Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 499.
-
Παράθεση από karasarinis: “ Δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές - δικαιώματα - Mi Cloud. Άνοιξε τους διακόπτες και κανε επανεκκίνηση της εφαρμογής.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον δεν έχει να κάνει τελικά με την rom ή τα δικαιώματα (αν και δεν υπάρχει το MiCloud μέσα στις "Ρυθμίσεις/Δικαιώματα/Άλλα διακαιώματα" όπου θα μπορούσα να προσθαφαιρέσω κάτι παρά μόνο στο "Ρυθμίσεις/Εφαρμογές Συστήματος" απ' όπου και τα screenshots). Πρέ…
-
Σε Kenzo δεν γίνεται πλήρης συγχρονισμός και ιδικότερα σε sms και κλήσεις. 6089c0eb6e4558e76a17c7c027957f49.jpg57e99fe48002e098bb4aab7cfe24c6ae.jpg06535b0803a003b6f890821c2f1430c9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από apo.stam: “Σε mi3 με την 6.11.10 κ στο καινούργιο xiaomigr app καθε φορα που ειμαι σε καποιο θέμα κ γυριζω το κινητό απο καθετη σε οριζοντια προβολη κ αντίστροφα, με πεταει στην αρχική σελιδα του φορουμ. Θελει διόρθωση. ” Και στο Kenzo κάνει το ίδιο. Επίσης σε σχέση με την 6.11.3, η 6.11.10 σε kenzo έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το σήμα δικτύου και data είναι ασθενέστερο. Αυτα μέχρι στιγμής.
-
H xtrvbeta1 6.11.10 περάστηκε στο kenzo μέσω twrp (wipes & install) χωρίς προβλήματα εγκατάστασης και bootαρε κανονικά. - Πρώτη παρατήρηση, χρειάζεται πάλι fix για το "Themes" το οποίο είναι στα κινέζικα (μπας και κάνει το fix της 6.11.3;;;) - WiFi, 3G/4G signal, σήμα κινητής δείχνουν να δουλεύουν καλά σε περιοχή με μεγάλη κάλυψη δικτύου. Αν προκύψει κάτι θα επανέλθω για αναφορά. Ευχαριστώ πολύ την xtrv dev team. Υ.Γ. Και team χωρίς σήμα δεν γίνεται... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/…
-
Στατιστικά μπαταρίας της xtrv 6.11.3 στο kenzo με νορμάλ προς ελαφριά χρηση 58ef81a9fd7b868c6fba32c796a37aaf.jpg2f597a1867303833672c954f9f88eb48.jpg6b6d22c567e0921d0c5580a2ce883862.jpg8c4e3ad18f1a3b9fca9b5fd96fb15238.jpg2ac7ad94247bd07ac968daefa65c6e82.jpg Υπόλοιπο μπαταρίας 32% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτες εντυπώσεις (πρώτες 2 ώρες) από gkalen dev 6.10.13 στην xtrv 6.11.3, πολύ γρηγορότερο browsing, βελτιωμένο σήμα σε sim-data καθώς και σήμα κινητής στο ίδιο σημείο (πριν Ε, Η και δυσκολα Η+ τώρα Η+ και 4G), καλή διαχείριση μνήμης (1,2 - 1,3Gb και πάνω με την ίδια χρήση). Συγχαρητήρια στην xtrv team. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα : Έχω φτιάξει κλώνο (ρυθμίσεις /διπλές εφαρμογές) την εφαρμογή του mycu για να βλέπω υπόλοιπα και στις 2 σιμ που έχω. Μέχρι χτες δούλευαν κανονικά. Σήμερα ο κλώνος κρασαρει. Έσβησα τον κλώνο {μόνο αυτός κρασάρει) και τον ξαναέφτιαξα, τίποτα. Εκανα εκκαθάριση cash μέσα από τις ρυθμίσεις / εφαρμογές τίποτα, έκανα wipe από twrp τίποτα επίσης. Καμιά ιδέα; Είμαι με την xtrv 6.11.3 (η οποία μετά από μια ώρα δούλεμα πάει σφαίρα) Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostastechboy: “Παράθεση από osalonikios: “Μη μου πεις πως το παρήγγγειλες; Δεν το πστεύω!!! ” Ναι το παρηγγειλα αισιως αφου ελυσα και το θεμα της πληρωμης!!” Αυτό σηκώνει πάρτι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από demakhs: “Για το rn3 pro αναβλήθηκε, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.... Αύριο, ίδια ώρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ο διαιτητής θα αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα ή όχι.... Στο sport24.gr δεν γράφω? ” Για κανόνισε λίγο με την παράγκα εσύ που έχεις τα μέσα γιατί 2η εβδομάδα χωρίς update θα πάθω κατάθλιψη και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία. Το παίζω άσο ημίχρονο/τελικό και πάω κουβά! Ήμαρτον!
