Πέρασε κανείς την dev 5.12.31 ; Έχει αυξηθεί πολύ το κοντραστ χωρίς να πειράξω κάτι. Και από τις ρυθμίσεις βλέπω είναι στο standard.
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Παιδιά με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται; Πως διορθώνεται; Έχω την 7.0.22.0. Έγινε αναβάθμιση από 7.0.19.0.
)
ρυθμίσεις -> προσθετες ρυθμίσεις -> μπαταρία -> διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών -> εκεί βλέπεις αν είναι στο ανενεργή ή κανονική , πάνω στο επιλέξτε εφαρμογές βάλε αυτές που θες να έρχονται messenger/fb/viber/whatsapp (νομίζω μόνο στο viber υπήρχε θέμα , όλα τα άλλα υπήρχαν από μόνα τους σε μένα)
ανοίγεις το κέντρο ασφαλείας -> δικαιώματα -> αυτόματη έναρξη και βάζεις τα app που θες
καιι (δεν είναι σίγουρο ότι χρειάζεται) , ανοίγεις τις εφαρμογές που θες , πατάς το κεντρικό για να πάει στην αρχική οθόνη (μετά από κάθε άνοιγμα) , αφού τελειώσεις , πατάς 2-3 δευτερα το κεντρικό για να σου βγάλει το "task manager" , εκεί κλείνεις με κίνηση προς τα πάνω τις άσχετες και κλειδώνεις (για να μην κλείνουν) με κίνηση προς τα κάτω αυτές που θες -
Τελικά ήρθε με multilingual MIUI 7.0 Stable 7.0.99.11(LHFNYUN),με playstore και kingroot-kinguser :confused:
Ξέχασαν να μου βάλουν μέσα τον ανταπτορα για τον φόρτιστη,που βρίσκουμε τώρα?
Εντάξει έχω φορτιστες από αλλά κινητά αλλά θέλω να το δουλεύω με τον δικό του.
Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Παιδιά με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται; Πως διορθώνεται; Έχω την 7.0.22.0. Έγινε αναβάθμιση από 7.0.19.0.
)
ρυθμίσεις -> προσθετες ρυθμίσεις -> μπαταρία -> διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών -> εκεί βλέπεις αν είναι στο ανενεργή ή κανονική , πάνω στο επιλέξτε εφαρμογές βάλε αυτές που θες να έρχονται messenger/fb/viber/whatsapp (νομίζω μόνο στο viber υπήρχε θέμα , όλα τα άλλα υπήρχαν από μόνα τους σε μένα)
ανοίγεις το κέντρο ασφαλείας -> δικαιώματα -> αυτόματη έναρξη και βάζεις τα app που θες
καιι (δεν είναι σίγουρο ότι χρειάζεται) , ανοίγεις τις εφαρμογές που θες , πατάς το κεντρικό για να πάει στην αρχική οθόνη (μετά από κάθε άνοιγμα) , αφού τελειώσεις , πατάς 2-3 δευτερα το κεντρικό για να σου βγάλει το "task manager" , εκεί κλείνεις με κίνηση προς τα πάνω τις άσχετες και κλειδώνεις (για να μην κλείνουν) με κίνηση προς τα κάτω αυτές που θες
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
αλλά smartphone χωρίς ειδοποιήσεις τι να το κάνεις -
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Τελικά ήρθε με multilingual MIUI 7.0 Stable 7.0.99.11(LHFNYUN),με playstore και kingroot-kinguser :confused:
Ξέχασαν να μου βάλουν μέσα τον ανταπτορα για τον φόρτιστη,που βρίσκουμε τώρα?
Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Αν έχεις τον original samsung φόρτιζε το με αυτόν .. ο καλύτερος με διαφορά !
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Πέρασε κανείς την dev 5.12.31 ; Έχει αυξηθεί πολύ το κοντραστ χωρίς να πειράξω κάτι. Και από τις ρυθμίσεις βλέπω είναι στο standard.
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ναι κανονικα!
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Ναι κανονικα!
Και αποτι φαίνεται δεν χρειάζεται καν να το κατεβάσεις, το κάνει μονο του update εφόσον έχεις εγκατεστημένη την 5.12.24 μέσω του UpdaterΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Παίδες ρουτ πως παίζει(δε γίνεται Μέσα απο το διαχειριστή δικαιωμάτων)δουλεύουν οι μονοκλικ ρουτερς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0