[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
τελικα ανοιξε με το συνδυασμο πληκτρων κανοντας επανεκινηση!
-
-
Ο/H dbeast έγραψε:
Σε επίπεδο hardware έκανες μια εξαιρετική επιλογή .
Σε επίπεδο software δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εξίσου καλά, τελευταία δε οι ανακλήσεις των rom είναι συχνό (και απαγοητευτικό συνάμα) φαινόμενο.
Το σημερινό changelog του update αφορά τον browser ... Εφόσον θέλεις να αναβαθμίσεις ένα apk κάντο μέσα από το playstore , μην βγάζεις update (και καλά) όλη την rom...
Υ.γ Τα σχόλιο δεν αφορά την εδώ προσπάθεια/αποτέλεσμα αλλά την xiaomi σαν εταιρία και σαν λογική. -
Ο/H dbeast έγραψε:
Τα παιδιά δεν έχουν χρόνο ή ίσως αντιμετωπίζουν καποιο προτοφανές πρόβλημα έξαλλου Developer έχουμε κάθε βδομάδα.
Υ.Γ. Πληροφοριακα η samsung τώρα μοιράζει το Oreo και γενικά
σταματά υποστήριξη σε συσκευές παλιότερων των 2 ετών. Οπότε να λέμε ευχαριστώ στην Xiaomi και την κοινότητα για ότι κάνουν. Γνώμη μου πάντα και έτσι όπως το βλέπω.Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H dbeast έγραψε:
-
Μιας και μιλάμε για "αυτοκίνητα" είναι καθ' όλα γνωστό ότι ποτέ δεν αγοράζεις μοντέλο με το που βγει διότι θα έχει προβλήματα τα οποία διαπιστώνονται κατά την χρήση και φυσικά στην δεύτερη-τρίτη φουρνιά έχουν λυθεί.
Ομοίως και στις ρομ, αποφεύγεις να κάνεις αναβάθμιση με το που βγει, διότι στην πράξη μπορεί να αποδειχθεί ότι έχει προβλήματα -
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H dbeast έγραψε:
Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Όταν όμως ο μηχανικός (εταιρία xiaomi) σου υπόσχεται αναβάθμιση (μιλάω για stable), την κάνεις αλλά είτε δεν λειτουργεί καλά , είτε χρειάζεται να μπει ξανά συνεργείο και ρεκτιφιέ (factory/data reset) και να μείνει και λίγες μέρες μέσα , τότε τι απ' όλα φταίει
?
Επίσης δεν ξέρω για εσένα άλλα εγώ είμαι απαιτητικός όταν εχω πληρώσει 400€ για μια συσκευή.
Εαν το σημείο αναφοράς ότι κάτι είναι λάθος είναι για εσένα η φωτιά τότε μάλλον προσεγγίζουμε τα πράγματα αλλιώς...
Θεωρώ επίσης ότι δεν κάνει κάνεις ανάκληση για "1-2 ψωροbugs" αλλά γιατί κάτι δεν είναι λειτουργικό.
Τέσπα ο καθένας έχει την γνώμη του και την δική του κλίμακα αξιολόγησης, και γω γουστάρω το brand αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα σωστά -
Ο/H intheend έγραψε:
και γω γουστάρω το brand αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα σωστά
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0