Καλησπερα παιδια. Καινουριος εδω και σημερινος ιδιοκτητης. Μια ερωτηση. Το κουτι γραφει Redmi Note 3 και στις ρυθμισεις το ιδιο αλλα όλα τα χαρακτηριστικά οπως και η παραγγελια ειναι του Redmi Note 3 Pro. Εγω ποια απο τα δυο πρεπει να κανω εγκατασταση. Ευχαριστω εκ των προτερων.
[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
το αυτοκόλλητο με ένα 6ψηφιο αριθμό τι λέει ο αριθμός;
Στείλε και ένα about screenshot -
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H kouvou έγραψε:
Σε mi5s plus δεν λειτουργούν τα δεδομένα! Μπορεί να γίνει κάτι ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Τέλεια ευχαριστώ! Απλά επειδή το έκανα τώρα και δεν έχω γενικά σήμα πιάνει 4g κανονικά?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tragos έγραψε:
Παιδια ερωτηση, αφαιρεθηκε η λειτουργια παιδιου απο την νεα rom?????
Πράγματι και σε Redmi 3 Pro (Ido) το ίδιο!
Τα παιδιά δεν παίζει με κινητά..
Επίσης όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα post επιβεβαιώνω ότι άλλαξε το ευρετήριο των επαφών στα λατινικά και στο Redmi 3 Pro. -
Μάλλον σε πολλές συσκευές χρειάζεται FR
-
η ρομ μου φαινεται καλη απλος καπου καπου κολαει το τηλεφωνο και επανερχεται μετα απο 1 λεπτο η μπαταρια οπως την ξερουμε
με απλη μεταχηρηση βγαζει 2 μερες με ουλ το βραδυ στην πριζα -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό το thread αλλά και εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
τωρα κατι ακομα...μηπως γνωριζει κανεις γιατι δεν μπορω να βρω τα κρυφα αρχεια μου;;;;το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν βρηκα λυση.μου πιανουν χωρο στο δισκο αλλα δεν τα βλεπω εξαφανιστηκαν. -
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Τα Mi4 ξερουμε αν θα παρουν Nougat??
Xiaomi Redmi Note 8T -
-
@ntel0s η αλήθεια είναι σε όσα mi4 είχαν κοντινά μου άτομα (1 ο αδερφός μου, 1 ένας φίλος) και το δικό μου δεν παρουσίασαν τέτοιο πρόβλημα. Το δικό μου που το έχω δύο χρόνια και αν έχει ζεσταθεί το έχω λιώσει κάτι καλοκαίρια με games και έφτανε σε σημείο να μη μπορώ να το πιάσω έκαιγε ειδικά στα πλάγια στο αλουμίνιο.
φτου φτου να μη το ματιάσω.
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Πέρασα την καινούργια Ρομ στο mi3 μου. Κόλλημα πλέον δεν υπάρχει αλλά δε λειτουργούν τα δεδομένα. Υπάρχει λύση;
Για τα κρυφά αρχεία πας: αρχεία->τηλέφωνο->σέρνεις την οθόνη προς τα κάτω για να σου εμφανιστούν
Γιατί ενώ έχω βάλει σε μακρύ πάτημα του πλήκτρου "πίσω" να γίνεται εκκίνηση του google now, το χάνει κάθε λίγο; Πηγαίνω: Εφαρμογές->προεπιλογές->βοηθός & φωνητική είσοδος->εφαρμογή βοηθός->launcher3, αλλά μετά από ένα λεπτό έχει χαθεί κ πρέπει να το ξανακάνω από την αρχή! -
Στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις / Περιοχή μου γυρίζει συνέχεια σε Πολωνία.
Ελλάδα εγώ, Πολωνία αυτό!!!
Λέτε να βρήκε γκόμενα εκεί και να με αφήσει;;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα