Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 602.

• δεν χρειαζετε vpn ναι και επισης και με χωρα ινδια ξεκλειδωνει βγαζει ωρες αναμονης για νεο λογαρισμο απλα απο δω συμπληρωνω account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1zkgyZPqSFea6Qmp8eY8ZaNTaeCgqq8aManaPBtYRxim_BaRbKnYgg1TE

• mi9 προβλημα με recovery

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

αναλογα το android version που περνας αν ειναι παραδειγμα android 11 & 12 μπορεις να δοκιμασεις magisk παλιοτερη εκδοση

Μήνυμα

επισημο twrp twrp-3.5.2_9-0-cepheus.img.html

Μήνυμα

αλαξε εκδοση recovery περνα twrp αν δε παλι ξαναδοκιμασε περνα μια μαμα fastboot rom και δοκιμασε ξανα μετα , και xda mi 9 xiaomi-mi-9-roms-kernels-recoveries-other-dev.8592

Μήνυμα

κανε ενα format data k rebootr system μετα

• Παράθεση από Tseligas2000: “Πηρα ενα ΜΙ 9 LITE. κανω τα απαραίτητα βηματα και το mi unlock tool αν και βλεπει τον λογαριασμο μου μου βγαζει το μήνυμα να παω miui settings- developer options - mi unlock status. ολα τα παραπανω τα εχω κανει , αλλα δεν μου βγαζει ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για ξεκλειδωμα.μπορει καποιος να βοηθησει? ” δες εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• στειλε μου μνμ αν θες να μπω με teamv να το δουμε με καποιο αλλο εργαλειο για να μην παιδεύεσαι

• Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntel0s: “Όταν το συνδέω στον υπολογιστή το εμφανίζει ως QUSB_BULK_CID. ” Απλά βλέπει την USB θύρα και τίποτα παραπάνω.Είναι Brick που συνήθως επανέρχεται μετά από βαθιά αποφόρτιση της μπαταρίας (θα πάρει μέρες να ξεφορτίσει πλήρως η μπαταρία) ή με άνοιγμα της συσκευής και αφαίρεση της μπαταρίας για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ξυπνήσει και πάλι η συσκευή. ” Η αλήθεια είναι ότι το πήγα σε κατάστημα επισκευής (λόγο έλλειψης χρονου) και δεν μπ…

• αφου το βλέπει αυτο σημενει οτι εχεις εγκαταστήσει και qdloader 9008 drivers οπως σ ειπα και στο προσωπικο μνμ αρκετες προσπαθειες με τα free και υπομονή κρατα ολλα τα κουμπια να κανει μια επανεκκίνηση σε edl και ξανα προσπάθεια

• οπως παραδειγμα εδω που εχει και τα λινκ στην περιγραφη του βιντεο youtube.com/watch?v=7WfOprRVQww&t=81s&ab_channel=GSMHelpful

• Παράθεση από GUZGUN: “Καλησπέρα, ένας φίλος μου έδωσε ένα xiaomi redmi note 6 pro που το είχε κλειστό για 3 μήνες για να το κάνω επαναφορά αλλά δεν ανοίγει καν. το είχα ήδη κανά δίωρο στη φόρτιση. το σύνδεσα με miflash για να περάσω τη ρομ κάνοντας όλα όσα αναφέρεις στο βίντεο και φτάνει μέχρι το edl authentication. Mετά όμως μου ζητάει κωδικούς τους οποίους δεν έχω. Πως μπορώ να προχωρήσω παραπέρα για να συνεχίσει? ” καλησπέρα φιλε μου για redmi note 6 pro δοκιμασε κάποια αρχεια firehose loader…

• αν μπεις απο υπολογιστη στο mi cloud και μονο την ευρεση συσκευης αν ειναι ενεργη να κλεισεις φτανει δεν εχεις φοβο να κλειδωσει η συσκευη μετα

• λογικα δεν καταχωρει τον μι λογαρισμο στην κατασταση μι ξεκλειδωματος, νεο μι λογαρασμο με region usa και θα το παρει επειδη ειναι και παλια συσκευη θα σου το ξεκλειδωσει χωρις ωρες αναμονης επι τοπου youtube.com/watch?v=NL4AkFVeFu…nnel=Greekflashandupdates

• Please help ! ( redmi note 3 )

jimxai - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sonyram: “τελικα με τα πολλα τα κατάφερα.Ολα μια χαρά με ελληνική rom ευχαριστώ. το android ειναι 5.1 ti μπορω να κάνω για να το αναβαθμίσω. ” Ωραίος..!!! η κατεβασε aida64 απο play store και δες κωδικη ονομασια στο product η σε fastboot mode με εντολες cmd , fastboot getvar product να δουμε ποια συσκευη ακριβως ειναι , για να δουμε αν υπαρχει και τι υπαρχει σε xda, & telegram

• Please help ! ( redmi note 3 )

jimxai - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

καλησπερα στειλε μου μνμ αν θες οποτε εχουμε χρονο και οι 2 να το δουμε αλλα θα πρεπει να μπω με teamv η enydesk να δω τι ακριβως γινετε να παρουμε πληρες πληροφορίες τις συσκευης και αναλογα να περασουμε τα σωστα και να δουμε τι αλο υπαρχει γενικα για την συσκευη αν μ στειλεις εδω θα τα δω πιο γρηγορα Greekflashandupdates η whatsapp η viber αν θες

• οχι δεν σβηνει οταν δεν το εχεις στο αυτι αν σβηνει γενικα και μαυριζει και δεν σε αφηνει να τερματισεις καν τη κληση λαθος καταλαβα εγω απο τα παραπανω

• Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από jimxai: “γενικο προβλημα με τα ποκο ολης της σειρας με τον proximity sensor προσπθησε να τον καλιμπραρεις απο το cit menu οχι δεν σβηνει οταν δεν το εχεις στο αυτι αν βηνει γενικα και μαυριζει και δεν σε αφηνει να τερματισεις καν τη κληση ” Αν τη συσκευή δεν την έχεις κοντά στο αυτί, γιατί να σβήσει η οθόνη;Δοκίμασε αυτό. c1d6e1e2c31b81bbfce4996f52d2d415.jpg ”

• στειλε μου μνμ αν θες το απογεμα να μπω αν θες με teamv να το δουμε

• γενικο προβλημα με τα ποκο ολης της σειρας με τον proximity sensor προσπθησε να τον καλιμπραρεις απο το cit menu

• ευχαριστούμε πολύ χρονια πολλα σε ολους