Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

• Review
    • RedMi Note 3

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• παιδιά καλησπέρα , πριν απο λίγες ώρες πήρα και εγω το νοτε 3 .
      Έχω πόσες ώρες προσπαθώ να το συγχρονίσω με gmail για να έρθουν ολα αλλα τίποτα , μου έχει σπάσει τα νεύρα.
      Εχω κάνει πάνω απο 5 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα
      Κάνω κάπου λάθος εγω ρε παιδιά , τι στο καλό , τι να το κάνω αφου ολα ειναι στο gmail.
    • Θα βγει και με sd808 ε;
      Θα γίνει τούρμπο το κινητακι,ουαί σ'εμάς που τρέξαμε να το πάρουμε..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kostakoutas έγραψε:

Θα βγει και με sd808 ε;
      Θα γίνει τούρμπο το κινητακι,ουαί σ'εμάς που τρέξαμε να το πάρουμε..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κωστα τι ακριβώς εννοείς ?
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ε μέχρι να βγει για πώληση ..... Καλο Πάσχα !!!!
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    • Για να το πάρουμε λίγο αλοιως και να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, ρωτάω αυτούς και μονο που το πήραν με official CN-EN και περασαν επάνω stable ή dev Rom ........ :
      Google Apps, είχε, ή πηρε με την αναβάθμιση στην τελευταία stable η dev Rom, ή κάνατε εγκατάσταση εσείς μετά ? Και αν ναι, ποιο αρχείο apk ? Για να ξέρουμε τι μας γίνετε και τι θα κάνουμε αύριο, ή μεθαύριο που θα παραλάβουμε ...... 8|
      Κώστας
    • Διαφήμιση
    • Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα.
      Εμένα ήρθε με 7.00.11 stable αλλα προφανώς δεν είναι official αφου έχει Ελληνικά μέσα.(οπότε δεν έχω πάει και στις επόμενες εκδόσεις)

Το θέμα με το bootloager ΔΕΝ έχει λυθεί ακόμα.Οπως διαβάζω και στο en.mui ,σε άλλους δουλεύει σε άλλους όχι.
      Εχουν βγάλει 3-4 οδηγούς και τα σχόλια που αφήνουν περισσότερο σε μπερδεύουν παρά σε βοηθούν.
      Οσο για το πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τον bootloager σε κάποιους στέλνει κωδικό σε άλλους όχι..μπάχαλο.

Η γνώμη μου έιναι υπομονή.Οταν θα βγεί επίσημος οδηγός και τον πάρουν και απο εδώ τα παιδιά,τότε θα δούμε άσπρη μέρα.

Οσο για τον 808 που φημολογείται,δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.
      Ποντάρουν στην αγορά της Ινδιάς που ΔΕΝ μπορουν να πουλησουν κινητά με mediateκ επεξεργαστή.
    • Ο/H oddin έγραψε:

Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα.
      Εμένα ήρθε με 7.00.11 stable αλλα προφανώς δεν είναι official αφου έχει Ελληνικά μέσα.(οπότε δεν έχω πάει και στις επόμενες εκδόσεις)
      Έχεις ιδέα πως μπορούμε να βάλουμε την 7.00.19;
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Ο/H oddin έγραψε:

Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα.
      Έχεις ιδέα πως μπορούμε να βάλουμε την 7.00.19;
      Ιδέες πολλές (απο τους οδηγούς στο en.mui).
      Αλλα σου προτείνω να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να βάλεις rom απο εδώ όταν με το κάλό την βγάλουν.
    • Εγώ έχω την επίσημη 7.00.19 αλλά μου ήρθε με την κινεζική όποτε όλα τα updates έγιναν πολύ εύκολα μεσά από το κινητο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sokada έγραψε:

παιδιά καλησπέρα , πριν απο λίγες ώρες πήρα και εγω το νοτε 3 .
      Έχω πόσες ώρες προσπαθώ να το συγχρονίσω με gmail για να έρθουν ολα αλλα τίποτα , μου έχει σπάσει τα νεύρα.
      Εχω κάνει πάνω απο 5 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα
      Κάνω κάπου λάθος εγω ρε παιδιά , τι στο καλό , τι να το κάνω αφου ολα ειναι στο gmail.
      SOS

Καλησπέρα και Χρονιά Πολλά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω διαπίστωση ότι λείπει ένα αρχείο από τις εφαρμογές (Συγχρονισμός Επαφών google) , αν γνωρίζει κάποιος να δώσει ένα χέρι βοηθείας ( σε άλλη συσκευή που έχω με τις ίδιες διαδικασίες ρύθμισης τις συσκευής τις έφερε κανονικά ) .
      Τις επαφές τις έχω περάσει στην συσκευή άλλα δεν έχουν συγχρονισμό με τις google ενώ υπάρχει ο λογαριασμός και δείχνει ότι κάνει συγχρονισμό .

Ευχαριστώ πολύ
      Δημήτρης