Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο κάτω οδηγός fastboot rom με το twrp του φόρουμ και mi flash , αλλαγή TWRP σε 3.1.x.x και flash της xtrv.
Σε αλλο RN2 που εχω η 7.9.21 εχει μπει κ δουλευει κανονικα -
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο κάτω οδηγός fastboot rom με το twrp του φόρουμ και mi flash , αλλαγή TWRP σε 3.1.x.x και flash της xtrv.
-
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που είχα πρόβλημα με την 7.9.21...
Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
=============== Σεπ 26th 2017, 3:06pm ===============
Ο/H cacau έγραψε:
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που είχα πρόβλημα με την 7.9.21...
Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
η 7.9.16 (που ειχε το προβλημα με το bootloop) την εφτιαξαν τα παιδια κ δουλευει κανονικα
=============== Σεπ 26th 2017, 3:06pm ===============
Οντως.Ειχα απαντησει οτι σε εμενα δουλευει γιατι στο ενα τηλ που εχω δεν ειχα προβλημα.Στο αλλο ομως RN2 που εχω δεν δουλεψε.Γυρισα στην 7.9.16 κ θα περιμενω επομενο update
-
-
Τελικά και εγω γύρισα στην προηγούμενη(7,9,16) και προς το παρόν όλα καλά. Εγω έκανα fr αλλά ούτως η άλλως είχα κάνει και πριν οπότε μικρή η διαφορά
=============== Σεπ 26th 2017, 7:01pm ===============
Καλησπέρα να σας ρωτήσω ρε παιδιά
Παλία όταν ήθελα να αλλάξω θέση σε κάποιες εφαρμογές έσερνα με τα 2 δαχτυλα προς τα μέσα(όπως κάνουμε σμίκρυνση) επέλεγα όσες εφαρμογές ήθελα(μου τις εμφάνιζε κάτω) και στη συνέχεια τις τοποθετούσα εκεί που ήθελα. Δεν γίνεται πλέον; γιατί βλέπω οτι μπορώ να επιλέξω πολλές εφαρμογές αλλά δεν καταλαβαίνω για πιο σκοπό τις επιλέγω...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
καλημερα , 2 φιλοι μου εχουν αυτες τις stable ρομ των φωτο , (εγω τα ειχα φτιαξει και τα 2 κινητα πριν καιρο με twrp , αλλα επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το RN2 αφου εχω το MIX & RN4 με τις official rom και δε τα πειραζω πλεον και εχω ξεχασει , τους κατεβαζω κανονικα τη τελευταια stable RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip
και μεσω twrp αφου κανω wipe αυτα (1. dalvik/art cache /3. data /5. cache) κανω install ? Τα θυμαμαι καλα ? Αν την εχει βαλει καποιος ειναι ολα καλα μ αυτη τη ρομ ?POCO X3 PRO (8/128)
-
-
homer66 την έβαλα την 8.5.2 stable, δεν ξετρελάθηκα και ξαναγύρισα στην 8.0.2"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
@NasDriver & @cacau σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkPOCO X3 PRO (8/128)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα