Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 602.

• Παράθεση από Ringil: “Καλησπερα παιδια, Εχω το REdmi 7A και ενω ολα βαινουν καλως (κανει το verify device παει στο 100%) παιρνω το μηνυνα : Couldnt unlock : Please add your account in Miui settings>developer options> Mi unlock status. Το θεμα ειναι ειναι εμενα το κινητο δεν ανοιγει για να κανω αυτη τη διαδικασιας καθως παιρνω το μηνυμα : system destroyed. Υπαρχει καποια λυση? ” φλασαρισμα μονο σε edl με auth acc access διοτι δεν εχει και recovery mode για να την recovery rom μεσω μι assistant με…

• απο μαμα αντροιντ 7 περνα μια οποια θες αντροιντ 10 aosp στησε το τηλ κρατα το καμια ωριτσα και μετα περνα 11 κ 12 αντροιντ να αποφυγεις τα παγωματα οθονης και πολλα αλλα προβληματα!!! δεν ειναι καλο να πηδαμε με μιας τοσες εκδοσεις αντροιντ

• Το κινητό πέθανε...

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

καθαρισε μια ισοπροπυλικη αλκοολη και με μια οδοντοβουρτσα την θυρα φορτισης και στο κουμπωμα της μητρικης εκει που κουμπωνει η καλωδιοταινια και στη πλακετα φορτισης ακι πανω πακετες δλδ και στην καλωδιοταινια πριν παραγειλεις γτ συνηθως πανε μαζι αυτα ειτε καλωδιοταινια ειτε πλακετα φορτισης, και οπως το εχεις κουμπωμενο στη φορτιση πεξε λιγο με το δακτυλο πανω στη καλωδιοταινια δλδ πατα λιγο απο πανω ως κατω καπου μηπως δειξει τιποτα στην φορτιση η δειξει στον υπολογιστη στην διαχειριση συσκε…

• Αν σου φενετε δυσκολο να καταλαβεις τα παρπανω που γραφουν πολυ σωστα τα παιδια, ακολουθεις αυτο το βιντεο με τη μονη διαφορα στο mi flash tool τικαρεις την επιλογη flash all and lock, και αν εισαι σε καποια αλλη ρομ, η με custom recovery η root θα σου προτεινα πρωτα να περασεις τη μαμα fastboot rom οπως στο βιντεο με επιλογη clean all να καθαρισει τα παντα μια χωρις να κλειδωσεις bootloader , και μοιλις περασει σωστα και ειναι ολλα μαμα, ξαναπερνα με επιλογη clean all and lock youtube.com/watch…

• Το κινητό πέθανε...

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

ε αφου θα παει γ αναταλακτικα εγκατεστησε και qdloadert 9008 drivers qualcomm κανε μια επανεκκινση τον υπολογιστη ανοιξε πισω τη πλατη και κοιτα να το βαλεις με edl test point στον υπολογιστή αν βγαλει αχνα εκει παει να πει εχει ακομη σημαδια ζωης

• δοκιμασε ομως παλι να καθαρισεις λιγο τα κουμπια μπας και πατιετε καποιο κουμπι και το προκαλει

• Παράθεση από bilnas7: “Πέρασα και Global και EU με clean all χωρίς κλείδωμα αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα hardware πλέον. ” μαλλον γτ αν θυμαμε καλα στο ξαναεκανε και τελικα ειχε ανοιξει μονο του, αστο παλι οπως την αλη φορα και ισως τελικα μπουταρει

• Παράθεση από bilnas7: “Τελικά ξεκλείδωσα τον bootloader αφού πέρασε το χρονικό διάστημα πήγα να φλασάρω fastboot rom αλλά κάποια στιγμή προς το τέλος βγάζει error με το εξής μήνυμα: error:Not catch checkpoint (\$fastboot -s .*lock). flash is not done UPDATE Τελικά το flashάρισμα της rom ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά το κινητό δεν ανοίγει πέφτει πάλι σε bootloop. Μάλλον χαιρέτησε οριστικά. ” καλημερα δοκιμασε να κανει wipe data απο recovery mode και πες αν θες ποια ρομ περασες ποια εκδοση και reg…

• Να είσαι καλά αγορίνα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, κ να προσθέσω ότι εισουνα και εσύ άψογος ότι σου ζητούσα το έκανες υπομονετικά

• NFC σε smartphone xiaomi redmi 8

jimxai - - RedMi 8 (Olive)

Μήνυμα

Παράθεση από mistos: “Kαλημέρα έχω το xiami redmi 8 , υποστηρίζει τις ανέπαφες συναλλαγές το λεγόμενο NFC . Έκανα αίτηση για το FUEL PASS 2, και ΄θέλω να ξέρω αν αντιμετωπίσω πρόβλημα. Επίσης αν υπάρχει λύση αν δεν υποστηρίζει το NFC . Ευχαριστώ. ” οχι δυστηχως το 8τ εχει μονο και 8 προ απο την σειρα

• ναι ειναι κ καποιες φορες που δεν μπορει να βρει ρομ γ καποια συσκευη, ποσο αξιοπιστο ειναι... δεν ειναι 100% γτ καμια φορα κατεβαζει κ καμια dev με αποτελεσμα να δειχνει system has be destroyed αλλ δεν φταιει αυτο την ιδια ρομ οπως αλιως και να την περνουσες θα στην εβγαζε ακομη και σε fastboot rom με ξεκλειδωτο bootloader που εχω περασει καποιες εκδοσεις ρομ, ειχα αυτο το θεμα!! εσενα ειναι παλια συσκευη γενικα το κανει σε οσες ακομη περνουν υποστηριξη!!

