Αυτό με την hdr+ το έχω ακούσει! Έχει όντως τόση διαφορά; Ρουτάρω εδώ και χρόνια αλλά φοβάμαι μήπως χάσω τις τραπεζικές εφαρμογές και το OTE GOΟ/H geoanto555 έγραψε:
Θα κερδίσεις ΄το ότι θα είσαι "αφεντικό" του τηλεφώνου σου.. Θα χάσεις ίσως τις αυτόματες αναβαθμίσεις(και αυτες έρχονται σγα σγα).
Θα βάλεις και την hdr+ και θα μας ανεβάζεις 5 φωτο την ημέρα να χαζεύουμε...![]()
Ο/H stapd_21 έγραψε:
Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό αν περάσω την ελληνική;
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@miltoskartalas σε κάποια φάση η xtrv θα σταματήσει... επόμενος προχωρά στην άρωματισμενη έκδοση την ρομ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
@miltoskartalas σε κάποια φάση η xtrv θα σταματήσει... επόμενος προχωρά στην άρωματισμενη έκδοση την ρομ...
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η μόνη διαφορά xtrv με την arωma είναι μόνο ο installer και η διαδικασία της εγκατάστασης...και όχι η ρομ... Η ρομ είναι ίδιες...Official Miui Global Beta Tester
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Η μόνη διαφορά xtrv με την arωma είναι μόνο ο installer και η διαδικασία της εγκατάστασης...και όχι η ρομ... Η ρομ είναι ίδιες...
Ναι...εάν θες ροοτ ή όχι... Εάν θες Dolby atmos ή όχι... Έχει πολλές επιλογές... Και σταδιακά και προσθέτουν και άλλες επιλογές..Official Miui Global Beta Tester
καλημερα παιδια!σημερα θα παραγγειλω το sagit.με το redmi 4 prime markw που ειχα εβαλα αρωμα ρομ και ειχε ενα bug στην καμερα κ εβαλα την ευρωπαικη και ηταν ολα κομπλε.Η αρωμα στο sagit ειναι κομπλε? γιατι την προτιμω απο global η xiaomi.eu.
-
Καλήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το κινητό μας έχει στερεοφωνικά ηχεία και μου αρέσει αυτό απλά το σπαστικό για μένα τουλάχιστον είναι ότι το ηχείο του ακουστικού είναι πάντα ποιο χαμηλό σε βίντεο YouTube κλπ σε σχέση με το κάτω το βασικό.. Γίνεται να αλλάξει αυτό να βγάζουν ίδια ένταση ήχου η πάντα το κάτω θα είναι ποιο δυνατό??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το κινητό μας έχει στερεοφωνικά ηχεία και μου αρέσει αυτό απλά το σπαστικό για μένα τουλάχιστον είναι ότι το ηχείο του ακουστικού είναι πάντα ποιο χαμηλό σε βίντεο YouTube κλπ σε σχέση με το κάτω το βασικό.. Γίνεται να αλλάξει αυτό να βγάζουν ίδια ένταση ήχου η πάντα το κάτω θα είναι ποιο δυνατό??
Από xtrv για να τη περάσω (ArΩμα) χρειάζεται λογικά format data ε; Επίσης αν πάρω back up μέσα από το twrp και πάω να το κάνω restore μετά θα δουλέψει;
Όχι format data. Factory Reset.
Το twrp backup θα σου επαναφέρει τη ROM που είχες πριν, μαζί με όλα τα προγράμματα και τα δεδομένα ακριβώς όπως ήταν όταν πήρες nandroid backup.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι format data. Factory Reset.Το twrp backup θα σου επαναφέρει τη ROM που είχες πριν, μαζί με όλα τα προγράμματα και τα δεδομένα ακριβώς όπως ήταν όταν πήρες nandroid backup.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0