Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 511.
-
κανε factory reset...αλιως παπαλα...βαλε twrp 3.1xx το τελευταιο δηλαδη
-
παιδια προσεξτε το bootlooping μπορει να καταστρεψει την συσκευης σας ανεπανωρθοτα ...καντε υπομονη θα βγει νεα rom...
-
@saher3225 factory reset εκανες ?
-
αφου ειπαμαι απο χτες οτι η ROM RN2 7.9.14 .εχει προβλημα bootloop.και θα βγει διωρθωμενη αλλη ...γιατι παιδευεστε τζαμπα ?
-
εχεις κλειδωμενο bootloader ,κατα πασα πιθανοτητα
-
@madrandomize εχεις ξεκλείδωτο το bootloader ?
-
@gkalen ξερεις ποτε θα διορθωθεί το προβλημα με το bootloop στο RN2 στην 7.9.14
-
Παράθεση από gkalen: “@Antonios GagasΗ 7.9.14 για το hermes έχει διορθωθεί αρκετά και λογικά πρέπει να φαίνεται αυτό στις συσκευές σας .. Και η stable 8.5 είχε διορθώσεις αλλά πλήρως διορθωμένη είναι η developer .. η επόμενη stable θα είναι κι αυτή κομπλέ ..μα εγω δεν ” μα εγω δεν ειπα οτι ειναι λαθος ,,,εγω λεω οτι η ΑΡΩΜΑ ειναι καλυτερη απο την 8.5.2 και ετσι πρεπει να ναι...σε μενα 7.9.7 βετα δουλευει αψογα !!!
-
Παράθεση από deltaman: “Σε Hermes η Arma 7.9.14 οδηγεί σε bootloop. Επιστροφή στην προηγούμενη για τώρα. ” εμενα η ΑΡΩΜΑ σε RN2 παει καλυτερα απο την 8.5.2 ,,,τι να πω δεν ξερω...
-
να πω και γω για το redmi note 2 16 gb αυτα που αναφερουν λιγο πιο πανω τα παιδια ...δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απο αυτα τα προβληματα δουλευει μια χαρα σε 8.5.2 . οπως ακριβως η 8.2
-
να ρωτησω κατι ποιο ειναι καλυτερο και ελαφρυ,,, το SuperSU η το Magisk ? και κατι ακομα ποια ειναι καλυτερη καμερα σε rn2 η μανισια η google camera ? =============== Σεπ 13th 2017, 8:12pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Στη μαμίσια εφαρμογη μου ειναι αδυνατον να ρυθμισω το λογαριασμο μου yahoo mail.Εχω δοκιμασει τα παντα,pop,imap,τα παντα ολα,σε ολες τις προηγουμενες μια χαρα,στην 7.9.7 aroma αδυνατον... ” βαλε το mail.ru απο playstore... ειναι πολυ καλο αυτο εχω και γω
-
εχω βαλει σε rn2 aroma --- custom
-
στο twrp/wipe αμα κανεις το slide δεξια δεν ειναι factory reset ?η οχι...
-
ετσι εκανε και σε μενα και σε ολους σχεδον ,,,ξανα twrp και ξανα εγκατασταση ...
-
στην xtrv 8.5.2 υπαρχει μια εφαρμογη game speed που μπορω να την βρω να την εγκαταστησω στην arΩma ???ok το βρηκα ηταν στην ασφαλεια τερμα κατω το εκανα enable ....
-
ποια θες να βαλεις xtrv ĥ aroma ? το καθενα ειναι ξεχωριστη ρομ...
-
στο δικο μου redmi note 2 η αρωμα 7.9.7 παει σφαιρα ...η ραμ φτανει μεχρι 1.3 εως 1.4 ελευθερη φοβερη ρομ....και η μπαταρια παει πολυ καλα...ευχαριστω τα παιδια του φορουμ αλλη μια φορα !!!
-
κανε προσθηκη λογαριασμου πατα το +
-
μπαινεις twrp-wipe-factory_reset