Προσπαθώ με τον τρόπο που υπάρχει δίπλα από το κατέβασμα του αρχείου αλλά τίποτα.Ο/H oddin έγραψε:
Ιδέες πολλές (απο τους οδηγούς στο en.mui).Αλλα σου προτείνω να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να βάλεις rom απο εδώ όταν με το κάλό την βγάλουν.Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Έχεις ιδέα πως μπορούμε να βάλουμε την 7.00.19;Ο/H oddin έγραψε:
Λογικά σε όσους ήρθε με official πρέπει να αναβαθμίστηκαν οι συσκευές σε 7.00.19 αυτόματα.
Εμένα ήρθε με 7.00.11 stable αλλα προφανώς δεν είναι official αφου έχει Ελληνικά μέσα.(οπότε δεν έχω πάει και στις επόμενες εκδόσεις)
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Έχω ένα μικρό θέμα με τα μυνήματα. Ενώ είναι αποθηκευμένη ή επαφή όταν κάποιος απαντάει μου το εμφανίζει σαν αγνώστου με +30 μπροστά. Πρέπει να αποθήκευσω όλες τίς επαφές έτσι για να βγαίνουν σώματα τα ονόματα ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H johng4 έγραψε:
Έχω ένα μικρό θέμα με τα μυνήματα. Ενώ είναι αποθηκευμένη ή επαφή όταν κάποιος απαντάει μου το εμφανίζει σαν αγνώστου με +30 μπροστά. Πρέπει να αποθήκευσω όλες τίς επαφές έτσι για να βγαίνουν σώματα τα ονόματα ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
play.google.com/store/apps/det…_1_yJOCVqj1CYmtsgG6gJjIAw
Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H johng4 έγραψε:
Μέσα στη rom υπάρχει η εφαρμογή number fixer για αυτόν ακριβώς τον λόγο -
Δεν έχω αυτήν του vickmall. Την επίσημη 7.0.0.19 έχω και δεν έχω βγει τέτοια εφαρμογών εκεί
Ο/H johng4 έγραψε:
Δεν έχω αυτήν του vickmall. Την επίσημη 7.0.0.19 έχω και δεν έχω βγει τέτοια εφαρμογών εκεί
-
Ο/H johng4 έγραψε:
τόσα χρόνια και αυτό το $#%$#% app των sms να προβληματίζει εμάς τους "δυτικούς"
μέχρι να το πάρεις απόφαση είναι , ή θα ζεις με αυτό (να βάζεις το +30 στις επαφές, να μην έχεις 145/160 χαρακτήρες χωρίς πείραγμα) ή βάζεις ένα άλλο πρόγραμμα από το play και κάνεις την δουλειά σου -
Ναι είναι ή πρώτη φορά που έχω miui. Τα έβαλα όλα με +30 ελπίζω να φτιάξει. Αλλιώς τι προτείνεις να βάλω?
Ο/H johng4 έγραψε:
Ναι είναι ή πρώτη φορά που έχω miui. Τα έβαλα όλα με +30 ελπίζω να φτιάξει. Αλλιώς τι προτείνεις να βάλω?
μπορείς να δοκιμάσεις το textra (δεν ξέρω αν σταμάτησε να είναι τζάμπα) ή το Messenger της google (που υποστηρίζει επιτέλους 145χαρακτήρες)
επειδή πλέον είμαι με το app της miui (μιας και τα sms είναι λιγοστά) δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα ,κάποιοι είχαν θέμα σε μερικές εκδόσεις και δεν μπορούσαν να βάλουν σαν προεπιλογή άλλο πρόγραμμα (δεν το είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα , εκτός αν έτρεχα εγώ το κανονικό οπότε από μόνο του έπαιρνε πρωτοβουλία και γινόταν default)
αλλά αυτά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε dual sim -
παιδια αυτη η λειτουργια που το τηλεφωνο σταματα να χτυπαει οταν το γυρισουμε αναποδα υπαρχει στο 3??? εχω φαει τα κομματια μου και δεν μπορω να το βρω...
-
Χρόνια Πολλά σε όλους
Γνωρίζει κανένας φίλος κάποιο EU Warehouse , που να έχει stock για άμεση αποστολή του Note 3 ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0