Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 511.
-
Παράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0. ” μπραβο ρε φιλε σωστος...
-
@cacau εμεις το βγαλαμε το φιδη ...τωρα ειναι η σειρα σου
-
@Panagiotis Kolsouzoglou την rom την βαζεις μεσα στη συσκευη φιλε...οκ... =============================== Η ROM κυμαινεται μεχρι 37% ελευθερη στο RN2 μου ...στην 7.9.21 θα δω και μπαταρια και θα σας πω...
-
Παράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update. ” αυτο εδω κοιτα Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από anton1z001: “Ολα καλα με το ζιπακι του email τελικα!! Οτα χωρις επιτυχια τελικα προς το παρον για εμενα smile.png Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάποιος το ρώτησε και αλλού, αλλά δεν βρίσκω την παράθεση.. Υπάρχει τρόπος όταν σβήνω τις εφαρμογές που τρέχουν να μου δείχνει πόση ραμ είναι ελεύθερη στο σύνολο?? Τώρα δείχνει πόση ελευθερώθηκε!! ” βαλε αυτο το widget που φαινεται η RAM
-
Παράθεση από gaiosgf: “κατι που προσεξα στον ερμη μου (αφου μπηκε η 7.9.21 με επιτυχια), ειναι οτι πλεον οταν κλεινω τις ανοικτες εφαρμογες με το πληκτρο με τις 3 παυλες, μου δειχνει μονο το ποσα mb καθαριστικαν . ” βαλε αυτο το widget που φαινεται η RAM
-
Παράθεση από panykony: “σε redmi 1s μετα την εγκατασταση της xtrv 7.9.14 χαθηκε η recovery αν πατήσεις εκκινηση σε recovery mode σε ανοιγει σε fastboot mode αν πατησεις fastboot mode σου κάνει επανεκκίνηση και το ίδιο σου κανει αν πατήσεις volume+ & start (fastboot).Τι κάνουμε αν θέλουμε να φορτώσουμε άλλη ρομ? ” επελεξες να κανει install το twrp οταν εβαζες την rom ? αν δυσκολευεσε κατεβασε αυτο απο playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp&hl=el και βαλε οποιο twr…
-
Παράθεση από derveni: “Σου απάντησα πιο πίσω δες, και σε εμένα έκανε το ίδιο έκανα αυτό που σου έγραψα και δούλεψε. ” δεν ειναι πιο πισω ειναι σε αλλο νημα... ειναι εδω [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/09 04:47)
-
@Sakis Teleios υπάρχει οδηγός αναλογα ποια συσκευη εχεις...κανε μια αναζητηση στο φορουμ...
-
@jimarios δεν υπαρχουν διαφορες ...απλα στην αρωμα επιλεγεις εσυ τι θες να εγκατασταθει... ---την εβαλα και γω σε rn2 αψογη ..νεοτερα αργοτερα.!!!
-
@MIUI_ART οι Κινέζοι έφταιγαν πάλι ___η μαμά εταιρεία --- χαχαχχαχαχα..ειπα και γω κανουν λαθη οι ελληνες χακερ...
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Περασμα 7.9.16 σε RN2 (σημερινη fix) ολα κομπλε.Ευχαριστουμε πολυ παιδια. ” που την βρηκες ???
-
@ntinos_g7 μεχρι να το φτιαξουν θα βγει η νεα...
-
@Pantak εχει προβλημα η rom σε πολους...
-
@ntinos_g7 γενικα τι διαφορες βλεπεις στην 7.9.16 ?
-
@ntinos_g7 αν βαλεις rom clean install ? ποια ειναι για rn2
-
Παράθεση από yansta: “ Παράθεση από ntinos_g7: “Ελεγα να βαλω την fastboot 6.5.5 ,μετα twrp 3.1.1.0 κ μετα την σημερινη 7.9.16.Να μην κανω αυτο; ” ” αν βαλεις rom clean install ? ποια ειναι για RN2 ?
-
@ntinos_g7 σωστος για να μην αφησει τιποτα καντο φιλε,, να ρωτησω φιλε τι διαφορα εχουν οι 2 συσκευες σου σε σχεση με της ρομ που εβαλες wipes factory reset k.l.p.γενικα κατι διαφορετικο θυμασαι κατι---συγκρίνετες μηπως βρουμε λυση ??? κι΄αυτο το bootloop τωρα μεγαλη παπαρια,,και γιατι δεν διορθώνετε ??? πιστευω οτι η συγκεκριμενες συσκευες φταινε και τιποτα αλλο οπως μου εκανε εμενα με τους drivers win7 x32 διαβασε στην υπογραφη μου ,,,
-
ε ναι αφου δεν κλειδωνει σωστος !!!!////////////,,,,,,,΄΄΄΄΄΄εγω αυτο πιστευω θελει κινεζικη πρωτα ../,/,. περνα την 7.9.14 την κινεζικη και μετα ελληνικη.greek-miui-gr
-
@ntinos_g7 οοπππ ,,,το εγραψες 2 φορες χαχαχαχαχα...ας γελαμε και στα δυσκολα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ παντα εεεεεεε μηπως θελει η συσκευη full wipes κ.λ.π.....να φυγουν τα παντα ..λεω εγω τωρα ???