Εμένα για κάποιο λόγο από gearbest σφραγισμένο και global rom ήρθε ξεκλειδωτοΟ/H Tseligas2000 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕμένα για κάποιο λόγο από gearbest σφραγισμένο και global rom ήρθε ξεκλειδωτοΟ/H Tseligas2000 έγραψε:
Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερονΟ/H miltoskartalas έγραψε:
Εμένα για κάποιο λόγο από gearbest σφραγισμένο και global rom ήρθε ξεκλειδωτοΟ/H Tseligas2000 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύΟ/H miltoskartalas έγραψε:
Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερον
Ο/H grayfox έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύΟ/H miltoskartalas έγραψε:
Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερον
Επειδή θα παραγγείλω από Amazon έτσι και αλλιώς, έλεγα να βάλω και ενα φορτιστή από anker που τη θεωρώ κορυφαία και τους έχει ψιλοφτηνά.
Συν μπόνους ότι δεν χρειάζεται αντάπτορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές.
Αυτός από οτι κατάλαβα είναι συμβατός έτσι?
Αυτός που σου έβαλα είναι ο γνήσιος που είναι μαζί με τη συσκευή. Κοίταξε και για τον eu πόσο παει της εταιρίας
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παραθέσεων ().
@Octaviastikos για βάλε κανένα Screenshot να απολαύσουμεΟ/H Octaviastikos έγραψε: