Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 499.
-
Μόλις περάστηκε σε RN3P [Kenzo], ως συνήθως smooth 'n' easy! Με μια πρώτη ματιά παραμένει το θέμα με την χώρα που γυρίζει σε 'Πολωνία' με κάθε reboot της συσκευής! @gkalen κάνε τα μαγικά σου please Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στην XTRV Team [ @MIUI_ART @dnomikos @maddoctor @gkalen @iAmLiakos @michael ] για την προσπάθεια που κάνει για να μας προσφέρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο προϊόν!
-
Εγκατάσταση πριν λίγο της νέας rom χωρίς προβλήματα στο kenzo. Αυτό που σε κάθε restart γυρίζει η περιοχή σε Πολωνία από Ελλάδα με ξεπερνάει! Ρίξε του μια ματιά βρε @gkalen να χαρείς ότι αγαπάς.
-
Γενικά Σταθερή rom χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορεί να σταθεί σαν μια μόνιμη rom στο kenzo από τον χρήστη που θα χρησιμοποιήσει την συσκευή για την καθημερινή του εξυπηρέτηση. Μπαταρία Εφ' όσον δεν γίνει extreme χρήση της συσκευής με βαριά παιχνίδια, UHD/HD βίντεο κλπ η συσκευή θα αντέξει άνετα μέχρι και πάνω από δυο ημέρες χωρίς φόρτιση. Με Wifi, GPS και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά, την επιλογή "εξοικονόμηση μπαταρίας" ανενεργή και με αρκετές εφαρμογές στην επιλογή "κανένας περιορισμός", μου έβ…
-
Ναι @GEORGE13 είχαμε. Τουλάχιστον σε μένα αργούσε να χτυπήσει που μάλλον σχετίζεται με την ένταση. Στην 7.1.19 δεν έχω δει ακόμα.
-
@gasel νομίζω κάνεις πολύ φασαρία για το τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος για το προηγούμενο post σου. Άλλωστε με update μέσω twrp και τα γνωστά wipes εξασφαλίζεις μια ποιο ''stable''/σίγουρη εγκατάσταση κατά τη γνώμη μου.
-
(Hidden Content) @whoknowsss Ωπ, ναι, αυτό ξέχασα να το συμπεριλάβω στα bugs. Ο ήχος κλήσης ενεργοποιείται αφού ακούσει ο καλόν το 2ο "κουδούνισμα". Του τέστην αν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται δίπλα σου μάλλον έχασες την κλήση.
-
Εγκατάσταση Μετά την εγκατάσταση της πρώτης beta2 rom για kenzo με factory reset, ετούτη μπήκε μέσω twrp με τα γνωστά wipe cash και davink μόνο. Κανονικά πήγε η εγκατάσταση, χωρίς προβλήματα και καμία έκπληξη, σε χρόνο που δεν ξεπέρασε συνολικά τα 15' λεπτά της ώρας. Bugs 1. Μετά το πρώτο login παρατηρήθηκε ένα "κουσούρι" που είχε η 7.1.5 σχετικά με τον fingerprint unlock. Μετά το κλείδωμα της συσκευής, αντί να ανοίγει η συσκευή στην αρχική οθόνη με το που έβαζες το δάχτυλο, πήγαινε στην οθόνη κ…
-
Στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις / Περιοχή μου γυρίζει συνέχεια σε Πολωνία. Ελλάδα εγώ, Πολωνία αυτό!!! Λέτε να βρήκε γκόμενα εκεί και να με αφήσει;;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε εκπλήξεις όπως και πέρυσι που ήρθαμε πρώτοι σε ψήφους, αλλά τελικά η πρώτη θέση δόθηκε στην Ινδία. ” Περιμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα θες να μας πεις @MIUI_ART τι έγινε πέρυσι και με ποια κριτήρια ενώ ήμασταν πρώτοι βγήκαμε δεύτεροι; Επίσης κάτι είδα σχετικό με κάποια κλήρωση και κάποια δώρα στην ψηφοφορία. Αν έχεις την καλοσύνη κάνε και μια ενημέρωση γι' αυτό.| Ευχαριστώ!
-
+1 πάλι σήμερα κι από εμένα (SoulGgr) Αλήθεια, ποιο Βιετνάμ;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27196/ και που να ψηφίζαμε και όλοι οι εγγεγραμμένοι στο forum μας... η xiaomi θα άνοιγε εργοστάσιο στην Ελλάδα
-
Παράθεση από soulg: “- Οι διπλές εφαρμογές δουλεύουν κανονικά πάλι και απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν στο source των beta1 rom. ” Οι διπλές εφαρμογές ΔΕΝ δουλεύουν σωστά τελικά! Μια φορά δούλεψε συγκεκριμένη εφαρμογή (cu app) ως διπλή και έκτοτε crashάρει όταν προσπαθεί να μπει στο UI. Χρίζει έρευνας!
-
Σε kenzo από beta1 σε beta2 7.1.5 με διαδικασία -> clear cash & dalvik > factory reset > clear data & dalvik > install rom μέσω twrp έγινε η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. - Σε ορισμένα themes βγάζει μήνυμα "Τα θεματα από τρίτους δεν είναι συμβατάerror download|auth rejexted 402" Τα θέματα αυτά δούλευαν πριν με τις beta1 roms. - Οι διπλές εφαρμογές δουλεύουν κανονικά πάλι και απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν στο source των beta1 rom. - Το εκ νέου στήσιμο/σετάρισμα της συσκευής προχωράει (αργά με…
-
Παράθεση από pechr: “Έχουν βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ 24820 άτομα κι έχουν ψηφίσει μόνο οι 733 έως τώρα.. δηλαδή το 3% των μελών Ενώ όλοι τους (υποθέτω) έχουν παραλάβει e-mail ειδοποίησης για την κρίσιμη ψηφοφορία. Τα συμπεράσματα δικά σας... ” Κι έτσι πάλι πρώτοι είμαστε! Μη χαλιέσαι... καλή καρδιά!
-
+1 πάλι σήμερα κι από εμένα SoulGgr!!!