θα το καταλαβεις οταν βαλεις τα προιοντα στο καλαθι.Αν ειναι απο αλλες αποθηκες θα στα ξεχωρισει,θα το καταλαβεις
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
@perpetas το 1 δεμα που πηρες απο dpd uk , ποτε σταλθηκε?
18/11 έγινε shipped
3/1 left the united kingdom and on its way to Greece
4/1 International Gateway
5/1 Budapest
8/1 Sofia
9/1 Thessaloniki
10/1 ΠαρέλαβαWon't Back Down -
το gearbest ειναι οτι ναναι...
Mi note 2 για φιλο με παραγγελεια στις 24/11 το παρελαβα στις 3/1 απo acs (dpd παραγγελεια) αν θυμαμαι καλα.
Μi note 3 με παραγγελια 23/12 με unregistered μεθοδο θα το παραλαβω απο τα ελτα σε 1 ωρα(19 ημερες συνολικα εκ των οποιων 4-5 αργιες + Σαββατοκυριακα) και χωρις να μπει τελωνειο.
Redmi note 5 με παραγγελια απο 11/11 δεν θα το παραλαβω ποτε (εχασα 93€) αφου τα στοιχεια του παραληπτη , το ποσο της αγορας και το πληθος των αντικειμενων που εχει το πακετο τα εχουν γραψει λαθος...Περιμενω το paypal αφου ανοιξα στις 14/12 υποθεση.
Θηκες-τζαμι για το mi note 3 με παραγγελεια 23/12 δεν φαινονται καν στο συστημα των ελτα....Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ο/H perpetas έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
@perpetas
Μου πρότειναν τις προάλλες να μου δώσουν το 50% της αξίας για αγορά 35€ που δεν ήρθε ποτέ. Αρνήθηκα και ανέφερα ότι θα ζητήσω όλο το ποσό από το PayPal. Την άλλη μέρα το πρωί είχα όλο το ποσό από το GB στο PayPal λογαριασμό μου. Μη τα δραματοποιουμε όλα, αντιδρούν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά έχει κανένας Link για την ανακοίνωση του Gearbest που λέει οτι πληρώνει το τελωνείο αν επιλέξεις την μέθοδο αποστολής Belgium Post?
-
Ο/H Pan0s έγραψε:
Παιδιά έχει κανένας Link για την ανακοίνωση του Gearbest που λέει οτι πληρώνει το τελωνείο αν επιλέξεις την μέθοδο αποστολής Belgium Post?
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Ο/H Pan0s έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ παντως. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής.
Ξέρουμε χρόνο που κάνει για να έρθει και πως παραδίδονται τα δέματα Ελλάδα (π.χ. ελτα , ACS )
Ευχαριστώ -
27/12 Παραγγελία μπαταρία για το Kenzo έφτασε σήμερα αγορά από Κίνα μέσω ebay, official δείχνει αύριο θα το εξακριβωθεί
-
Ο/H derveni έγραψε:
27/12 Παραγγελία μπαταρία για το Kenzo έφτασε σήμερα αγορά από Κίνα μέσω ebay, official δείχνει αύριο θα το εξακριβωθείμια ερώτηση στέλνουν τελικά μπαταρίες;
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καρντάση εμένα ήρθε πολύ γρήγορα τι να πω παρέλαβα κανονικά μπαταρία, αύριο θα την περάσω και θα βάλω και link αν μου δείξει ότι είναι γνήσια, οπτικά δείχνει official αύριο η πιστοποίηση όμως
-
Ο/H Night_68 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής.
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα