Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 691.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από intheend: “Όταν όμως ο μηχανικός (εταιρία xiaomi) σου υπόσχεται αναβάθμιση (μιλάω για stable), την κάνεις αλλά είτε δεν λειτουργεί καλά , είτε χρειάζεται να μπει ξανά συνεργείο και ρεκτιφιέ (factory/data reset) και να μείνει και λίγες μέρες μέσα , τότε τι απ' όλα φταίει ? ” Εδώ ολόκληρος κολοσσός έβγαλε για πώληση συσκευή που έπαιρνε φωτιά και δεν έγινε τπτ και θα μας ενοχλήσει 1-2 bugs που βγήκαν σε κάποιο software update? Απλά λέω να μην ήμαστε απαιτητικ…
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από dbeast: “Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κατι νεότερο για το Mi6; Μήπως έκανα λάθος επιλογή τηλεφώνου; Γιατί βλέπω δυσκολίες με τις rom, είτε den είτε stable ” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και γω έχω το Mi MIX 2 και δεν έχω δει τπτ ακομα αλλά αυτό που λες δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δλδ αν θες να αναβαθμίσεις το αμάξι με καινουρια μηχανή και άλλα έξτρα και δε μπορεί ο μηχανικός σου σου φταίει το αμάξι?Τα παιδιά δεν έχουν χρόνο ή ίσως αντιμετω…
-
Παράθεση από dbeast: “Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κατι νεότερο για το Mi6; Μήπως έκανα λάθος επιλογή τηλεφώνου; Γιατί βλέπω δυσκολίες με τις rom, είτε den είτε stable ” Είμαι κάτοχος και εγώ. Σε επίπεδο hardware έκανες μια εξαιρετική επιλογή . Σε επίπεδο software δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εξίσου καλά, τελευταία δε οι ανακλήσεις των rom είναι συχνό (και απαγοητευτικό συνάμα) φαινόμενο. Το σημερινό changelog του update αφορά τον browser ... Εφόσον θέλεις να αναβαθμίσεις ένα ap…
-
Παράθεση από gkalen: “@intheend Υπάρχει stable source για τα mi6 .. Απλώς έχουμε καθυστερήσει λίγο γιατί πρέπει να κάνουμε κάποιες διορθώσεις , είναι πολλές οι συσκευές και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει φόρτος ... Υπάρχει επίσης και ο διαχωρισμός των συσκευών που θα έχουμε global source , οπότε είμαστε λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες .. Αύριο μεθαύριο θα έχετε ενημερώση και λινκ για όσες stable έχουν βγει μέχρι τώρα .. ” Τελικά την δώσατε σήμερα, εξαιρετικά . Μια απορία, η rom για sagit έχει cn/eu…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@intheend Εφόσον έχουμε source από cn/eu θα βγει άμεσα .. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Στο νήμα αυτό στο #3 όταν ο Δημήτρης λέει ότι θα βγει για sagit, έμμεσα εννοεί ότι υπάρχει source. Μιλάει για κάτι άλλο πέρα από την stable μήπως και μπερδεύομαι?
-
-
Παράθεση από gkalen: “@kritikosg3org3 Γιατί να μη βγει ?? Εκτός αν έχεις κάποια πληροφορία ότι δεν θα βγει .. ” Έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα βγει από το μαγειρίο η stable για sagit αγαπητέ μου?
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από masterismos: “Πειμενουμε για Mix 2 αποψε? ” Mi Mix 2 & Mi-6 μέχρι αύριο από CN/xiaomi.eu source ” Τελικά θα έχουμε σήμερα? @MIUI_ART
-
-
-
Είτε από τον upadater είτε από το mail από χθες δεν μπορώ να κατεβάσω το update για sagit. Σταματάει στα 100-200 mb. Ξέρει κάνεις τι παίζει και πως το ξεπερνάω?
-
-
-
@MIUI_ART Στο update για sagit τα παρακατώ που είχες γράψει σχετικα με την αφαίρεση του root δεν υπάρχουν : "Για το Root δοκίμασε το παρακάτω ... Άνοιξε το zip της ROM Πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\mods\miuigrROM και διέγραψε το sepolicy_patcher.zip Μετά πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\tmp\system\xbin και διέγραψε όλα τα αρχεία που αρχίζουν με magisk (είναι 3 αρχεία) Κλείσε το zip και κάνε το Flash από το Twrp Recovery. Κάνε ένα Wipe Cache & Wi…
-