Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 566.

• Έχουμε κανεναν από Χαλκίδα; Ξέρουμε αν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο σε κάποιο κατάστημα tempered glass για μι6 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχετε υπόψιν σαν κάποιο σιτε για μι νοτε 3 χωρίς τελωνείο και με γρήγορη αποστολή να το έχω μέσα Ιανουαρίου; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Μετά από πόσες μέρες από την αποστολή δημιουργείται info για το tracking? Έγινε shipped 22 του μήνα και δεν βλέπω ακόμα να βγάζει κάτι με το tracking.” Για ποια μέθοδο αποστολής μιλάμε; Το tracking τι γράμματα έχει στην αρχή Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπομονή και όλα καλά θα πανε. Ετυχε η συσκευή σου να είναι ελαττωματική, είναι και η μόνη που έχω ακούσει όχι μόνο στο φόρουμ μας αλλά και στο επίσημο όπως και στο xda. Εύχομαι να το λαβρις σύντομα Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Επειδή το κοίταξα, το πιστοποιημενη ή μη πιστοποιημενη συσκευή που εμφανίζεται στο playstore δεν έχει καμία σχέση με την ρομ ή το root ή οτιδήποτε άλλο. Έχει σχέση με τι αν έχει πιστοποιηθεί από την Google η συσκευή, για συμβατότητα με το Android και αυτό είναι καθαρά θέμα κατασκευαστή. Και για συσκευές σαν την δική μας που δεν προορίζονται για χρήση εκτός Κίνας, είναι σχεδόν φυσιολογικό να μην είναι πιστοποιημενη.” Νομίζω είσαι λάθος, έχω αλλάξει δυο χιαομι συσκευές και …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αυτό το χα πάντα απορία. Με ποια λογική απαγορεύονται power banks και όχι τα ίδια τα κινητά που προφανώς φοράνε και αυτά μπαταρία;” Εγώ είχα διαβάσει πως για λόγους τρομοκρατίας τα powerbank ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάποιο τρόπο..τώρα δνε ξέρω αν ήταν αυτός κ λόγος ή αν ήταν ο μόνος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Προχτές έκανα αγορά από ebay μπαταρία για το Kenzo μου, αν και γνωρίζω ότι υπάρχει απαγόρευση αλλά παρόλα αυτά την έκανα αν έρθει καλώς αλλιώς claim στην PayPal και επιστροφή χρημάτων.” Δεν νομίζω να έχεις θέμα για μια απλή μπαταρία Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από tolias77: “Γειά σας και εδώ. Παρήγγειλα το redmi note 4 global edition 4/64 με snap 625 από banggood. Λέει ότι είναι το 2016102. Το Mido είναι; Και δεν έχει fm radio γαμωτο” Γιατί να μην έχει ραδιόφωνο; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @notisjunior δεν βγάζει προβλήματα απλά η. Global έχει μια ακόμη συχνότητα και στην Ελλάδα έχει καλύτερο σήμα ή wind. Τώρα Γερμανία δεν ξέρω αν την χρησιμοποιεί κάποια εταιρία κινητης τηλεφωνίας αυτή τη συχνότητα b20 λέγεται 800mhz, δε νομίζω. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αμα στο invoice το χουν Andreas L. δεν βλέπω το λογο να χουν βάλει πλήρες στο label.” Φίλε μην αγχώνεσαι μπορείς με το tracking να το πάρεις αν είναι λίγο συνεργάσιμος ο υπάλληλος ή απλά ζητά να σου στείλουν κάνα δελτίο αποστολής με το κανονικό σου όνομα εκτύπωσε το και όταν έρθει πας με αυτό Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

miltoskartalas - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από than73: “Παράθεση από tasosko: “@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις..... ” Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει. Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξ…

• παιδια για το λαμπακι θεμα hardware είναι μην το ψάχνεται άλλο

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giorgos01: “Ρυθμίζονται τα toggles για να βλέπω 5 διακόπτες?” Νομίζω πως οχι. Όταν παρέλαβα και είχα gloabl stable είχα και εγώ τέσσερις μετά πήγα στη ρομ του φόρουμ και είχα πέντε. Δεν νομίζω η επίσημη stable να έχει πέντε σε κάποιο κινητό. Μήπως αυτό που είχες δει είχε official developer? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από villasg: “Παράθεση από NasDriver: “Δες και Mi Note 3 στα 250-270 από Κίνα ” Παράθεση από 8@nos: “@villasg Γιατί δεν κοιτάς και το Mi5s? ” Ανεβαινει το κοστος πολυ , επισης το Mi5s δεν παιζει σε banggod ( priority )” Πριν λίγες μέρες έπαιζε 246 μαζί με μεταφορικά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

@NasDriver ξεκάθαρα συμφωνώ μαζί Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ένα χρώμα έχει παιδιά Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φιλε μην αγχωνεσαι, το banngood είναι τρομερο μαγαζι. Εμενα στο προηγουμενο κινητο Redmi note 4x ειδα ότι ειχε omnivision φακο και τους εστειλα απλα επειδή μεσα στο σιτε ελεγε για τον sony και μου επιστρεψανε πισω 35 ευρω χωρις καν να το ζητησω. Εχουν πολύ καλη υποστηριξη και είναι τιμιοι. Δεν χρειαζεται να τους απειλείς όπως το gearbest για να πραξουν τα αυτονόητα. Πιστευω θα βρεις λυση γρηγορα Υ.Γ εμενα το 6/64 από gearbest ηρθε με τις ταινιες που λετε αλλα με ξεκλειδωτο bootloader και global …

• @Tseligas2000 ο φιλος μας εννοει μαλλον ότι δεν προλαβαινει να βγαλει συμπερασμα γιατι παιρνει πολύ συχνα νομιζω καπου ανα 3-4 μερες

• @Octaviastikos δώσε info στο λαό Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από grayfox: “ Παράθεση από miltoskartalas: “ Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερον Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ πολύ Επειδή θα παραγγείλω από Amazon έτσι και αλλιώς, έλεγα να βάλω και ενα φορτιστή από anker που τη θεωρώ κορυφαία και τους έχει ψιλοφτηνά. Συν μπόνους ότι δεν χρειάζεται αντάπτορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές. Αυτός από οτι κατάλαβα είναι συμβατός έτσι? Αυτός που σου έβαλα είναι ο γνήσιος που είναι …