-
Παράθεση από caeser: “Πριν λίγο μπήκα να δω εάν έχει presale και σε τι τιμή το νέο Mi Mix και έκπληκτος είδα ότι γράφει ότι το έχει "IN STOCK"...Ωστόσο επίσημα η Xiaomi λέει ότι η διάθεση θα αρχίσει στις 4 Νοεμβρίου... Τώρα εάν αυτό εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι "εμπιστοσύνη" δεν ξέρω... Πάντως, πριν ενάμιση χρόνο που είχα πάρει συσκευή από το εν λόγω κατάστημα δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα... ” Σε σχόλια από κάτω όμως λένε ότι είναι pre-order το ΜΙΧ (Hidden Content)
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soulg: “Μόλις το έκανα από την ώρα δλδ που σου έστειλα με ΡΜ το αποτέλεσμα (ξεκλείδωτος bootloader) και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει χάσει driver. ” Την πρώτη που λες πως τον έχασε όμως,.. Με επανακκίνηση θείο; ” Αααχ αυτή η νεολαί(ρ)α... βρε λεβέντη μου, είδες πουθενά να λέω/γράφω επανεκκίνηση; Εκεί που έκανα επανεκκίνηση στο είπα (δεν σημειώθηκε αλλαγή γιατί μάλλον ήθελε το χέρι του αφεντικού :Ρ ) Όχι χωρίς επανεκκίνηση και μου έκανε εντύπωση αφού το εί…
-
Παράθεση από geoanto555: “Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσεις τον driver αν το έχασε... ” Χτες και αφότου έφυγες μετά από εγκαταστάσεις εφαρμογών και σεταρίσματα με την συσκευή ανοιχτή το έβλεπε μια χαρά όπως το έφτιαξες εσύ (με roll back driver). Όταν πήγα να τσεκάρω bootloader που θυμήθηκα πως ξέχασες να τσεκάρεις εσύ δεν το έβλεπε σε fastboot mode (ενώ ανοιχτό σε adb το έβλεπε) και έπρεπε να κάνω πάλι roll back driver βρισκόμενος σε fastboot. Μόλις το έκανα από την ώρα δλδ που σου έστειλα με ΡΜ …
-
Συμφωνώ με @caeser!!! @argiriskal η χρέωση που είδες είναι από το exchange rate δολαρίου>ευρώ. Χειρουργείο κανονικό. Ακόμα και με revolut αν την έχεις συνδέσει με το paypal μπορεί να την πατήσεις μιας και by default όταν βάζεις καινούργια κάρτα στο σύστημα ορίζεται το paypal να είναι αυτός που θα κάνει τις μετατροπές συναλλάγματος. Υπάρχει όμως επιλογή που ορίζεις την revolut ως αρμόδια: Setings>payments>Manage pre-approved payments>Set Available Funding Sources>[Revolut: Mastercard Card XXX-XXX…
-
Παράθεση από kostastechboy: “Παράθεση από kostastechboy: “εγω τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισω στο να κατεβασω την official να την φλασαρω και να ησυχασει το κεφαλι μου; επισης υπαρχει πιθανοτητα να ερθει ηδη unlocked? ” Παράθεση από kostastechboy: “τι πιθανοτητες υπαρχουν να μου ερθει σαπουνι αντι για κινητο; ” ” 1η Ερώτηση: a) Κανένα πρόβλημα απολύτως! b) υπάρχει 2η Ερώτηση: Καμία πιθανότητα απολύτως αν παραγγείλεις από δοκιμασμένο μαγαζί (δες το αναλογο θρεντ στο φόρουμ). Απαντήθηκαν και …
-
Παράθεση από kostastechboy: “Παράθεση από osalonikios: “μετά αν θέλεις ξεκλειδώνεις αν δεν θέλεις δεν ξεκλειδώνεις ” Για αναλυσε το μια αυτο! ” Διάβασε Κώστα να σου λυθούν οι απορίες. Με μια πρόταση που θα σου γράψει κάποιος εδώ θα σου δημιουργηθούν περισσότερες. Διάβασε λοιπόν και αν έχεις κι άλλες εδώ είναι όλοι να σε βοηθήσουν. - Πρώτη φορά xiaomi; Διάβασε και μάθε πριν ρωτήσεις. - Οδηγίες για το ξεκλείδωμα του Bootloader