Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Το μόνο πάτημα που μπορεί να βρει το pp είναι το transaction ID, που σε μένα είναι διαφορετικό στο pp με του duang.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H soulg έγραψε:

Το μόνο πάτημα που μπορεί να βρει το pp είναι το transaction ID, που σε μένα είναι διαφορετικό στο pp με του duang.
      Ετσι είναι το φυσιολογικό. Ο αποστολέας (αυτός που πληρώνει) παίρνει διαφορετικό Transaction ID απο αυτό που παίρνει ο αποδέκτης της πληρωμής. Για το ΠΠ όμως δεν είναι τίποτα να συνδέσει τα 2 -> μια φυσική συναλλαγή.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Να προσέξουμε όμως, ώστε ακόμα και αυτός που την κάνει 1η φορά την διαδικασία, να την κάνει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει καμία τρύπα/έλλειψη που να γίνει αιτία κατάπτωσης του Claim.
      Αυτό ακριβώς είναι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, να μην βρει τυπικά πατήματα το ΠΠ να απορρίψει αιτήματα και χαθούν χρήματα άδικα.
      Μπορεί κάποιος να γράψει ποιά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία στο PP να βρει τυπικά πατήματα και να κάνει απορρίψεις;
      Εγώ μέχρι τώρα (ευτυχώς) δεν έχει χρειασθεί να μπω σ' αυτήν την διαδικασία και δεν έχω εμπειρία!
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Στην δική μας περίπτωση, που παραλάβαμε άλλα αντί άλλων, μάλλον το σημαντικότερο είναι το βίντεο, δηλαδή να φαίνεται ευκρινώς ο αριθμός αποστολής, ότι ανοίγει εκείνη τη στιγμή, το περιεχόμενο κλπ.
      Αν κάποιος προνόησε και κράτησε και screenshot της παραγγελίας, τότε ακόμα καλύτερα.
      Ούτε σε μένα έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση, αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη.
    • Το βίντεο έχει σημασία αν είναι με κινητό η με βιντεοκάμερα;

Που το ανεβάζουμε; Στο youtube η οπουδήποτε και δίνουμε το link στο PP?

Βοηθάει μήπως αν στο βίντεο, παράλληλα με το unboxing, δείξουμε και τα mail από τον Υπολογιστή (mail του PP αλλά και του Ντουάγκη που φαίνεται το Tracking Number);

Σκέψεις κάνω...διάφορες...
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Εγώ με το κινητό θα φτιάξω, 2-3 βασικά πραγματάκια, κοντινό στον αριθμό, κοντινό στο σφραγισμένο πακέτο, άνοιγμα και περιεχόμενο. Mail και φωτογραφίες που κράτησα, θα τα στείλω επιπλέον.
    • :cursing: :cursing: Ούτε καν microUSB δεν είναι το καλώδιο, βρωμοΑpple είναι.

Μην τρελαίνεστε με το βίντεο, δε θα το στείλουμε στις Κάννες. Να φαίνεται ότι είναι κλειστό γύρω γύρω, τα στοιχεία, το Tr. N. και αν γίνεται η οθόνη του pc με τα email επιβεβαίωσης και αποστολής..
      Αν θέλει να τα απορρίψει το PAYPAL, δε θα είναι από μη αψεγάδιαστο βίντεο..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sso έγραψε:

Το βίντεο έχει σημασία αν είναι με κινητό η με βιντεοκάμερα;

Που το ανεβάζουμε; Στο youtube η οπουδήποτε και δίνουμε το link στο PP?

Βοηθάει μήπως αν στο βίντεο, παράλληλα με το unboxing, δείξουμε και τα mail από τον Υπολογιστή (mail του PP αλλά και του Ντουάγκη που φαίνεται το Tracking Number);

Σκέψεις κάνω...διάφορες...

Το βίντεο δεν έχει σημασία με τι θα το τραβήξεις, αλλά να φαίνεται αυτό που θέλεις να αποδείξεις. Το δέμα γύρω γύρω να φαίνεται ότι είναι σφραγισμένο, στοιχεία παραλήπτη με tracking number κλπ και μετά άνοιγμα ώστε να φαίνεται το αντικείμενο που περιέχει. Εγώ μια φορά που χρειάστηκε, ανέβασα το βίντεο στο YouTube και έδωσα το link.

Θεωρώ ότι μόλις αρχίσουν τα disputes, η διαδικασία από PayPal θα είναι γρήγορη. Το μόνο που με προβληματίζει στην όλη υπόθεση είναι το PayPal να ακολουθήσει τις διαδικασίες by the book και να ζητά επιστροφή του προϊόντος. Αλλά το θεωρώ απίθανο δεδομένου ότι πλέον το μαγαζάκι έκλεισε και υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, οποτε θα χτυπήσει καμπανάκι.

Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Δεν υπαρχει καν πανω διευθυνση αποστολεα, one way to hell
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H Viper έγραψε:

Εγινε το Unboxing, ασπρο καλωδιο USB ηταν μεσα.

Εκανα dispute στο Paypal. Θα περιμενω μεχρι αυριο το πρωι, οπου και θα κανω escalate στελνωντας μαζι φωτο και link του Youtube απο το βιντεο.

Καλημερα παιδες. Να προχωρησω σε escalate ή λετε να περιμενω ακομα 1 μερα? Προφανως δεν περιμενω απαντηση απο τον Κινεζο αλλα μηπως φανει στο Paypal οτι βιαζομαι?
    • Και ναι!!! Το πάρτυ ξεκινάει κι εδώ!!! Παρέλαβα.... :lol:

Και ξεκινάμε την διαδικασία!
      :x
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Διαφήμιση
    • @viper. Για στειλε μηνυμα σε Paypal γιατι μου φαινεται πολυ γρηγορο το χρονικο διαστημα αναμεσα στο dispute και στο escalate.