Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 553.
-
Αληθεια ρε παιδια,εχω ξαναρωτησει χωρις απαντηση........Τι γινεται με την πρωτη θεση που πηραμε (μετα απο πολυ αγωνα και στηριξη ολων μας)στον διαγωνισμο για το πρωτο Miui club και την ολη ιστορια με την Ινδια;
-
Σε εμενα αυτο που παρατηρησα ειναι ενα θεματακι οτι σε κλειδωμενη οθονη δεν μπορω να κατεβασω μερικες φορες την συντομευση των διακοπτων (συρσιμο απο πανω προς τα κατω).Να ρωτησω και κατι αν το γνωριζει καποιος.Οταν χρησιμοποιω το Mikey και ενω εχω ενεργοποιημενη την ρυθμιση να σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης αυτη μενει ενεργη, με αποτελεσμα ανεπιθυμητες ενεργειες.
-
Παράθεση από homer66: “οκ τωρα το εκανα φιλε μου και δουλευει .. σ ευχαριστω πολλυ πολυ !! (με γλιτωσες απο φλασαρισμα ) ” Πανω απο τα δικαιωματα εχει <Αυτοματη εναρξη>.Το viber οπως και το facebook-messenger κ.α πρεπει να τα εχεις εκει ενεργοποιημενα για να σου ερχονται ειδοποιησεις χωρις να χρειαζεται να τα ανοιγεις.....αυτοματα.....
-
Τελικα ολα καλα! .Σας ευχαριστω για την βοηθεια και πολλα μπραβο ξανα στην Ομαδαρα........Θα το εξερευνισω και ελπιζω να ανακαλυψω αναβαθμισεις.......Εσεις τι εχετε διαπιστωσει;
-
Παράθεση από sidnick10: “κανε unlock να δεις τι εγινε... περνας το δαχτυλο πανω απο το μηνυμα για να ξεκλειδωσει.. ” Το εκανα.Τα γραμματα απλως γινονται μπλε και κολλαει εκει.Τελικα εβγαλα-εβαλα μπαταρια και τωρα δειχνει την μπαρα κατω εγκαταστασης να γεμιζει.....Ελπιζω ολα να πανε καλα..........
-
Παιδια για βοηθηστε οποιος γνωριζει γιατι εχω μεινει μετα απο αναβαθμιση μεσα απο recovery και αφου εκανα dalvin+cache wipe μετα το Reboot εμεινε στην οθονη swipe right to unlock και δεν κανει τιποτα....
-
Παράθεση από jaggelo: “ι ο updater μέσω recovery το ίδιο κάνει αλλά δεν θυμάμαι αν κάνει και dalvik+cache wipe. Μάλλον ναι. Αν πας χειροκίνητα σε recovery και κάνεις install, μόλις τελειώσει το φλασάρισμα σου προτείνει dalvik+cache wipe που καλό είναι να γίνεται. ” Ποση ωρα θελει μετα το Reboot;Μου εχει μεινει εκει με την οθονη να λεει swipe to unlock αλλα να μην κανει τιποτα.
-
Παράθεση από jaggelo: “Η v.7.1 πέρασε μια χαρά πάνω από την v.7.0.8 με dalvik+cache wipe. Δεν την έχω δουλέψει πλήρως αλλά μου αρέσει που επανήλθαν τα privacy settings. ” Δηλαδη να μην την περναμε με απλο update αλλα απο recovery με αυτον τον τροπο;
-
Παράθεση από stefanos1985: “κατεβασε την εφαρμογη του maddoctor απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…111-Mi-Fit-tweaked/#files θα εχεις ελληνικα το βασικοτερο επισεις η εφαρμογη του maddoctor ειναι πιο μπροστα σε εκδοση γτ την περνει απο το Mi store και οχι απο το Play store αν δεν κανω λαθος ” Ωραια.Μετα θα αφαιρεσω την εφαρμογη που εχω μεσα και αυτη πως θα την περασω;
-
Παράθεση από stefanos1985: “καλημερα!! ο doctorandroid (η Chris) μολις ανεβασε ενα ωραιο review για το Mi band (δυστιχως με την εφαρμογη του play store και οχι του maddoctor) εδω το link Gadget review: Αν ψάχνεις για φθηνό fitness band το Xiaomi Mi Band Pulse είναι η καλύτερη επιλογή | Dr. Android ” Δηλαδη το κατεβαζουμε ξεχωριστα για το miband 1s και το περναμε στο κινητο;Δωσε μας τον τροπο.Τι διαφορες θα εχουμε απο την κανονικη εφαρμογη;
-
Χρονια Πολλα Καλη Χρονια σε ολους με Υγεια.........Κερδισαμε και στην ψηφοφορια....ασχετα αν δεν το δεχονται....(αληθεια τι γινεται με το θεμα;)
-
Παράθεση από ktsak: “Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα ..... Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό. Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ...... Πέρασα και τα Google Apps ...... Το Play Store τώρα κάνει update, το μονο που δ…