Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 566.

• @Tseligas2000 λογικά ναι, αλλά μπορεί και να ξεκλειδώσει με την επίσημη Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι είδους back up ? Σε ενδιαφέρει ιστορικό κλήσεων μηνύματα κτλ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από stapd_21: “Μια ερώτηση: Κατέβασα το mi pc suite αλλά μου εμφανίζει μήνυμα " Κάντε update το κινητό" Update φυσικά δεν υπάρχει καθόσον έχω την τελευταία global. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να κατεβάσω την κινεζική έκδοση του suite;” Έχω την εντύπωση πως δεν υποστηρίζει από android 6 και μετα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτής της εφαρμογης Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πέρασα άρωμα και εγκατέστησα την εφαρμογή της google για κάμερα αλλά δεν βλέπω τίποτα αξιόλογο. Στο μενού βλέπω μόνο 4 επιλογές, το εφέ εστίασης δεν κάνει το θόλωμα. Ξέρει κανείς γιατί; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις. Επιλογές για προγραμματιστές και κάπου λέει σύνδεση λογαριασμού με συσκευή, κάπως έτσι αν δεν με απατά η μνήμη μου Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “@miltoskartalas Για κάτσε, με ενημέρωσαν από το control ( ) ότι ενδέχεται να μην έχεις πρόβλημα με το να κάνεις μόνο τα απαραίτητα wipes (dalvick και cache) οπότε δοκίμασε έτσι και εάν υπάρχεi πρόβλημα τότε πας με fr. Από τις οδηγίες: Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την τελευταία XTRV ή AROMA ROM χωρίς Factory Reset. Αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε πορβλήματα την ομαλή λειτουργία της συσκευής, τότε προχωράτε σε Factory Reset και Flash από την αρχή της …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δυστυχώς όχι! :/” Δε πειράζει τι να κάνουμε, σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι format data. Factory Reset. Το twrp backup θα σου επαναφέρει τη ROM που είχες πριν, μαζί με όλα τα προγράμματα και τα δεδομένα ακριβώς όπως ήταν όταν πήρες nandroid backup. :)” Άρα δε γλιτώνω το στήσιμο του κινητού Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από xtrv για να τη περάσω (ArΩμα) χρειάζεται λογικά format data ε; Επίσης αν πάρω back up μέσα από το twrp και πάω να το κάνω restore μετά θα δουλέψει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το κινητό μας έχει στερεοφωνικά ηχεία και μου αρέσει αυτό απλά το σπαστικό για μένα τουλάχιστον είναι ότι το ηχείο του ακουστικού είναι πάντα ποιο χαμηλό σε βίντεο YouTube κλπ σε σχέση με το κάτω το βασικό.. Γίνεται να αλλάξει αυτό να βγάζουν ίδια ένταση ήχου η πάντα το κάτω θα είναι ποιο δυνατό??” Παλιότερα είχα πετάξει σε ρουταρισνενο κινητο με επεξεργαστή mediatek μέσω και εφαρμογής το ηχείο του. Τώρα έστω και ότι γίνεται , για να υπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Η μόνη διαφορά xtrv με την arωma είναι μόνο ο installer και η διαδικασία της εγκατάστασης...και όχι η ρομ... Η ρομ είναι ίδιες...” Άρα αν δεν επιλέξω κάτι διαφορετικά στην αρχή έχω την ίδια ρομ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@miltoskartalas σε κάποια φάση η xtrv θα σταματήσει... επόμενος προχωρά στην άρωματισμενη έκδοση την ρομ...” Βλέπουμε όταν καταργηθεί γιατί έχω ακούσει γενικά προβλήματα εδω μέσα και για αυτό είμαι σε xtrv Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 για την arΩma μιλάς; Επίσης εγώ είμαι xtrv αξίζει να πάω σε αυτήν; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία Σεπτεμβρίου Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “miui_MI6_8.1.9_371013d826_8.0.zip Beta ρομ... Για όποιον θέλει να δοκιμάσει....” Global beta? Σε τι στάδιο; Αξίζει να τη δοκιμάσουμε; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vaspyr21: “Καλησπέρα αν θελήσω να ξαναπεράσω την rom που είχε όταν πήρα το κινητό ποια είναι η διαδικασία,υπάρχει κάπου να διαβάσω οδηγίες;;” Δεν είσαι ικανοποιημένος; Περίμενε να πάρεις και την επόμενη αναβάθμιση της ελληνικής αν βγει αυτήν τη παρασκευή και αποφασίζεις αργότερα. Στείλε μου μήνυμα τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και για να σε βοηθήσω πιο άμεσα αν μπορώ Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ορίστε καλυτερες φωτογραφίες. Ήταν γραμμές Πόουλ δεν είχε φτάσει το υγρό αλλά μετά από κάποια ώρα έγινε τέλειοcd666097632d47a7185b8e5337cf5c5c.jpg0d1a2776f25968ecd748d4da60df608e.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά εγώ πήρα αυτά από eBay είναι υγρό και παίρνει τον αέρα από τα κλασσικά tempered glass και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.a9199025aabc7cde0ab5a11cdb9eb29f.jpg7421b00f9bc42c5e15654e929155462c.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Vasiliouv84: “καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια!!!εχω ενα δεμα κολλημενο εδω * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 31/12/2017, 10:13:10 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 31/12/2017, 08:11:38 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/12/2017, 09:18:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ τι στο καλο γινεται??γιατι τοσο καθυστερηση???εχω αρχισει και ανησυχω οτι το εχασαν καπου το δεμα!!” Φίλε χαλάρωσε αυτό δεν είναι τίπ…