Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 566.

• RE:

miltoskartalas - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Μάλλον βρήκα την απάντηση..8939ed4b6a6d384039dbaed72e604827.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο ποστ που αναφέρεις, ίσως εκείνος να μην είχε official ή να είχε πιο παλιά...δεν ξέρω :/” Καλώς δε πειράζει, πάντως τώρα επίσημη δεν είναι αυτή; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Επίσημη δείχνει, έχεις δοκιμάσει να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη ?” Αυτό δοκιμασα κατέβασα την 9.1.4 από το επίσημο φόρουμ και την έβαλα μέσα του updater και την έκανε αποσυμπίεση ζήτησε κανονικά επανεκκίνηση το κινητό για να την περάσει. Δεν την πέρασε βέβαια ο φίλος εκείνη την στιγμή, το περίεργο όμως είναι γιατί ένα άλλο μέλος του φόρουμ έλεγε πως η επίσημη έκδοση δεν έχει αναγνώριση προσώπου ενώ αυτή εχει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petrostr3: “Παιδια παρατήρησα ότι στην xtrv δεν έχει αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα ισχυει η δεν το βλέπω κάπου ενώ πριν ειχε στην κινεζική =============== Ιαν 11th 2018, 3:11am =============== Κάποια απάντηση? Ξέρει κάποιος?” Έχει η ελληνική εδώ και καιρο. Τουλάχιστον στις υπόλοιπες συσκευές Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi note 3 official rom?

Μήνυμα

Καλημέρα, πριν κάποιες μέρες φίλος παρέλαβε το κινητό του τίτλου. Η ρομ που έχει εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε επίσημη αλλά μετά από μια τυχαία συζήτηση σε κάποιο άλλο ποστ δεν είμαι σιγουρος. Παραθέτω σκριν για να μου πείτε τη γνώμη σας865aad733c231ab00ddfc31be12d07f1.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή εδώ εχει. Unofficiall είναι; Η μικρή εμπειρία που έχω την Θεωρησε για επίσημη αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις . f86daaffa2be701a4612423317e4a71e.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Vasiliouv84 αν μιλάμε πάντα για το μι νοτε 3 έχω την εντύπωση πως λανσαρίστηκε επίσημα κιόλας με αυτή τη λειτουργία. Φίλου που αγοράστηκε πρόσφατα με officila global stable την είχε σαν λειτουργία, και ήταν official μιας και πήρε και ota σε εφαρμογές συστήματος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Vasiliouv84: “σε αυτη την ρομ εχει το facial recognition οπως την china rom???μιλαω παντα για το mi note 3.περιμενω το ξεκλειδωμα εχω 19 ωρες γι αυτο δεν μπορω να την περασω ακομα” Ακομη και η global stable το έχει, άρα δε νομίζω να μην το έχει κάποια developer Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltoskartalas: “Ποτε να περιμένουμε εμείς για το μι6 ” Προφανώς μέχρι αύριο θα είναι έτοιμη... :D” Δηλαδή και σήμερα μπορεί; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τη πέρασε κανείς; Είμαι εκτός και δε μπορώ να παρακολουθήσω Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “Το self test του touch panel (εκείνο που λέει μην αγγίζετε & περιμένετε) 8 στις 10 βγάζει λάθος. Δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι να δουλεύει. Το dragon μόνο από τον τρόπο που είναι φτιαγμένη η σελίδα του σου γεννά υποψίες. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει και paypal, άρα ακόμα πιο ύποπτο. ” και εμενα το σιτε τους δεν μου πολύ αρεσε το περιβάλλον χρηση ειανι πολύ παλιο κτλ επισης paypal τιποτα, αλλα εχω ακουσει από παρα πολλους καλα λογια

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Είναι στο μαγειρείο...μην αχγονεσαι...” Άρα θα έχουμε για το μι6 ε ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι ώρα θα ανακοινωθούν; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apostolisni: “Παιδιά αν δεν κάνω λάθος αποσύρθηκε η China developer Android 8. Βέβαια η xiaomi.eu βγήκε κανονικά.” Εγώ άμα δεν βγει η ελληνική θα περάσω την global developer δε κρατιεμαι χαχααχαα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Και η China Rom Oreo” Λογικα περιμένουμε την ελληνική τώρα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Καρντάση εμένα ήρθε πολύ γρήγορα τι να πω παρέλαβα κανονικά μπαταρία, αύριο θα την περάσω και θα βάλω και link αν μου δείξει ότι είναι γνήσια, οπτικά δείχνει official αύριο η πιστοποίηση όμως” Πώς ακριβώς θα το διαπιστώσεις; Συγκρίνοντας με τη προηγούμενη; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “27/12 Παραγγελία μπαταρία για το Kenzo έφτασε σήμερα αγορά από Κίνα μέσω ebay, official δείχνει αύριο θα το εξακριβωθεί” Γρήγορο πολύ, καλοφορετη μια ερώτηση στέλνουν τελικά μπαταρίες; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Pan0s: “Παιδιά έχει κανένας Link για την ανακοίνωση του Gearbest που λέει οτι πληρώνει το τελωνείο αν επιλέξεις την μέθοδο αποστολής Belgium Post?” Δεν υπάρχει κάπου από εκεινους. Το έχουν ανακοίνωση επισημα σε κάποιους συνεργάτες τους, Έλληνες, που δίνουν τα κουπόνια Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6_8.1.11_bcb0a4afa4_8.0.zip Beta China Rom.... Ελπίζουμε για αύριο....” Λες να έχουμε αύριο δηλαδή ελληνική; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk