Παντως εγώ με paypal παραγγειλα και όχι μόνο το κινητό και από ebay πολλά πράγματα σαν πρώτη κάρτα μαστερκαρτ και όταν δεν μπορούσε από αυτήν τα έπαιρνε από βίζα τις άλφα νόμιζα στην αρχή ότι είχε τελειωσει το καπιταλ
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπον παρελαβα, φοραει την Stable Version: V7.0.9.0.LHNCNCJ (MIUI7). κατεβασα και προσπαθησα να εγκαταστησω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) αλλα παρολο που δειχνει οτι την βαζει, κανει reboot και παραμενει στην αρχικη......
Θα προσπαθησω να βαλω την Stable Version: V7.0.19.0.LHNCNCJ (MIUI7) μηπως και σταθω τυχερος .......
Ο/H johng4 έγραψε:
Την stable μπορεις να την κατεβάσεις μέσα από το κινητο, από το updater. Σου κατεβάζει σταδιακά τα updates. Σε μένα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα .....
Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό.
Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ......
Πέρασα και τα Google Apps ...... Το Play Store τώρα κάνει update, το μονο που δεν εμφανίστηκε ακόμη είναι οι επαφές μου ......
Edit : Και για όσους συνεχίζουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα σχετικά με τις επαφές, ας κάνουν copy και install το παρακάτω αρχειακι http://s000.tinyupload.com...26193333346397
Πλέον ο συγχρονισμός είναι εφικτός .... Αν δεν τον κάνει μονο του το κινητό, πατε στο λογαριασμό σας gmail και επιλέξτε χειροκίνητα να κάνει συγχρονισμό τις επαφέςΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.netΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ktsak ().
-
Ο/H georgee έγραψε:
καλησπερα !θελω να το αγορασω αλλα δεν εχω paypal..αν δημιουργήσω εναν θα μπορω να το αγορασω?υπαρχει ακομα περιορισμος λογο capital controls?
ελεγα να το αγορασω το redmi note 2 32gb απο ελληνικο μαγαζι στα 230 ευρω για να αποφυγω το paypal και την αναμονη..λετε να αξιζει?
ευχαριστω !
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπερα παιδιά..παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωί και εχω μια απορία..Να το αφήσω να κάνει μέσω της εφαρμογής update;
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Καλησπερα παιδιά..παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωί και εχω μια απορία..Να το αφήσω να κάνει μέσω της εφαρμογής update;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ να εισάγω τις επαφές που έχω στην κάρτα SIM στο κινητό;
-
Ο/H vpolixron έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα..Πως μπορώ να εισάγω τις επαφές που έχω στην κάρτα SIM στο κινητό;
Κώστας
Ο/H vpolixron έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vpolixron έγραψε:
Κώστας
Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα .....
Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Από σε stable σε developer δεν πρέπει να κανεις factory reset; Την περνάς κατευθείαν μεσω updater και όλα καλά; Αν είναι έτσι να την περάσω και εγώ. Εχω τη 7.0.19.0 stable, τη πέρασα με το flashtool.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0