• Παράθεση από Nkapa: “Μένω Μυτιλήνη, Εκανα τη διαδικασία με το xiaomitoolv2 και έψαχνε Κινέζικη rom, πόσο αξιόπιστο είναι; Συνέχισα τη διαδικασία κολλάει στην εικόνα που επισυνάπτω κάποια ιδέα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71294/ Θα μπορούσα να κατεβάσω τοπικά την έκδοση που θέλει και με κάποιο τρόπο να την φορτώσω; Επίσης σήμερα έκλεισε μια εβδομάδα από τότε που ζήτησα να μπορώ να ξεκλειδώσω bootloader αλλά ακόμα παίρνω το ίδιο μήνυμα ” δυστυχώς δεν γνωριζω καμια αλλη εφραμογη free…

• Παράθεση από Nkapa: “Μου βγάζει κόκκινα γράμματα που λένε (This MIUI version can't be installed on this device), αυτό γίνεται όταν πάει να τρέξει το MIUI, βγάζει το λογότυπο δηλαδή και μετά κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε recovery mode. Το κινητό το είχα πάρει μεταχειρισμένο και είχε αγοραστεί από εξωτερικό απ' ότι μου είχε πει ο πωλητής μου είχε έρθει με global rom και τα 2 χρόνια που το δούλευα απροβληματιστα έπαιρνε κανονικά αναβαθμίσεις αυτόματα. Τώρα απλά χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί το g…

• καταρχην γτ μπαινει σε recovery mode ? και οταν μπαινει σ λεει οτι δεν μπορει να εγκατασταθει το miui version σε αυτη την συσκευη??? με κοκκινα γραματα απο κατω?? δλδ μηπως ειταν κινεζικο ξεκλειδωσες για να περασεις global?? και με global τωρα πηγες να το κλειδωσεις??? πες λιγο γ αυτα να ξερουμε μπας και βοηθησουμε χωρις να χρειαζετε auth acc access και φλασαριμσα σε edl

• Mi 10 lite 5g bootloop (official MIUI 13)

jimxai - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Παράθεση από bilnas7: “πήγα να ξεκλειδώσω έκανα τις ρυθμίσεις αλλά το unlock tool δεν βλέπει την συσκευή όταν την συνδέω σε fastboot. Επίσης αν ξεκλειδώσει ο bootloader ακολουθώ τον οδηγό του @MIUI_ART ή κάποιον αλλον. Έχω μπερδευτεί εντελώς ” αν δεν βλεπει την συσκευη σου σε fastboot ο υπολογιστής, κανεις εγκατατσαση τους drivers minimal adb and fastboot τρεχεις απλα το exe κανει εγκατασταση και κανεις μια επανεκκινηση τον υ/η γ την ενημερωση των οδηγων ειτε μπορεις να εγκατεστησεις και 15 seco…

• Mi 10 lite 5g bootloop (official MIUI 13)

jimxai - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

καλησπερα εφοσον ανοιξε η συσκευη σου στα γρηγορα κανε τις ρυθμισεις για ξεκλειδωμα bootloader ενεργοποιησε επιλογες προγραμματιστων ενεργοποιηση oem στις επιλογες προγραματιστων εντοπισμο σφαλματων usb κλεινεις wifi και ανοιγεις μονο δεδομένα και στην κατασταση μι ξεκλειδωματος καταχωρεις το μι λογαρισμο σου το οποιο εχεις συνδεθει απο νωριτερα φυσικα σε καποιο μι λογαριασμο π εχεις η εφτιαξες, θα σ πει οτι καταχωρήθηκε επιτυχως ο λογαρσμος στην κατασταση μι ξεκλειδωματος ο λογαριασμός αν σ βγα…

• Παράθεση από angarato_surion: “@jimxai το ενοχλητικό είναι ότι πολλές εφαρμογές σε αναγκάζουν να την χρησιμοποιήσει κάποιος Μπορουμε να βρουμε πιο Update «προσπαθει » να κατεβασει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ανοιγεις το play store δεξια εκει που εχει το ονομα σου πατας πανω, και διαχειριση εφαρμογων και συσκευης βλεπεις τις διαθεσιμες ενημερωσης και ολες τις λεπτομερειες

• μη σκας καποια στιγμη θα το κανει μονο του κανε κανε 2-3 επανεκκινησης τη συσεκυη και αστο καποια στιγμη θα το κανει σημασια εχει οτι ποιστοποιημενος στο safetynet check

• οχι δεν διαγραφονται αλα και να αποσυνδευουν δλδ στη τελικη δεν χαλασε κ ο κοσμος κανεις login sto play store κοιτας την τελευταια εκδοση safetynetfix ζιπ αρχειο παντα απο github να περνας και επισης υπαρχουν τοσες πολες ρομ για το whyred να κοιτας να περνας οσες ειναι enforcing build με το safetynet pass by default

• Παράθεση από CodeFox: “Παράθεση από jimxai: “εχεις ποιστοποιημενο play store σε αυτη την ρομ?? safetynet pass? enforcing build ??? εχεις root ??? για να βρεις λυση πρωτα κανε ενα έλεγχο αυτα ” με το νεο magisk εχεις μεγαλο θεμα με gpay σε ολα τα κινητά εδω είναι μερικά βήματα για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις gpay και να περνάς safetynet1) root με magisk 2) ενεργοποιείς το zygisk 3)φλασαρεις με το magisk to universal safetynetfix απο τον kdragon Μετα απο αυτα τα βήματα θα είσαι κομπλέ ” θελει κα…