Να σου πω την αληθεια σκεφτομαι αυριο πρωι να του βαλω fastboot κ να την περασω κατευθειαν την σημερινη να δω πως θα παειΟ/H Antonios Gagas έγραψε:
@ntinos_g7
οοπππ ,,,το εγραψες 2 φορες χαχαχαχαχα...ας γελαμε και στα δυσκολα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ παντα εεεεεεε
μηπως θελει η συσκευη full wipes κ.λ.π.....να φυγουν τα παντα ..λεω εγω τωρα ???
[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ε ναι αφου δεν κλειδωνει σωστος !!!!////////////,,,,,,,΄΄΄΄΄΄εγω αυτο πιστευω θελει κινεζικη πρωτα ../,/,.
περνα την 7.9.14 την κινεζικη και μετα ελληνικη.greek-miui-gr -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ε ναι αφου δεν κλειδωνει σωστος ?????////////////,,,,,,,΄΄΄΄΄΄εγω αυτο πιστευω θελει κινεζικη πρωτα ../,/,.
περνα την 7.9.14 την κινεζικη και μετα ελληνικη.greek-miui-gr
-
@ntinos_g7
σωστος για να μην αφησει τιποτα καντο φιλε,,
να ρωτησω φιλε τι διαφορα εχουν οι 2 συσκευες σου σε σχεση με της ρομ που εβαλες wipes factory reset k.l.p.γενικα κατι διαφορετικο θυμασαι κατι---συγκρίνετες μηπως βρουμε λυση ???
κι΄αυτο το bootloop τωρα μεγαλη παπαρια,,και γιατι δεν διορθώνετε ???
πιστευω οτι η συγκεκριμενες συσκευες φταινε και τιποτα αλλο οπως μου εκανε εμενα με τους drivers win7 x32 διαβασε στην υπογραφη μου ,,, -
Λοιπόν παιδιά μετά κόπων κάι βασάνων κατάφερα να βάλω στο mi3 μου την aroma 7.9.14.
Στην αρχή έβαλα την recovery πού μου είπε ο miui art στην σελίδα 11 αλλά όταν πήγαινα να φλασαρω την ρομ μου έλεγε ότι δεν γίνεται γιατί η ρομ είναι carco κάι η συσκευή έλεγε ότι είναι virgo.
Μετά έβαλα την recovery πού έχει στην αρχή τού άρθρου στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες.ειναι μία παλιά 2.8.7.0 .
Δοκίμασα να περάσω την ρομ αλλά πάλι δεν με άφηνε.ελεγε αδυναμία προσάρτησης /system.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό κάι μετά δεν άνοιγε ούτε έκλεινε η συσκευή.μονο στον twrp έμπαινε κάι αφού την φλασαρα καμία 5 με 6 φορές μετά την πήρε.
Επίσης στην εγκατάσταση τσεκαρα να περαστεί η κάμερα τής google κάι το swiftkey αλλά δεν μπήκαν γιατί; -
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ε ναι αφου δεν κλειδωνει σωστος ?????////////////,,,,,,,΄΄΄΄΄΄εγω αυτο πιστευω θελει κινεζικη πρωτα ../,/,.
περνα την 7.9.14 την κινεζικη και μετα ελληνικη.greek-miui-gr
-
Από 7.9.7 σε 7.9.16 aroma με full wipes dalvik, cache, data, internal πεφτει σε bootloop.
(Να επισημάνω ότι από το Νοέμβριο του 2015 που έχω τη συσκευή μέχρι τώρα έχω ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που δίνονται εδώ και δεν έχω δοκιμάσει να πειραματιστώ με twrp. Επίσης στη συσκευή έχω βάλει μόνο ελληνικές gtv και xtrv. Το twrp έχει μπει στη συσκευή μεσω των διαφόρων rom). -
Ο/H chrispsil έγραψε:
Το miui9 δεν υποτίθεται ότι είναι nougat? Σε Kenzo λεει ακόμα 6.0. Έχω καταλάβει κάτι λάθος;
-
-
Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε αυτήν την έκδοση την οποία την φλασαρα με clean install. Όταν έχω τις ρυθμίσεις για το δίκτυο στο 4g, γράφει ότι έχω 3g. Όταν το πάω 3g συνεχίζει να γράφει 3g (λογικό δηλαδή) μα όταν το πάω στο 2g, μου γράφει στη μπάρα ότι έχω 4g. Η σιμ μου είναι 4g και πριν από αυτήν την ρομ δεν είχα αυτό το πρόβλημα.
Η συσκευή μου είναι το κενζο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0