Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? ” για κανε ενα wipe cache/dalvik απο twrp...και ξαναδοκιμασε
-
τελικα το λαθος στην RN2 7.9.21 ειναι οτι --- δεν την παιρνει σωστα--- αν πας να την βαλεις δευτερη φορα, αν γινετε κοιταχτε το απλα να ξερουμε για ποιο λογο γινετε αυτο...αυτο που εντοπισα ειναι οτι δεν κανει καθολου wipe cache/dalvik δεν βγαζει την μπαρα την ασπρη καθολου... και ετσι δεν εγκαθιστατε σωστα η ROM εβαλα 7.9.7 και ολλα οκ...
-
για βγαλτη μια και ξαναβαλτη...η ειναι φιχ και δεν βγαινει ?
-
Παράθεση από brusk: “παρακαλώ βοηθήστε την κάμερα μπροστά αντιστράφηκε ” εδω εισαι φιλε ...αν διαβαζες λιγο πιο πισω θα το εβλεπες fix αναποδη καμερα
-
Παράθεση από ntinos_g7: “η 7.9.16 (που ειχε το προβλημα με το bootloop) την εφτιαξαν τα παιδια κ δουλευει κανονικα =============== Σεπ 26th 2017, 3:06pm =============== Οντως.Ειχα απαντησει οτι σε εμενα δουλευει γιατι στο ενα τηλ που εχω δεν ειχα προβλημα.Στο αλλο ομως RN2 που εχω δεν δουλεψε.Γυρισα στην 7.9.16 κ θα περιμενω επομενο update ” πως γυρνας στην 7.9.16 μονο με factory reset η θελει κατι αλλο πρωτα ???
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από makis1024: “Ο κάτω οδηγός fastboot rom με το twrp του φόρουμ και mi flash , αλλαγή TWRP σε 3.1.x.x και flash της xtrv. ” Ειχα κανει στο τηλ καθαρη με miflash και fastboot ,μετα ειχα βαλει την 7.9.16 κ μετα την 7.9.21( η οποια κρασαρε τις εφαρμογες) κ γυρισα στην 7.9.16 . Να γινει παλι καθαρη;Η να περιμενουμε την επομενη;Σε αλλο RN2 που εχω η 7.9.21 εχει μπει κ δουλευει κανονικα ” η 7.9.16 μπηκε κανονικα ? να την βαλω και γω ?
-
@makis1024 αυτο εδω δηλαδη ? συν τα αλλα που λες ? Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παιδιά τελικά έγινε χειρότερα... Αν απο wipes κάνω clean το system? Θα βοηθήσει; ” τα ιδια κανει και σε μενα απο την στιγμη που πηγα να ξαναβαλω την 7.9.21.κρασαρει σε πολες εφαρμογες π.χ. η υπηρεσιες google play store σταματησαν και τετοια....το σημειωματαριο και αλλα...μαλον θελει αυτο να κανουμε και οι δυο μας καθαρη εγκατασταση ..ποιος ειναι ο οδηγος ??? Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") η αυτος ? Flash την Ελληνική ROM στο Red…
-
Παράθεση από ktsak: “Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει. Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα. Mε το fix zip τα ιδια ... Όλα αυτά σε Lithium .... ” ασε μονο την μανισια καμερα ...και την Google για αναποδα μπορει να χρειαστει καπου να μην γυρνας το κινητο αναποδα
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : FIX για την ανάποδη κάμερα... Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery. `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` γιατι δεν το κανετε χειροκινητα οπως γραφουνε πιο πισω ...τι τα θελετε τα fix...για το αν θα πετυχει παιζει ρολο η γραμματοσειρα [fonts] πρεπει να ειναι ιδια με του υπάρχοντος κειμενου... και καλος επεξεργαστης κειμενου [text editor]
-
Παράθεση από wankel13: “@gkalenΓια το θέμα της κάμερας(mi4s) , αν γυρίσουμε στην προηγούμενη ρομ με τα wipe dalvik-cashe, θα στρώσει ή θα έχουμε άλλα προβλήματα; το λέω γιατί είμαι χωρίς root οπότε μάλλον δεν μπορώ να φτιάξω το biuld-prop. ” καντο root και μετα μολις κανεις την δουλεια unroot