Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 566.

• Εγώ θα πρότεινα κάτι διαφορετικό. Να βάλει την επιδότηση στο πάγιο ως έκπτωση και με αυτά τα λεφτά να πάρει από skroutz ένα note 4x. Καλύτερο κινητό από όσα προανέφερες και θα βγει στα ίδια λεφτά. Μια ιδέα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακομη, το μι νοτε 3 είναι πολύ πρόσφατο μοντέλο, άρα μεγαλύτερο χρόνο ζωής σε αναβαθμίσεις. Τέλος από το 2 βγαίνει πολύ φθηνότερα από αγορά Κίνας πάντα.. δεν ξέρω από πού θες να ψωνίσεις. Το mi5 plus δεν αξίζει για μένα. Το έχει ήδη ένας φίλος μου το 3 και από το δικό.μου μι6 δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει ίσως τα πιο έντονα χρώματα στην οθόνη και αυτό το κατάφερα να το διακρίνω εγώ γιατί είχα ήδη ένα μήνα το μι6 όταν έπιασα στα χέρια μου το mi note 3 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιών…

• Mi note 3 ξεκάθαρα για μενα. Οι ταχύτητες του είναι ίσως καλύτερες και του 2 παρόλο του 660 μιλάμε πάντα για πραγματική χρήση. Κάμερες καμία σχέση και μπαταρία με πολύ δυνατή χρήση βγάζει σχεδόν δύο μέρες αναμονή με 9-10 ώρες οθόνη. Για μένα αυτο, το πήρα σήμερα για έναν φίλο μου μαζί με θήκη και 3 προστατευτικά γυαλιά βγήκε 243. Παίζουν συχνά κουπόνια Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Για να περάσεις Global Stable από China, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Μετά του περνάς την Fastboot Global Stable Rom με miflash σε fastboot moρ ” μπορεις να μου δωσεις λινκ για να είμαι σιγουρος ότι κατεβασα fastboot rom για το mi note 3 (Jason) ?

• Καλησπέρα στο φόρουμ, σε λίγες εβδομάδες θα έχω το mi note 3 για φίλo, πιθανότατα με αγγλοκινεζικη. Τι χρειάζεται να κατεβάσω για να του περάσω global stable; Δε χρειάζονται unlock o bootloader έτσι; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οχι, το είδα και εγώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Sula Diamant: “Καλησπέρα στην ομάδα, περαστικε σε markw redmi 4 prime. Το πρόβλημα με το σαρωτή είχε λυθεί από την προηγούμενη ρομ. Τώρα έχω θέμα με το mi band 2 δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις ούτε δείχνει τις εισερχόμενες κλήσεις. Έχω την ελληνική εφαρμογή. Δοκίμασα και την κανονική από το play store αλλά το ίδιο κάνει” Έχεις δώσει δικαίωμα για ειδοποιήσεις; Αν έκανες factory reset θα το έχει χάσει αν πάλι όχι ελέγξε το απλά για να το αποκλείσουμε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποι…

• Οριστε και λινκ από επίσημα. Νομιζω πως επιτρεπεται για το συγκεκριμενο κατάστημα και για αυτό τα παραθέτω. httpsarbestgreece.com/gearbest-guides/προσφορά-gearbest-δώρο-το-τελωνείο/ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρήκα αυτό για όσους θελουν, είναι μέσα από την ελληνική σελίδα f46b818e5dca7c9b7e8a1ab124c9e966.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος τρόπος το κινητό μας να έχει ραδιόφωνο χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @MIUI_ART άλλη μια για το μι6 δεν θα έπεφτε πολύ χαχα αστειεύομαι. Καλό κουράγιο και αναμένουμε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εγω παω να περασω global developer.. Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi με αυτόν τον οδηγο μπορω σωστα;

• Mi note 3 official rom?

miltoskartalas - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Όχι δε τη βρίσκω ούτε εγώ.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μισό ανοιγω υπολογιστή να σου πω Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Το σιτε μέσα της xiaomi θυμάμαι να λέει παλιότερες εκδόσεις όταν πας να επιλέξεις ρομ από υπόλογιστη. Δοκίμασες; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτο σου είπε βρε από πανω..... Global dev που ειναι (νομιζω) android 8. Το αν θα κλειδώσει είναι άλλο θεμα.,” Η global developer εναι 8 καλά νομίζεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @pakis7376 το priority line του banngood μέχρι τώρα δεν έχει κάτσει τελωνειο. Εγώ προσωπικά έχω κάνει 4-7 παραγγελίες επιτυχώς με κόστος πάνω από 22 και τα τρία κινητά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geozn8 περίμενε να βάλεις την επόμενη ρομ μόλις την έχουμε με το καλό και βλέπουμε αν παραμένει το πρόβλημα. Γνώμη μου πάντα, σίγουρα οι υπόλοιποι που είναι πιο έμπειροι από εμένα θα έχουν κάτι υπόψιν τους. Εγώ πάντως με την τελευταία ρομ δεν έχω κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλά δεν την χρησιμοποιεί αλλά ναι τώρα που το ξερουμε. Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk