Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 602.
-
mi9 προβλημα με recovery
jimxai - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμααναλογα το android version που περνας αν ειναι παραδειγμα android 11 & 12 μπορεις να δοκιμασεις magisk παλιοτερη εκδοση
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμαεπισημο twrp twrp-3.5.2_9-0-cepheus.img.html
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμααλαξε εκδοση recovery περνα twrp αν δε παλι ξαναδοκιμασε περνα μια μαμα fastboot rom και δοκιμασε ξανα μετα , και xda mi 9 xiaomi-mi-9-roms-kernels-recoveries-other-dev.8592
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμακανε ενα format data k rebootr system μετα
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Πηρα ενα ΜΙ 9 LITE. κανω τα απαραίτητα βηματα και το mi unlock tool αν και βλεπει τον λογαριασμο μου μου βγαζει το μήνυμα να παω miui settings- developer options - mi unlock status. ολα τα παραπανω τα εχω κανει , αλλα δεν μου βγαζει ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για ξεκλειδωμα.μπορει καποιος να βοηθησει? ” δες εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
-
Unbrick Redmi Note 8/8T (Ginkgo-Willow) σε edl mode χωρίς edl authorized account
jimxai - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntel0s: “Όταν το συνδέω στον υπολογιστή το εμφανίζει ως QUSB_BULK_CID. ” Απλά βλέπει την USB θύρα και τίποτα παραπάνω.Είναι Brick που συνήθως επανέρχεται μετά από βαθιά αποφόρτιση της μπαταρίας (θα πάρει μέρες να ξεφορτίσει πλήρως η μπαταρία) ή με άνοιγμα της συσκευής και αφαίρεση της μπαταρίας για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ξυπνήσει και πάλι η συσκευή. ” Η αλήθεια είναι ότι το πήγα σε κατάστημα επισκευής (λόγο έλλειψης χρονου) και δεν μπ…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Καλησπέρα, ένας φίλος μου έδωσε ένα xiaomi redmi note 6 pro που το είχε κλειστό για 3 μήνες για να το κάνω επαναφορά αλλά δεν ανοίγει καν. το είχα ήδη κανά δίωρο στη φόρτιση. το σύνδεσα με miflash για να περάσω τη ρομ κάνοντας όλα όσα αναφέρεις στο βίντεο και φτάνει μέχρι το edl authentication. Mετά όμως μου ζητάει κωδικούς τους οποίους δεν έχω. Πως μπορώ να προχωρήσω παραπέρα για να συνεχίσει? ” καλησπέρα φιλε μου για redmi note 6 pro δοκιμασε κάποια αρχεια firehose loader…
-
Παράθεση από sonyram: “τελικα με τα πολλα τα κατάφερα.Ολα μια χαρά με ελληνική rom ευχαριστώ. το android ειναι 5.1 ti μπορω να κάνω για να το αναβαθμίσω. ” Ωραίος..!!! η κατεβασε aida64 απο play store και δες κωδικη ονομασια στο product η σε fastboot mode με εντολες cmd , fastboot getvar product να δουμε ποια συσκευη ακριβως ειναι , για να δουμε αν υπαρχει και τι υπαρχει σε xda, & telegram
-
καλησπερα στειλε μου μνμ αν θες οποτε εχουμε χρονο και οι 2 να το δουμε αλλα θα πρεπει να μπω με teamv η enydesk να δω τι ακριβως γινετε να παρουμε πληρες πληροφορίες τις συσκευης και αναλογα να περασουμε τα σωστα και να δουμε τι αλο υπαρχει γενικα για την συσκευη αν μ στειλεις εδω θα τα δω πιο γρηγορα Greekflashandupdates η whatsapp η viber αν θες
-
Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από jimxai: “γενικο προβλημα με τα ποκο ολης της σειρας με τον proximity sensor προσπθησε να τον καλιμπραρεις απο το cit menu οχι δεν σβηνει οταν δεν το εχεις στο αυτι αν βηνει γενικα και μαυριζει και δεν σε αφηνει να τερματισεις καν τη κληση ” Αν τη συσκευή δεν την έχεις κοντά στο αυτί, γιατί να σβήσει η οθόνη;Δοκίμασε αυτό. c1d6e1e2c31b81bbfce4996f52d2d415.jpg ”