αν βαλεις rom clean install ? ποια ειναι για RN2 ?Ο/H yansta έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ελεγα να βαλω την fastboot 6.5.5 ,μετα twrp 3.1.1.0 κ μετα την σημερινη 7.9.16.Να μην κανω αυτο;
[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Στο flash recovery παταω αφή όχι κ τι επιλογή αφήνω στο dpi ?
-
Κ ναι εχω κ εγώ την aroma 7.9.14 !!!! Μια ερώτηση μόνο έχω τελικά αυτή η λειτουργία με τις 2 εφαρμογές στην οθόνη ισχύει κ πως ακριβώς δουλεύει ?
-
Παιδιά καμία βοήθεια για αυτό πού σάς είπα; γιατί το έπαθε η συσκευή μου; τώρα έχω φλασαρει την ρομ αλλά 2 πράγματα πού ήθελα δεν τα πέρασε κάι έχω μείνει με twrp 2.8.7.0.
Να ξαναπεράσω τον ποίο καινούριο η μα περιμένω την καινούργια έκδοση τής ρομ; -
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Παιδιά καμία βοήθεια για αυτό πού σάς είπα; γιατί το έπαθε η συσκευή μου; τώρα έχω φλασαρει την ρομ αλλά 2 πράγματα πού ήθελα δεν τα πέρασε κάι έχω μείνει με twrp 2.8.7.0.
Να ξαναπεράσω τον ποίο καινούριο η μα περιμένω την καινούργια έκδοση τής ρομ;
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
@ntinos_g7
σωστος για να μην αφησει τιποτα καντο φιλε,,
να ρωτησω φιλε τι διαφορα εχουν οι 2 συσκευες σου σε σχεση με της ρομ που εβαλες wipes factory reset k.l.p.γενικα κατι διαφορετικο θυμασαι κατι---συγκρίνετες μηπως βρουμε λυση ???
κι΄αυτο το bootloop τωρα μεγαλη παπαρια,,και γιατι δεν διορθώνετε ???
πιστευω οτι η συγκεκριμενες συσκευες φταινε και τιποτα αλλο οπως μου εκανε εμενα με τους drivers win7 x32 διαβασε στην υπογραφη μου ,,,
Μετά την fastboot που έγινε με miflash τις άλλες τις πέρασα με sideload.
την πρώτη φορά που πέρασα την 7.9.16 μου έγραψε install zip κτλ και από κάτω μου έγραφε "unmount of /system failed".Περίπου στο 40% πήγε αυτόματα στο 75-80% και τελείωσε η διαδικασία χωρίς κάποιο error.Και είχα bootloop.
Μετά που ξαναπέρασα με miflash την fastboot και με sideload την 7.6.8 μου έγραφε install zip κτλ,πήγε μέχρι το 55% και μετά στο 75-80% κατευθείαν και τελείωσε και άνοιξε το τηλ με την 7.6.8 . (στην 7.6.8 δεν μου έβγαλε το μύνημα "unmount of /system failed".
Δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία απλά το αναφέρω -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0