Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 499.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυνταξιοδοτημένος;
-
Magic WormHole
Μήνυμαπίνεις για να ξεχάσεις αρχηγέ;
-
Παράθεση από sso: “Στο μήνυμα προς τον πωλητή δεν έγραψες τι παράλαβες;Και αν στο φάκελο έχει ένα δακτυλίδι (ας πούμε) και όχι καλώδιο;;; ” Βεβαίως και έγραψα. Καλώδιο έχει... τσίπης και στον φάκελο ο duang... φαίνεται στο φως τι περιέχει άσε που το γράφει και στίκερ πίσω... μην μπλέξεις και με τελωνεία χωρίς λόγο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑκολουθώντας τα βήματα του αρχηγού @demakhs το πακέτο που παρέλαβα νωρίς το πρωί από dunag παραμένει κλειστό ακόμα και θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37719/ αν και με τρώει η αγονία να δω τι χρώμα καλωδιάρα πήρα!
-
To dispute γράφτηκε, πήρα την γνώμη του @Bodai και του @demakhs ως προς την σύνταξη μιας και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία (ειδικά ο δεύτερος απ' ότι φαίνεται) και απεστάλη. Και στην σελίδα σύνταξης του dispute αλλά και μετά το κλικ "send message to seller" δεν βρήκα πουθενά επιλογή για ανέβασμα αρχείων/οπτικοακουστικού υλικού. Ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό; Ακολουθώντας τα χνάρια του αρχηγού master @demakhs το πακέτο παραμένει κλειστό και σφραγισμένο (δεν μου είπε ακόμα, να το βάλω και σε κρύπτη ή όχ…
-
Μην ξεχνάτε πως στο unboxing έχετε μια μόνο ευκαιρία οπότε πρέπει να γίνει σωστά, με καλό φωτισμό, παύσεις 3-5 δευτερολέπτων όπου υπάρχουν αριθμοί TN (για εύκολη χρήση pause από pp), χωρίς θολούρες (νετάρισμα), χωρίς μοντάζ κλπ. Μερικοί τυχεροί πήραμε και το TN μέσω pp με μήνυμα από τον τύπο οπότε είναι ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο. Μόνο ένα θέμα υπάρχει τουλάχιστον με εμένα (δείτε το και οι υπόλοιποι). Στην σελίδα παραγγελίας του Ταϊλανδέζου το Transaction ID δεν αντιστοιχεί με αυτό του paypa…
-
@demakhs εγώ το έχω σαν εικονίδιο στο kenzo. Παλιά υπήρχε και μέσα στις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Η σκέψη μου για το βίντεο είναι γιατί κι εγώ πιστεύω πως θα κατέβει από μέρα σε μέρα. Καλά τα screenshot αλλά το βίντεο δείχνει ποιο ξεκάθαρα ότι δεν έχεις παρέμβει στην εικόνα. Ένα άλλο που μόλις πρόσεξα είναι ότι το Trans Id στο site του dudu δεν αντιστοιχεί με αυτό του paypal στο νταμάκι που αναφέρει για την ολοκλήρωση της συναλλαγής/πληρωμής στο paypal.
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από geomos: “Κάτι άσχετο,το κατάστημα αυτό ποιός το ανακάλυψε? ” Εγώ!! ” Εμ ποιός άλλος Πέραν της πλάκας θα πρότεινα σε όλους όσους έχουν ψωνίσει προς το παρόν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα της συκευής που ήδη έχουν για εγγραφή οθόνης και να κάνουν ένα πρώτο βιντεάκι στον browser, από την είσοδο στο site του dudu μέχρι της σελίδα που περιγράφει την αγορά τους (στο my account) όπου εκεί φαίνoνται, τουλάχιστον σε μένα φαίνεται, οι λεπτομέρειες. Άλλο ένα βίντεο κα…
-
@spideman3 όχι, επίσημα και με σφραγίδα κανείς δεν έχει εμφανιστεί να έχει παραλάβει και να μας πει. Τουλάχιστον όμως οι άλλοι έχουν καλύτερη προϊστορία. Τώρα αν σου αρέσει το ρίσκο ρίξε παραγγελία στον duang και welcome to the club Πιθανόν να δουλεύουν και κάποια κουπόνια ακόμα για έκπτωση όπως το 10DISFORALL @itubebox σε ευχαριστώ.
-
@OMAN άντε να χαθείς... @spideman3 δεν βλέπεις τι έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα με τον duang; Σε τρώει; (αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι 15-20 σελίδες πίσω τουλάχιστον και ξεκίνα την επιμόρφωση) @itubebox πότε του έστειλες μήνυμα για το air και πότε σου απάντησε; και τέλος @OMAN άντε να χαθείς και πάλι