[XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps?
Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H amalag έγραψε:
Ο/H user_1024 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps?
Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Παραδόθηκαν και οι πρώτες ROM XTRV-7.9.14 για τα RedMi 1S (Armani) / Hongmi-RedRice / RedMi Note 3g / RedMi Note 4G (Dior)
Βγήκαν νέες Fixed ROM (XTRV-7.9.16) που διορθώνουν τα προβλήματα εγκατάστασης ειδικά σε AROMA ROM για τα RedMi Note 2 (Hermes) / RedMi 4A (Rolex)
Σημείωση : Για να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση της ROM για το RedMi 4A (Rolex), κάντε πρώτα Flash από Fastboot το παρακάτω TWRP Recovery.
(Θα βρείτε το img του Recovery μέσα στο zip αρχείο)
TWRP_rolex.zip
Για να μπορέσετε να βάλετε την AROMA ROM στο Mi-3W (Cancro), κάντε πρώτα Flash από το TWRP Recovery το παρακάτω zip.
twrp-Mi3WC-Mi4-aroma.zip
Όλες οι ROM που θα παραδίδονται στους VIP θα έχουν ενεργοποιημένα τα OTA Updates (Εκτός προς το παρόν τις Kit-Kat που υπάρχει ένα σοβαρό Bug με τον Updater).
Τα κανονικά μέλη μας θα κατεβάζουν τις ROM μόλις γίνουν διαθέσιμες από το Forum μας όπως έκαναν μέχρι τώρα.
-
Μπήκε στο redmi note 3g όλα φαίνονται μια χαρά.
Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έπαιρνε πρώτα miui 9 το παλιό μου τηλέφωνο και όχι το redmi pro.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κατεβαζω τη ρομ απ το mail που μου ηρθε για τον ερμουλη μου μεσω dolphin browser, αλλα ενω ο dolphin μου λεει οτι το αρχειο που θα κατεβει ειναι 1,01GB,οταν τελειωνει το κατεβασμα παω στον ES διαχειριστη αρχειων και μου λεει οτι ειναι 702 και κατι. να προχωρησω σε εγκατασταση, ή θα χουμε εκπληξεις παλι;
edit; το κατεβαζω κι απο opera να δουμε τι θα μας πει.
λοιπον, την κατεβασα κι απο opera οπου μου ελεγε 1 GB. ο es κι αυτος 1,01gb.αρα, λεω, ειμαστε ενταξει. παω για εγκατασταση και ολαλα!!! bootloop. ξανα 7.9.7 και ξερο ψωμι. δεν πειραζει. εχει ο θεος. εμεις δεν εχουμε. συνεχιστε την καλη δουλεια. ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει λυση.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Στο αλλο την περασα κ ειχα παλι bootloop.Εβαλα την 7.9.7 κ ανοιξε.Κατεβασα κ εβαλα την xtrv απο το σημερινο mail παλι bootloop.Τωρα περναω παλι την 7.9.7
Θα πρέπει να πάρεις ένα Backup από το TWRP Recovery, να κάνεις Factory Reset, και να κάνεις Flash και πάλι την ROM.
Βεβαιώσου πρώτα πως έχεις και το ίδιο Recovery με την συσκευή που περνάει κανονικά την ROM.
Όταν υπάρχει πρόβλημα με την ROM είναι γενικό και δεν κάνει διακρίσεις στις συσκευές.
Άρα κάτι δεν πάει καλά στην συσκευή που δεν περνάει την ROM. -
Δυστυχως και εγω μετα απο δυο προσπαθειες αναγκαστηκα να γυρισω στην 7.9.7, Δεν πειραζει ομως!
Θα περιμενωτην επομενη ρομ. Ξερω οτι παντα προσπαθειτε για το καλυτερο παιδια! Να ειστε καλα. -
παιδια σε Redmi_Note_2 η αρωμα κανει bootloop ??? η xtrv κανει bootloop ??? η και η δυο ??? δοκιμασατε με factory reset ???
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
παιδια σε Redmi_Note_2 η αρωμα κανει bootloop ??? η xtrv κανει bootloop ??? η και η δυο ???
=============== Σεπ 19th 2017, 12:21am ===============
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Στο αλλο την περασα κ ειχα παλι bootloop.Εβαλα την 7.9.7 κ ανοιξε.Κατεβασα κ εβαλα την xtrv απο το σημερινο mail παλι bootloop.Τωρα περναω παλι την 7.9.7
Βεβαιώσου πρώτα πως έχεις και το ίδιο Recovery με την συσκευή που περνάει κανονικά την ROM.
Όταν υπάρχει πρόβλημα με την ROM είναι γενικό και δεν κάνει διακρίσεις στις συσκευές.
Άρα κάτι δεν πάει καλά στην συσκευή που δεν περνάει την ROM.
twrp εχω το ιδιο με το αλλο κινητο που την πηρε κανονικα.Το 3.1.1.0 του geoanto555 -
@ntinos_g7
οοπππ ,,,το εγραψες 2 φορες χαχαχαχαχα...ας γελαμε και στα δυσκολα ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ παντα εεεεεεε
μηπως θελει η συσκευη full wipes κ.λ.π.....να φυγουν τα παντα ..λεω εγω τωρα ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0